tiistai 25. huhtikuuta 2017

Tutorial: Whats Up Nails kromipulverin käyttö

Moikka ja mukavaa tiistaita! Tänään olisi tarjolla tutorialia! Pitkästä aikaa ja sitä rataa, näitä te aina toivotte ja yritän oman ajan puitteissa näitä toteuttaa. Nyt sain kuitenkin testiin niin mielenkiintoisen uutuuden että tästä pitää päästä intoilemaan heti :)

P4220170.ORF

Whats Up Nails Chrome Powder

CesarsShopin myymän Whats Up Nails -merkin valikoimassa on hienoja holo- ja kromipuutereita. En ole ikinä tälläisiä kokeillut ja ensimmäinen ajatus ehkä olikin tarvitseeko niitä. Omistan kuitenkin monia holo- ja chromelakkoja. Toinen ajatus liittyi käyttömukavuuteen, ovatko ne sotkuisia käyttää. Voin sanoa että a: tarvitset näitä ja b: ei tule sotkua!

Whats Up Nails Chrome Powder

Whats Up Nails Paradise Powder

Valikoin puutereista Paradise Powderin joka shiftaa siniseen, violettiin ja vihreään. Purkki sisältää puuteria useampaan käyttöön, eiköhän tämä yksi purkki kestä mullakin ihan loppuelämän. Suosittelen näitä flakieseita ja puutereita jos teet kynsiä asiakkaille, näillä saa ihan tajuttoman hienoa efektiä. Monilla ihmisillä ei myöskään tälläisiä lakkoja edes ole jolla moista efektiä saa aikaan.

Mutta parasta näissä on että nämä sopivat myös ihan kotiharrastajalle. Holo- ja kromipuuterit sopivat myös normaalin kynsilakan kanssa käytettäväksi.

Gllisten & Glow CTRL - ALT- DEL

Laita kynsillesi aluslakka, minulla Essie First Base. Anna kuivua ja laita sitten haluamasi värilakka, itsellä musta Kubiss Londonin 25. Käytä päällyslakkaa ja anna lakkauksen kuivua ihan kunnolla. Suojaa kynsinauhasi Glisten & Glown lateksilla.

P4220099.ORF

Seuraavaksi aletaan levittää kromipuuteria kuivan lakan päälle. Ota puhtaalla sormenpäällä puuteria ja hiero sitä kynteen. Mulle riitti ihan pari vetoa, liiallinen hankaaminen kuluttaa pulveria alta pois.

P4220100.ORF

Nail art tutorial

Nail tutorial

Toista yksi sormi kerrallaan!

Kynsien koristelu

kynsien koristelu tutorial

CesarsShop

Pidä pöydällä talouspaperin palaa ja pyyhi hankaava sormi aina siihen. Sormen pitää olla puhdas ettet levitä mitään rasvaa kromikynteen. Kun olet käsitellyt kaikki kynnet, irrota lateksi pinseteillä. Laita kerros UNT Ready To Take Off aluslakkaa. Anna kuivua hetki ja laita perään päällyslakka, minulla Seche Vive.

ohjeita kynsien koristeluun

UNT Ready To Take Off

Tässä vaiheessa en vielä kynsiä sen ihmeemmin siistinyt kun annoin niiden kuivaa rauhassa. Aatteena oli nimittäin tehdä vielä leimaukset. Kromikynnet voi jättää näin tai koristella, ihan miten itse tykkää :)

P4220165.ORF

P4220171.ORF

Kromikynnet näyttävät hyvältä kun ne kovettuvat vähän aikaa. Efekti on kyllä mahtava, paljon hienompi ja hiukan metallinhohtoisempi tai peilaavampi kuin chrome kynsilakassa. Paradise Powderissa on kolme hallitsevaa väriä ja jostain kulmasta katsottuna näen kuparin vilauksen.

P4220028.ORF

Tutossa käyttämäni tuotteet saatu Cesarista, Seche Vive ostettu itse. Leimaus Ùberchic 6-02.

P4220197.ORF

P4220196.ORF

Chrome Powder kynnet oli kyllä sairaan siistit! Efekti on tosi paljon näyttävämpi kuin kynsilakoilla tehtynä. Ja kaikilla ei ole kunnollisia peilaavia kromilakkoja eikä täysiä holottavia holoja.

Pysyvyyttä näille luvattiin 1-2 päivää. Minä tein kynnet lauantaina mutta poistin ne jo sunnuntaina koska parissa kynnessä oli kärki paljaana. En uskalla yhtään riskeerata ja halusin muutenkin tehdä uudet kynnet joten poistin lakkauksen. Minusta UNT tekee vähän sen että lakkaus saattaa alkaa kutistumaan. Muuta selitystä en oikein keksi :)

Toivottavasti tykkäsit tutorialista. Miltäs Chrome Powder-kynnet näyttävät?

57 kommenttia:

  1. Ihan mahtavia! Kiva, että tavallisilla kynsilakoilla pelaaville tulee myös tälläisiä alunperin rakennettusille tarkoitettuja erikoisuuksia :) Tämä tuote on ehdottomasti sellainen mikä on pakko saada kokea itse. Ja kiitti tutista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä! Tämä kyllä pitää kokea itse koska ei kuvista välity miten hienoa tämä on kynnellä :)

      Poista
  2. Ihanalta <3 Pitää katsoa josko nyt Helsingin reissulla ehtisi CesarsShopissa käydä näitä ihan livenä ihastelemassa :)

    VastaaPoista
  3. Ihan huikeen näköiset! Tuota jopa minäkin osaisin ehkä käyttää? Mutta mahtaako ottaa kuinka kiinni sormiin ja kynsinauhoihin jos ei ole tuota lateksia? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ota kiinni, lähtee kevyesti pyyhkimällä. Mutta UNT ei taas kestä vettä että ihan sillä suojasin :) ja kun ei jaksa siistiä, jos jollain pääsee helpommalla niin laitan sitä :)

      Poista
  4. Kiitos tutorialista! Näytti helpolta ja tulos on upea. :)
    Voin vain kuvitella, miten kaltaiseni tumpelo saisi kipattua tuon purkin heti keittiön pöytäliinalle. :D
    Jossain kuvissa olen nähnyt, että jotkut levittää tuota sellaisella sudilla tai mikä se nyt on, sellaisella systeemillä millä luomiväripaleteissa mukana yleensä tulee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä! Voi levittää aplikaattorilla tai viuhkasiveltimellä :)

      Poista
  5. Ai että nää pulverit on upeita! Harmi että pysyvyys on heikko. Mulle se on iso tekijä, kun tykkään pitää samoja lakkauksia mahdollisimman pitkään. Eli en ehdi lakata kovin usein. :)

    Mutta onhan nää huikean kauniita, ja ihanat myös leimojen kanssa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) ainahan kärkiä voi paikata, minä vaan olen neuroottinen kynsien liuskoittumisen kanssa että kärki paljaana en ala olla ;)

      Poista
  6. Wau, upeat kynnet! :) Täytyy varmaan ostaa testattavaksi tuollainen puuteri, näyttää niin mielenkiintoiselta!

    VastaaPoista
  7. Todella kauniit kynnet! Kun levität jauheen jälkeen päällyslakan, tuleeko siveltimeen jauheen jämiä? :) mietin meneekö kirkas lakka huonoksi..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mene, unohtui mainita vaikka oli mielessä tutoa tehdessä. Pyyhin siveltimen päätä talouspaperin palaan, teen niin myös laittaessani punaisen lakan päälle päällyslakkaa :)

      Poista
  8. En varsinaisesti ole mikään kynsikikkailija mutta nää kromijauheet kyllä kiinnostaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on helppoja eivätkä vaadi just sitä kikkailua :)

      Poista
  9. Hienot kynnet! :)

    Mikä muuten tuon UNT:n (tai ylipäätään aluslakan) tarkoitus on tuossa välissä? Riittäisikö kromipulverin päälle pelkkä päällyslakka? Multa löytyy pullo UNT:tä, mutta mulla ei kestä mitkään lakkaukset muutamaa tuntia pidempää, jos on käyttänyt sitä. Sen takia vähän hyljeksin sitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla! Minusta tuntuu että sen tarkoitus on jotenkin lukita jauhe kynnelle. Jos kokeilet ilman UNT:tä niin kerro miten kävi!

      Poista
  10. Nuohan näyttävät ihan fantastisilta ❤️. Todella mahtavat! Itse en käyttänyt lateksia kun pelkäsin hierovani sen pulverin kanssa kynsiin ja ihotai lähti helposti käsien pesulla. Mää pulverit on ihan huippuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ei se lateksi tosiaan ole välttämättömyys. Mä laitoin siksi koska en tiennyt millaista pulveri on siivota ja siksi ettei UNT imaise vettä sormenpäitä pestessä :)

      Poista
  11. Hyvältä näyttää! Ihmettelen vaan miksi peel off lakka laitettiin valmiiden kynsien ja pikakuivattajan väliin :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se varmaan lukitsee jauheen kynnelle. En keksi muuta! Koska päällyslakka tuo sen varsinaisen kiillon. Jos joku kokeilee ilman UNT:tä niin kertokaa mulle. Koska mulla tämä UNT teki kutistumista ja veti kärjen paljaaksi.
      Ja ettei tule väärinkäsityksiä, Seche Vive ei ole pikakuivattaja :) menee helposti sekaisin Viten kanssa.

      Poista
    2. Olen noita kromipuuteri-videoita katellut YouTubessa ja oppinut sen, että normipäällyslakka suoraan tuon puuterin päällä himmentää lopputulosta niin, että sen hieno kiilto katoaa. Ilmeisesti peel off noiden välissä auttaa. Vesipohjaisen päällyslakan pitäisi toimia suoraan siinä puuterin päällä. Eli kokeileppa sen kanssa, jos semmoista löytyy. Ehkä se ei kutistu samalla lailla kuin tuo peel off.

      Poista
    3. Kiitti vinkistä :) minä en tosiaan katsellut mitään videoita vaan läksin ihan suoraan kokeilemaan :D näistä on videoita YouTube pullollaan :)

      Poista
  12. Mahtava tutorial, kiitos! Ja ajankohtainen on :) Just ostin IsaDoran sellaisen kromijauheen ja siihen kuuluvan päällyslakan mutta en ole vielä ehtinyt testata. Idea kiehtoo mutta pelkään että saan aikaan vain sotkua 😀

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rauhoittaa hermot ja tekee ajan kanssa. Ei tule sotkua :)

      Poista
  13. Upeat! Toi puuteri on ihan tajutonta, alkoi himoittamaan tollainen. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos haluaa tosi näyttävät kynnet niin ei muutakuin kokeilemaan :) helppoja käyttää vaikka ei konkari olisikaan!

      Poista
  14. Todella upea lakkaus ja kiitos (ymmärrettävästä!) tutoriaalista :)

    VastaaPoista
  15. Heii tuli mieleen että näin tänään Sokoksella IsaDoran vesipohjaisen päällyslakan, joka on rarkoitettu IsaDoran kromipulverin päälle. Sopisikohan se tuohonkin, voisi jättää Untin pois :) tosi upean kokonaisuuden teit pulverilla ja leimauksella! ^^

    VastaaPoista
  16. Ihan mielettömät!!! <3 (Ja ihan mun näköiset kynnet.) Saatan ehkä sortua tuollaiseen pulveriin joku päivä.

    VastaaPoista
  17. Wauu miten hienot! 💖😍😍 mun pulveri odottaa vielä sopivaa koristeluideaa, jotenkaan en oo "raaskinut" korkata sitä kiirekynsiä varten. Siihen pitää tutustua ajan kanssa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin tein ajan kanssa! Leimaukset vielä päälle ❤

      Poista
  18. Todella upea tuo kromi. :) Nopealla vilkaisulla tästä tuli mieleen OPI:n Peace, Love & OPI -lakka, mutta paljon intensiivisempänä kuin se.
    t. TQ

    VastaaPoista
  19. Ai en tiennytkään et nää toimii normi kynsilakan kanssa :o ostin sitä isadoran pulveria ja se on vähän ärsyttävä, kun ei voi pikakuivattajaa laittaa sen päälle (menee efekti pilalle) eikä oikein allekkaan, koska se ei tarraa ihan kuivaan lakkaan :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh :/ tämä pulveri kyllä toimii hyvin joten kannattaa sitten ostaa vaikka tämä mieluummin!

      Poista
  20. This is absolutely gorgeous, I love the Chrome Powders from Whats Up Nails!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3