keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Halvalla voi saada hyvää

Voitin Life And Other Disasters -blogin arvonnasta kivoja meikkejä. Sellaisia minulle ihan tuntemattomia merkkejä kuten Revolutionia ja Freedomia. Meikkifriikki kokeilee mielellään aina kaikkea uutta ja innostuu upeista pakkauksista ;)


PC050041.ORF

Freedom Pro Shade & Brighten Stunning Rose Kit ja Revolution Vivid Baked Highlighter. Huoh, onpas pitkät nimet! Mutta miten ihastuttavia tuotteita ne ovatkaan! 


PC050047.ORF

Tykkään Revolutionin shampanjan värisestä korostustuotteesta. Sävy on Peach Lights. Iholla tämä on hillitty mutta kauniin näkyvästi hohtava. Voin taas todeta, aivan kuten MAC MSF Lightsccapade tai Perfect Topping. Muotoilu on kaunista ja tuote ylellisen tuntuinen. 
Freedomin luomiväripaletti on Naked 3:n kopio. Värimaailma on tuttu ruusukultainen. Siis ihan älyttömän kaunis, tykkään Naku kolmosesta joten tykkään tästäkin. Hohtavimmat värit ovat tosi hohtavia ja kimalteet tippuvat silmän alle meikatessa. Mattasävyjä on kaksi ja sitten on vielä pari satiinia. 
Minulle pieni hankaluus tulee tummien mattasävyjen puuttuessa, joten tämä paletti jäi kevyeen arkimeikkailuun. Kaipaan sen tumman sävyn joka sopii kaikkiin väreihin. Tämä paletin keskellä oleva mattasävy ei sovellu tuon kuparisen sävyn kanssa samaan meikkiin. Joten pientä hahmottelua paletin kanssa oli. Muiden värien kanssa se sopii tosi hyvin ja tällä saa kauniita, vihreitä silmiä korostavia meikkejä. Jos pitää elävistä ja kimaltavista luomiväreistä JA pystyy käyttämään niitä niin tämä on ihana paletti!


PC180007.ORF

PC180017.ORF

Kertokaas nyt mistä näitä saa tilattua, ainakin Malle näitä käytät :) onko teillä muilla kokemuksia, mitä Freedomilta ja Revolutonilta kannattaa hankkia? Ne parhaat tuotteet? 

18 kommenttia:

  1. Makeup Revolutionin tuotteita saa muuten nykyisin myös Nordicfeelin kautta tilattua :) (Näiden lisäksi ainakin merkin omilta sivuilta + Kosmetik4Less:stä on tuotteita ollut saatavana..)

    Makeup Revolutionin luomiväreistä olen pitänyt, näissä mielestäni on hintaansa nähden hyvä laatu. (Muutaman postauksen ko.merkin tuotteista olen tehnyt: http://blingershimmer.blogspot.fi/search/label/Makeup%20Revolution)

    Kannattaa muuten tutustua myös I <3 Makeup -tuotteisiin, sieltä löytyy myös ihastuttavia tuotteita. :)

    VastaaPoista
  2. Mä tilaan yleensä suoraan MUR:n omilta sivuilta, koska haluan uutuudet nopsaan :). K4L:lle ne tulee aina viiveellä. Freedomin meikkejä mulla ei juuri olekaan, koska olen tykästynyt tähän MUR:iin ja jotenkin niiden sivuilla on kaikki tarvittava saatavilla. Nyt mulle on tulossa uudet suklaalevypaletit (Pink Fizz ja Salty Caramel) sekä UD:n Smokyn kopsu. Mulla on noista korostusväreistä Golden Lights -versio ja se on kyllä ihan suosikki. Jos mä olisin sä niin tilaisin joko suklaalevyjä ja Iconic Pro -paletteja testiin sekä ehdottomasti Radiance-paletin :). MUR:n sivuilta saa ekalla tilauskerralla 20%:n alennuksen ja kyllä sen alekoodin aina löytää jostain youtube-videosta tms. koska niitä jaetaan aika iloisesti. Nyt taisi olla YOUTUBEGIFT viimeisin alekoodi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iconoc paletit on sellaisia joita olen himoinnut. Ai Smokystä on kopio...jos saisi sen aidon nyt ensin :) mutta kaikkea ne kyllä kopsaa ja kivahan se on että jokaisessa hintaluokassa on jotain tarjolla :)

      Poista
  3. Kiva, että tykkäsit tuotteista! Makeup Revolutioniin kannattaa kyllä ehdottomasti tutustua enemmänkin. Luomivärit ei ainakaan paljoa häviä laadussa kalliimpiin merkkeihin verrattuna. Freedomhan on tuosta Makeup Revolutionista "poikinut" uudempi sarja, joka muistaakseni vasta tänä vuonna lanseerattiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkäsin kyllä, kiitos :) lisää tekisi mieli tutustua :)

      Poista
  4. Tästä tuli mieleen, että ostin syksyllä 2014 yhden Revolutionin paletin ja se on unohtunut kaappiin odottamaan kuvaamista. Hieman on venähtänyt kokeilu :D

    VastaaPoista
  5. Mä olen kanssa tykännyt MR:n tuotteista (vaikka onkin kopioita) ja tilaan ne ihan MR:n omilta verkkosivuilta, muutaman tuotteen tainnut Kosmetik4less:n kautta tilata kun oli sopivasti esillä... :D

    VastaaPoista
  6. Mulla on Makeup Revolutionilta Naked 3:n kopio ja se on ollut hintaansa nähden ihan ok. Ei ehkä se maailman pehmein laatu, mutta toimiva ja täyttää aika hyvin punasävyisten luomivärien tarpeen:) En tosin tiedä, että minkälainen tuo alkuperäinen Naked 3 pehmeysasteeltaan, ehkä siinäkin on samantyyppinen koostumus. Pigmenttiä kyllä löytyy, muistaakseni yksi väri oli sellainen, että siitä ei meinannut oikein saada käyttökelpoista. Eli sanoisin, että jos olisin maksanut tästä UD:n hinnan, niin harmittaisi, mutta hintaansa nähden parempi kuin odotin.

    Kiinnostaisi kokeilla myös MUR:n Lorac-kopioita. Ajattelin, että voisin joululahjaksi tilata jommankumman Pro-paleteista Amazonista ja toisen MUR:lta ja tehdä vertailua, mutta en osaa päättää varmaksi, en haluaisi maksaa hirveän isoja postikuluja ja sitten pettyä. Ja nyt alkoi kiinnostaa Smoky-kopiokin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Naked3 on kyllä todella pehmeä ja pigmenttinen. Huonoja värejä siinä ei ole. Se on täyden hehkutuksen arvoinen :) oikeat Loracit olisi kiinnostaneet mutta hinta oli kova postareineen ja jos jää tulliin...voi olla että tilaan kopion joskus jos tuntuu taas että luomivärit loppuu ;))

      Poista
  7. Innostuin itsekin tilaamaan mur:n paletteja, kaksi suklaapalettia ja yhden salvationin. Luin paljon arvosteluja, osa hehkutti ja osa sanoi että ovat ok hintaansa nähden.. Minusta Zoevan ja Inglotin laatu huomattavasti parempi, mutta toisaalta mur on kyllä halvempi. Vähän petyin, mutta silti himottaisi tilata lisää :D Aamumeikeissä eivät ole nämä halpikset vielä Zoevan nudepalettia syrjäyttäneet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En edes vertaa näitä Inglotiin. Zoevasta ei ole kokemuksia. Ok hintaansa nähden on aina hyvä ilmaisu eli ovat juuri sellaisia nopeita työpaletteja. Joskus on kiva satsata laatuun, aion kyllä esim. UD Smokyn ostaa enkä tyydy pelkkään kopioon. Mutta kaikkea kallista ei voi hankkia joten jos joku ei ole ihan must-have niin kopio kyllä riittää ;)

      Poista
  8. Mä tilasin suoraan MURilta sen mun kulmakarvapaletin. Se on ihan oikeasti aarre hintaansa nähden. En tajua, että miten pärjäsin ennen sitä. Tosin matkakokoinen se ei ole. Mulla on myös tulossa jonkinlainen luomiväripaletti MURilta. En nyt vain muista, että minkä valitsin, köh. En ole vielä päässyt noiden kalliimpien luomiväripalettien makuun. Tosin nyt kun teen vähän budjettia ensi vuodelle, niin sinne voisi mahduttaa yhden kivan paletinkin....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä on viisaampaa jos niiden makuun ei pääsekään :) se kulmapaletti näytti varsin pätevältä. Mullakin on erilaisia kulmapaletteja ja onhan niissä aina eroja. Ihan olisi mielenkiintoista kokeilla millainen se sun on :)

      Poista
  9. Onpas samanlainen paletti tosiaan, ihana!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3