tiistai 6. lokakuuta 2015

Romanttiset kirjekynnet

Lyhensin vähän kynsiäni ja nyt ne näyttävät taas niin nysiltä. Silloin käytetään vaaleaa lakkaa joka sopii paremmin näille nakeille.

En oikein tiedä mistä idea näihin kynsiin. Kun oli aikaa niin päätin tehdä jotain pitkän kaavan mukaan. Tässä käytetyt tuotteet:

Trind Nail Repair & Essence Pro White aluslakat
OPI Don´t Burst My Bubble
MoYou Pro Plate 04
Cesarin jumbo stampperi / CesarsShop, saatu
Color Club Snowed In / CesarsShop, saatu
Color Club On Cloud Nine / CesarsShop, saatu
Water Decalit / Born Pretty Store, saatu
Essie Second Shine Around / L´Oreal Finland, saatu


P9200021.ORF

P9200008.ORF

P9200028.ORF

Eli hirmu läjä käytettyjä tuotteita! Ensin laitoin kynnelle yhden kerroksen kynnenkovettajaa eli Trind Nail Repairia. Sen päälle Essencen Pro Whiteä yksi kerros joka on optimaalisesti kynttä kirkastava aluslakka. Käytetään nudelakan alla jos pelkäät että oman kynnen keltaisuus näkyy läpi.
Seuraavana OPI nudevalkeaa kolme ohutta kerrosta. Sitten leimasin kaunokirjoitusta MoYou laatasta uudella Color Clubin Snowed In lakalla, joka on niitä Frostbite kokoelman metallilakkoja. Hienosti leimaa. Käytin tottakai suosikkiani, jumboleimasinta. Sen jälkeen kun sen sain niin en ole muita käyttänyt!


P9200013.ORF

P9200019.ORF

Sitten kastelin meikkisienen ja tuputin sillä valkeaa Color Clubin cremelakkaa. Hyvin hennosti kynsien reunoille. Käytin näissä kynsissä joskus Born Pretty Storelta saamiani decaleita. Kyllä nämäkin ovat varsinaisia yllätyssektoreita, eikö vaan tarrojen pitäisi olla mustat kuten BPS kuvassa ja arkissa näyttää? No ne nyt halusivat olla vihreät :/ todella veemäinen ylläri, meinasi kynnet tyssätä siihen! Mutta olin jo nähnyt hirveän vaivan parin tunnin ajan joten päätin antaa kakka decaleitten olla, siinäs ovat sitten vihreät! Päälle uutta Essien päällyslakkaa joka sopii hyvin kynsilakalla tehtyjen leimojen päälle.  

UML91 koodilla saat Born Pretty Storelta 10% alennuksen. Mitä pidät tälläisistä aika hempeistä kynsistä näin syksyn keskellä?


34 kommenttia:

  1. Harmi kun kuvia ei saa suuremmiksi. Kyllä niin pientä niperrystä oot jaksanu vääntää. Kaunis lopputulos. Vaikka onkin vihreät decalit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Flickrin kautta laitettuja ei saa. Tietokoneella ne näkyvät suurina :) kiitos kovasti ❤️

      Poista
  2. Lisään vielä, että itsekin joudui lyhentää kynnet viikko sitten ja nyyh... ne näyttää ihan lapsen kynsiltä :(
    Onneksi ne kasvaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi kasvavat! Vähän aikaa näyttävät liian lyhyiltä mutta nopeasti kasvavat :)

      Poista
  3. Oi hitsi miten upeat! <3 Iskee kyllä nyt ihan täysillä. <3

    VastaaPoista
  4. Voi miten kaunis lakkaus, ihan täydellinen! ♥ Ja usko pois, nuo vihreät decalit istuu tähän täydellisesti, ehkä jopa paremmin kuin mustat olisivat istuneet :)

    VastaaPoista
  5. Kuvista ei ainakaan huomaa, että sulla ois kynnet lyhentyny... Siksi mietin, että mitä sää höpäjät... :D Tosi kaunis lakkaus! Tuo vihreä passaa mun mielestä lakkaukseen.

    VastaaPoista
  6. Todella ihanat kynnet! Mulle tulee näistä ihan mieleen huurteiset ikkunat, aivan ihana fiilis näissä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) tänään oli kyllä huurteiset auton ikkunat!

      Poista
  7. Tuli tässä mieleen kun olisi hankintalistalla nyt tai piakkoin;
    mitkä on sun suosikit aluslakoissa (keltaisuutta taittava + tarttumapintaa antava, voivat siis olla kaksi (tai useampikin..) eri koska ei varmaankaan noita ominaisuuksia oikein löydy mistään yhdestä..?), pikakuivattava päällyslakka, hoitolakoissa (onko jotain muuta Trindin ohella, lasken sen nyt hoitavien joukkoon vaikka kovettava onkin). Olen monta kertaa Cesarshopin sivuja plärännyt läpi, mutta en ole vielä saanut tilattua kun ei saa päätettyä niinpä tuli mieleen, että kukapas sen parempi neuvomaan näissä kuin sinä!? :) Olet näitä toki aika ajoin postauksissasi maininnutkin, mutta yhteenveto näistä tämän hetken suosikeista olisi ainakin minulle mieluinen ja tarpeellinenkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajastin viikonlopulle pitkän postauksen jossa käsittelen alus- ja päällyslakkoja :) kysyit siis sopivasti. Jaksatko odottaa vai haluatko suosituksia nyt? Voin linkitellä tuotteita kun pääsen kotiin :)

      Poista
    2. Kyllä mä viikonlopullekin varmaan jaksan odotella jos siellä noita tuotesuosituksia on joka tapauksessa tulossa :D Satuinpas sopivasti kysymään ;D

      Poista
  8. Kivannäköiset hemppiskynnet! :)

    VastaaPoista
  9. Just hienot nuo siirtikset! Ihan täydellisen hempeät kynnet olematta kuitenkaan yhtään söpöt. Tahtoo, haluaa, ihanaa :). Mulla muuten lohkesi kynsi kasvurajalta. Saas nähdä mitä mä sen kanssa tänään teen. En todellakaan jaksa alkaa vääntämään kynsiä alusta tipeillä, kun oma kynsi on just kasvanut alle, argh!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) voi ei, oliko kipeä? Kuulostaa ainakin. Niin kurjaa tuo kynsien katkeilu. Toivottavasti ei tapahdu, nyt oli eka pakkaspäivä ja ikkunoitten raappaus :/ se on vaarallista kynsille!!

      Poista
  10. Voi vitsit, sulla riittää ideoita! Ihan ylihienot huurreikkunat :) kiitos muuten Color Clubin swatcheista, tai mun lompakko ei varmaan kiitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) ylihuomenna on luvassa Oil Slick swatchit, tiput varmasti penkiltä kun näet ne. Niin upea kokoelma <3

      Poista
  11. Kauniit kynnet:) Minusta siirtikset toimii hyvin vihreinäkin, melkeinpä kivemmat näin kuin mustina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sissi :) kyllä ne näyttivät ihan kivalta, ehkä musta olisi ollut liian kova väri näihin kynsiin. Mutta ehkä jatkossa näitä tulisi käytettyä enemmän jos olisivat mustat ;)

      Poista
  12. Aivan ihanat ja eikös sitä aamuisin jo ala auton akkunat olla melko huurteessa? Nämähän on ihan täydelliset hallakynnet, tosi kauniit ja tarrat on näihin täydelliset. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti :) joo tänä aamuna -3,5...en tykkää!

      Poista
  13. Noi kukat on just käypäset , mustat olis ollu liian kovat runollisiin kynsiin. Tästä taas tuli mieleen etten oo vieläkään hankkinu sellaista kirjoitusta sisältävää laattaa. Onko tuossa laatassa monenlaisia tekstejä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole kuin yksi teksti. MoYoulla on library tms. niminen laattasarja jossa on kirjoitusta :)

      Poista
  14. Voi hitsi miten kauniit kynnet, oikeat naimakynnet ;) Voisin niin kuvitella morsiammelle nuo ja juurikin talvimorsiolle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Naimakynnet :) kiitos, kyllähän nämä sopisivat hääkynsiksi ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3