torstai 31. joulukuuta 2015

F.U.N Lacquer - Style (H)

Minulla oli kokeilematta vielä yksi F.U.N ihanuus. Kaikki varmasti tietävät mitä tarkoitetaan :D eli F.U.N merkin indieglitterlakkaa :) uusi lakkani on nimeltään Style (h) eli se on hologramminen versio tavallisesta Stylestä. Style (h) ilmestyi Birthday kokoelmassa jossa oli muitakin multichrome glittereitä. Style (h) ei ole yksinään kovin peittävä joten suosiolla lakkasin tumman violetin lakan päälle. F.U.N:in oma holopigmentti tuo säihkettä lakkaan ja F.U.N:in lakat ovatkin ainutlaatuisia. 


PC180031.ORF

Alla oleva violetti lakka on Lumenen Talvitaivas jota nähtiin joulukynsissä. Stylen sinertävä glitter herää henkiin violetin päällä ja valossa muodostuu selvää hologrammista kuviota. Eniten erottuu kultainen ja sininen hienoinen glitter. Olen himoinnut Styleä pitkään koska ajattelin sen olevan hyvin monipuolinen ja sopivan mainiosti myös mustan tai sinisen päälle. Ehdottomasti kokeilen niitäkin, tämä oli ensimmäinen testi Stylen kanssa, onko lakka odotusten mukainen ;)

PC180049.ORF


PC180044.ORF

Tottakai se oli :) mutta mietin jälkikäteen että möhlinkö näiden koristusten kanssa. Nimettömään halusin ihan ehdottomasti joulukuusen johon ihastuin Paulan blogissa. Kuusi on tehty teippien ja suorien vinyylien avulla. Kultainen lakka on OPI LAMB. Lisäsin myös pyöreitä kultaisia glittereitä.
En tiedä pilasinko kynnet leimauksilla. Peitinkö liikaa Styleä. Mitä olette mieltä? Laattana Pueenin 56 ja lakkana Color Clubin kultainen 24°below joka on "The kultainen leimauslakka". Se pitää omistaa! Parempi kuin Essie Good As Gold.


PC180036.ORF

Ensin en tykännyt näistä kynsistä ollenkaan. Mutta kun päivän katseli niin tajusin että en ollut saanut näistä silmiäni irti :) hyvin monesti inhoan joitain kynsiä ja hävettää laittaa niitä tänne. Mutta monesti juuri ne kynnet ovat teidän suosikkeja ja keräävät kehuja! Se on jännä juttu :) itse häpeän silmät päästäni ja te kehutte :)

PC180025.ORF

Lumene Gel Effect - Talvitaivas, saatu
OPI Love.Angel.Music.Baby
Pueen 56
Color Club 24°below / CesarsShop, saatu
F.U.N Lacquer Style ( H ) / CesarsShop, saatu

PC180005.ORF

Hyvää uutta vuotta ja muistakaa juhlia iisisti! Varokaa raketteja :) millaisissa kynsissä vuosi vaihtuu, oletko tehnyt ihan juhlakynnet? Minä olen vielä sairauslomalla käteni kanssa joten ihan kiltisti olen ja varmaan syön joulusuklaata :D

28 kommenttia:

  1. Musta tuo joulukuusikynsi on tosi hieno. Meinasin uudenvuoden kunniaksi kokeilla opin alcatraz rocksia! <3 muuten aika rauhallista uuden vuoden meininkiä. Yhtään rakettia en osta. Mutta kaupungin ison ilotulituksen meinaan katsoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Alcatraz on niin ihana <3 tykkäät varmasti! Minäkään en tuhlaa rahojani tyhmiin raketteihin. En ole ikinä ostanut raketin rakettia. Kyllä minä mielelläni katson kun muut syytävät rahansa taivaalle kerran vuodessa :)

      Poista
  2. Mä luulen, että meidän ilta tuo tullessaan lautapelejä ja naposteltavaa. Ehkä sitä jaksaa juuri ja juuri valvoa yli kymmeneen! :D Hyvää uutta vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa mukavalta :) minäkin heräsin jo viideltä vaikka en ole töihin menossa. Hyvää uutta vuotta :)

      Poista
  3. näissä on juuri sopivasti koristeluja, mä tykkään vaikka Style (h) ei ehkä oikein olekkaan mun tyylinen lakka :) me tehtiin blogiin juuri listaus vuoden karseimmista kynsistä ja vähän kyllä hävettää että mitä on tullut tehtyä.. Oikein hyvää uutta vuotta sulle ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin kurkkaamassa ja osa niistä mitä häpeätte, oli kyllä tosi hienoja :) Style (h) on makea, pitää parittaa se jonkun muun värin kanssa seuraavaksi :)

      Poista
  4. Oi miten kiva lakkaus :) meillä myös rauhallisesti vaihtuu vuosi, päästää ihmettelemään meidän pienen kanssa raketteja ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) teilläkin on siis koiranpentu? Ihanaa :) vaikka eihän tuo meidän enää pentu ole, mutta uusi vuosi on ihan uusi juttu kuitenkin :)

      Poista
    2. Ei, tuossa kuvassa meidän jo pari vuotias bulldoggi, onneksi se oli ihan rauhassa täällä kotosalla eikä oikein raketeista piitannut :) Mites teillä meni koiran kanssa?
      Nyt olimme meidän 8kk pojan kanssa katselemassa ensimmäistä kertaa raketteja :)

      Poista
    3. Okkei :D oli varmasti pienellä ihmettelyä :) Hippu ei pelännyt pientä pauketta mutta sitten klo 24 aikaan pauke kiihtyi. Sitten säikähti ja alkoi pelätä. Juoksu pitkin talos edestakas ja tuli kainaloon vapisemaan. Sitten loppuyö meni sängyn alla piilossa ja vasta kolmen aikaan yöllä uskalsi pyytää pissille. Tiedänpähän tästä lähtien että minun uuden vuoden juhla on olla Hipun turvana kotona ❤️

      Poista
  5. Vielä ei ole juhlakynsiä, mutta vielähän tässä kerkeisi :D Meilläkin menee varmaan ilta ihan vaan rauhallisesti kotosalla, ajoissa nukkumaan ja sitä rataa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvin ehtii :) koko ilta aikaa :D jos ei nuku ajoissa, kuten minä..

      Poista
  6. Upeat kynnet. Mun vuosi vaihtuu kuluneissa, lakkasin punaista kynsillä melkein vko sitten. En ole jaksanut panostaa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei sitä aina jaksa :) panostaa vaikkaa meikkiin, hiuksiin tai vaatteisiin!

      Poista
  7. Nätit kynnet ja hyvää uutta vuotta

    VastaaPoista
  8. Upeat kynnet kyllä ja todella hieno kuusi! =) Style on todella kaunis, eikä leimat mun mielestä peitä sitä yhtään liikaa! Mulla on tosiaan tämä superkiiltävä Pay Day kynsillä ja ollaan varmaankin ihan vain kotosalla tänään =) (Sen suklaan kanssa, tiedätkai..) Hyvää uuttavuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvää uutta vuotta! Suklaan kanssa täälläkin...Style on kyllä hieno, kaikki F.U.N lakat on :)

      Poista
  9. Voi *kele! Mä just kirjoitin kommentin ja netti kaatui, kun yritin julkaista sen! Mä heitän tän koneen sanonko minne. Tänään netti on kaatunut jo noin sata kertaa. No, oppiipahan ainakin kärsivällisyyttä :). Sitä vaan piti sanomani, että nää kynnet on ihastuttavat, eikä niissä ole mitään liikaa eli liian vähän! Ei mulla muuta :). Ihanaa uutta vuotta <3.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) kiva kun jaksoit kirjoittaa uusiksi, se on maailman ärsyttävintä kun kommentti katoaa jonnekin. Etenkin puhelimella...Hyvää uutta vuotta!

      Poista
  10. Tosi hienot, varsinkin kuusi. Taidan minäkin lakata FUNilla kun kerta muutkin ;-) Hauskaa uutta vuotta!

    VastaaPoista
  11. Nää on tosi kauniit ja mun mielestä Style ei peity ollenkaan liikaa vaan sitä näkyy juuri sopivasti :). Joulukuusikynsi on upea ja leimaukset ihan ensiluokkaiset!

    En tiennytkään tuosta Color Clubin kultaisen lakan leimausominaisuuksista. Toi lakka meneekin hetimiten hankintalistalle.

    Oikein hyvää uutta vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) olen yrittänyt hehkuttaa teille tuota lakkaa, muutkin Frostbite kokoelman lakat sopivat leimaukseen. Hyvää uutta vuotta!

      Poista
  12. Ihana tuo F.U.N!! Kiitoksia kuluneesta vuodesta ja mahtavaa Uutta Vuotta 2016! :)

    VastaaPoista
  13. Ihanat kynnet ja hieno uus banneri! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3