tiistai 8. joulukuuta 2015

F.U.N. Lacquer- Cheers To The Holidays ( H )

On ihanaa saada itseltä tosi ihania joululahjoja :D haaveilin pitkään F.U.N:in Cheers To The Holidays holoversiosta ja sitten viimein ostin sen :) hillosin tätä enkä raaskinut käyttää. Ihan pöljää! Ja sitten kun lakkasin tällä, olinkin ihan pettynyt. Miksi?

PB290076.ORF

Lakka itsessään on ihan sairaan hieno. Punertavapohjainen multichrome luumunvioletti. Tässä on F.U.N.in omaa hillitöntä kimallusta, ihan silmissä säkenöi. Koostumus on jellymäinen joten laitoin alle kerroksen OPI Plugged-In Plum lakkaa. Sitten kaksi ohutta kerrosta Holidaysiä. En kokenut että tämä on hankala lakka vaikka tarvitsee toisen lakan alleen. Levittyi siltikin kauniisti ja kuivui nopeasti. F.U.N:in glitterlakat eivät jää ärsyttävän epätasaisiksi ja glitterit asettuvat lakan sekaan kauniisti.
Olin suunnitellut koko viikon että millaiset kynnet tällä teen. Mielessä oli vaikka mitä hienoa ja haaveilin että vietän koko päivän lakan kanssa! Tulee varmasti tosi hienot kynnet, hienoimmat pitkään aikaan!

PB290038.ORF

No tälläiset niistä tuli. Siis ihan tavikset :D ei olisi pitänyt leimata, olisi pitänyt pitäytyä alkuperäisessä suunnitelmassa mutta en osaa selittää miksi kävin näin. Vähän harmitti. Mutta minusta tuntuu että muillekin käy usein näin; lakkaa jemmaa, ei halua käyttää ja sitten kun käyttää niin jää ihan keskinkertaiset fiilikset. Koska möhlii itse! 

PB290068.ORF

PB290055.ORF

Lakassa ei siis ollut mitään vikaa, ei ollenkaan. Se on niin makea kuin kuvittelinkin ja todellakin hintansa arvoinen. Mutta kun sitä itse asettaa tyyliin epärealistisen korkeat odotukset koristelujen suhteen niin sitten tälläiset ihan kivat -kynnet ei kelpaa :D oma vika! Tiedän! Seuraavan kerran jotain tyylikkäämpää.

PB290046.ORF

Mutta eikö vaan ole hieno! Onhan? Ostitko sinä tätä? Tai muita lakkoja F.U.Nin joulukokoelmasta? Tuntuu vaan että kun yksi kokoelma on tullut niin seuraava kummittelee Instagramissa ja taas tuntuu että tarviiko siitä jotain...viittaan siis tähän uuden vuoden kokoelmaan. Ihania lakkoja siinäkin :) Mitä tuumitte uudesta New Year -kokoelmasta?

F.U.N. Lacquer ihanuudet yksinoikeudella CesarsShopista! Lakkoja on yleensä olemassa normaali duo-/ multichrome versio ja sitten tämä ( h ) -versio joka on sellainen että normaaliin versioon on lisätty holohippusta. Itse tykkään näistä (h) -versioista, ne on niin mahtavia ja jokainen F.U.N lakka on erilainen keskenään. 
F.U.N lakat ovat 5-free lakkoja ja niissä on vähemmän myrkyllisiä ainesosia. Muistathan myös lahjakortit CesarsShopiin jos et ole keksinyt kaverille joululahjaa!

Konad maatta on m64 ja leimauslakka Essie Penny Talk.

24 kommenttia:

  1. Niin tuttu ilmiö! Kyllä, on hieno, himoitsen. Kaksikymppiä alkaa olla aika paljon lakasta, hmmpf... Saa nähdä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan se paljon, kipurajalla mennään. Mutta nämä on niin mielettömiä, mitkään muut glitterit ei vedä näille vertoja ;)

      Poista
  2. Lakka on kyllä hieno! Eikä minusta koristeluissa ole mitään vikaa :)

    VastaaPoista
  3. Mun mielestä nää on ihan älyttömän upeat ja noi leimat sopii tuohon lakkaan. <3

    VastaaPoista
  4. Tää lakka on niiiiiin kaunis! Itse en ole vielä raaskinut ostaa. Mulla käy kanssa aina niin, että säästelty lakka onkin sitten ihan määh, kun sen vihdoin saa kynsille, koska koristelut menee omasta mielesta vikaan tai jotain muuta hölmöä. Mutta nää ei ole kyllä mennyt yhtään metsään. Ja toi leima on niin pirun suorassa! Kade!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suorassa Clear jelly stamperin ansiosta :D siis se on ihan tyhmää ajatella että koristelujen pitäisi olla täydelliset koska lakkakin on :) sitten sitä pettyy. En kyllä jemmaa seuraavia Funeja näin pitkään vaan lakkaan heti kun haluan ;)

      Poista
  5. Vitsit on ihana lakka ja noi sun koristuksen on makeet, tykkään hulluna! :)

    VastaaPoista
  6. Minäkin olen oikein hyvä ostamaan itselle lahjoja :-D Nyt varsinkin kun on joutunut muitten lahjojen takia pyörimään kaupoilla niin kas kummaa sieltähän löytyy itellekkin vaikka mitä... nää F.U.N:it on niin upeita ja pitää varmaan pitkällisen ihailun jälkeen vihdoin ostaa itellekkin joku näistä :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on hankaluuksia olla ostelematta liikaa lahjoja. Olen jo ostanut kaikki ja ne ovat paketointia vaille valmiita. Mutta aina kun käyn isommassa kaupassa niin tulee katseltua lahjoja ja aina tekisi mieli ostaa jotain...siksi mulla on aina ryöstäytynyt se lahjojen osto ja tänä vuonna on pysynyt järki päässä :) minäkin olen harkinnut pitkään jokaista F.U.N lakkaani ja hutiostoja ei kyllä ole tullut :)

      Poista
    2. Haluan vielä kertoa että tänne on kiva kommentoida kun vastailet kunnolla ja mielenkiintoisesti aina kommentteihin, mikä taas lisää halukkuutta kirjoittaa kommentti :-) Sun blogi on yks mun lemppareista!♥

      Poista
    3. Kiitos Emmi ❤️ Mukavaa kun jätit näin kivan kommentin, tuli hyvä mieli :) minäkin yritän aina kommentoida seuraamiini blogeihin. Käyn myös aina katsomassa mitä mulle on vastattu. Minusta vuorovaikutus on parasta blogeissa ja ilahdun aina jokaisesta kommentista :)

      Poista
  7. Kaunis ja simppeli lakkaus, minusta tyylikkäät :) Ketuttaa noissa F.U.N.:in lakoissa toi hintalappu, ei paljon muu ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi kun ei voi saada kaikkea :) halpaa hintaa ja muista täysin erottuvaa kynsilakkaa! Kaikki F.U.N:it ovat oikeita pikku aarteita kokoelmassani, tarkasti harkittuja ja uniikkeja tapauksia :) suosittelen tutustumaan!

      Poista
  8. Funin lakkoihin tarvii harvoin mitään lisiä, huikee!

    VastaaPoista
  9. On kyllä ihana lakka, mutta onneksi ovat niin kalliita etten ole sortunut :D siitähän ei sitten loppua tulisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh no tuokin on totta, yhden kun ostaa niin koko ajan himoitsee uusia :D

      Poista
  10. Tämä on kyllä ihan mielettömän kaunis lakka! Nyt alkoi kyllä vähän kammottaa, kun en ole vielä uskaltanut lakata mun PayDayllä, eeek!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3