lauantai 29. huhtikuuta 2017

Huhtikuun kosmetiikkaostokset

Huhtikuun synninpäästön aika! Tuli taas ostettua vähän enemmän kuin suunnittelin mutta...pitäähän se joku harrastus olla. Mietin just että kaupungissa asuessa tuli enemmän käytyä ulkona syömässä, parilla silloin tällöin, pyöri ehkä enemmän kaupoissa tai kahviloissa. Siihen ne rahat varmaan meni. Aina ne johonkin saa menemään, en voi sanoa että enemmän tai vähemmän rahaa olisi nytkään. Ja missäs ne rahat paremmin tallessa olisi kuin meikeissä, heh ;D

Palkkapäivänä kierros Matkukseen :) halusin käyttää Kicksin -20% alelappusen sekä henkilökohtaisen pistesetelin. Näin ollen Smashboxin Golden Hour paletille jäi hintaa 21 e. Nuo alelaput kyllä laittavat ostamaan ;)

Make Up Storelta hain kaksi luomiväriä. Neljän luomivärin ostaja saa tyhjän paletin joten nämä tulivat Moonshadow Peachin ja Copperin kaveriksi. Näin sain nelikon täyteen. Ostamani sävyt olivat luumu Magic ja pinkki on Life. Nämä maksoivat 31 e. Kollegalta hartaasti himoitsemani F.U.N Lacquer Payday 5 e. 

P4050012.ORF

Loppukuusta tuli tehtyä paljon kynsiaiheisia ostoksia. Kaupasta X-tra kynsilakanpoistoainetta ja MoYou Londonilta kaksi laatta. Nämä olivat 16 euroa.

Manic Panic suoravärit

Cesarista tuli tehtyä parikin tilausta kuun aikana, nämä olivat yli 60 euroa. Whats Up Nailsin marmorointilaatta ( unohtui kuvasta ), F.U.N Lacquerin Green Foliage ja Happy Ending. Color Clubin CC-aluslakka ja Inm pikakuivattaja koska kaikki mun pikakuivattajat vetelee viimeisiään ja ovat turhan paksuja. 

Kampaajalta pinkki Manic Panic suoraväri 15 e.

Biozell Color Mask Raspberry

Ihan kuun viimeisinä päivinä lopullinen villiintyminen. Luulin että Cittarissa on Lorkut -20% ja säntäsin ostamaan Pure Clay puhdistusgeeliä. Ei ne olleet alessa mutta eipä tuo pahan hintainen normistikaan eli 5,60 e. Prismasta Biozellin Raspberry Color Mask 8 e.

Sain Kicksistä viestin että Smashboxin Ablaze paletteja oli tullut lisää! Luulin että näitä ei tule enkä oikeastaan tätä enää odottanutkaan. Mutta toki sen hain kun olin varannutkin. Ja onhan se ihana! Samalla otin myös uusista Viva La Divan Metallic Shine Liptinteistä sävyn Vanilla. Tätä oli myyjättären huulilla ja ihastuin että tämä ei olekaan liian metallinen. Lähti siis matkaan :D Kicks ostokset tasan 40 e. 

Olen huomannut että ostan aina alku- ja loppukuusta. Kuun keskivaihe on hiljaista aikaa :) tässä kuussa rahaa kosmetiikkaan meni 201 e. Tuli ostettua aika paljon kynsijuttuja mutta kun luette kuun loppuneista, näette että moni kynsituote loppuikin ;)

Mites teillä meni tämä kuu?

28 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia ja kyl se raha varmasti menis aina johonki nii miksei sit itsensä hemmotteluun vaik mulle toi summa ois hurja kuussa =)

    VastaaPoista
  2. Ei yhtään paha summa, kun ajattelee esim. noita ihania luomivärejä. MUS:n sävyt on ihan mun makuun. Itsellä on mennyt varmaan suunnilleen saman verran, en tosin ole vielä laskenut loppusaldoa. Vaikkei (ainakaan omasta mielestä) paljon mitään ostaisi, pari sataa alkaa olla normi^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, tuntuu että eihän tuota paljoa mene mutta joskus loppusumma yllättää :)

      Poista
  3. Hassu kysymys. Tunnistetaanko sua kaupoissa bloggariksi? Esim kicksissä?
    Saalis on hyvä. Mulla ei mennyt edes 100euroa. Tein elevenille pitkästä aikaa tilauksen. Lisäksi hyödynsin emotionin 17v ale lahjakortin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tilasin kanssa elevenistä mutta tuleevat vasta ens viikolla :) en tiedä kiinnittääkö kukaan huomiota. Mutta olen huomannut että Sanni kyllä tunnistetaan jos ollaan yhdessä liikuttu. Ei ainakaan kukaan ole sen enempää tullut juttelemaan paitsi jos olen mainostanut olevani vaikka Sokoksella lakkaamassa :) kiva vaan jos tullaan juttelemaan!

      Poista
  4. Sun innoittamana oon ekaa kertaa tehny vastaavan listan tässä kuussa! Raportoin sen sitten, kun kuukausi on mennyt ;) Piti ennen kuun loppua kysymäni, ootko kokeillut noita Lorkun uusia naamioita ja jos oot niin mitä pidit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yhden näytepussin käytin, hyvältä savinaamiolta vaikutti :) taisi olla sitä vihreää, tekisi mieli kokeilla muitakin versioita. Tulehan linkkaamaan postauksesi, olisi kiva lukea!

      Poista
    2. Kiitti vastauksesta! Ihan omaa käyttöä varten oon listannu, kun mies huomauttelee että Kicks saa aikaan sydänsilmäreaktion meikäläisessä ;)
      Oon oikeastaan todella tyytyväinen saldoon, se vain näytti että voisi vähän höllemminkin kosmeshoppailla! Vai mitä tykkäät?
      Tässä kuukauden saalis:
      Biothermin meikinpuhdistusaine, Smashboxin primer, 3 x suihkugeeli (Palmolive + 2 x Yves Rocher), Natusan baby oil, Matrix Biolagen shampoo, hoitoaine ja naamio = 68 euroa!
      Taloudellisena tyttönä tietenkin hyödynnetty kaikki alekoodit ja kupongit :D

      Poista
    3. Ei paha!! Minäkin hyödynnän jos on alelappuja mutta niissä on se huono puoli että rupee tarvitsemaan kaikkea mitä ei tarvitse :D vaan koska sais alennusta!

      Poista
  5. Mulla taas tuntuu alkukuu olevan rauhallisempaa ja sitten kuukauden keskivaiheilla villiinnyn ostoksille :D Palkkakin tosin kyllä nykyisin tulee juurikin kuun puolivälissä, joten en tiedä vaikuttaneeko se nykyisin sitten asiaan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla tulee palkka aina kuun vaihteessa, se selittää alku- ja loppukuun villiintymisen ;D

      Poista
  6. Ei hitsi toi Smashbox näyttää ihanalta! Mä en edes halua ajatella miten mun huhtikuu meni. Tuli tehtyä tilaukset Selfridgesille, Beauty Baylle ja Elevenille. En ole ylpeä itsestäni. :D

    VastaaPoista
  7. Mulla meni kosmetiikkaan vähän, sillä ostin vaatteita. Varmaankin alle 100€. :)

    VastaaPoista
  8. Minun mielestä ei pidä potea syyllisyyttä kosmetiikkaostoksista, jos niistä meikeistä ja tuotteista tulee hyvä mieli 🙂

    Itse en ole vielä laskenut kuukauden summaa, veikkaan että n. 200€. Ehkä olen turhan toiveikas 😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se pitäisi ajatella :) joskus vaan miettii voiko rahan laittaa johonkin vieläkin fiksumpaan, mutta onhan se kiva ostaa itsellekin jotain!

      Poista
  9. Mulla oli kans melkoinen törsäyskuukausi! :D En ole vielä loppusummaa laskenut, mutta se kyllä tulee olemaan huomattavasti suurempi kuin aiemmin tänä vuonna..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Innolla odotetaan millainen summa sieltä paljastuu :)

      Poista
  10. Ihan sairaan upea toi sun MUS-paletti! Tähän ainakin kymmenen sydänsilmäemojia :D :D Ihana! <3

    VLV:n metallihuulimeikit kiinnostelee, mutta näin just että Sokoksellekin oli tullut NYXin vastaavia metallisia "liquid lipstickeja". Hmm.. S-ihmisenä käyn varmaan vähän hiplailemassa niitä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä mahtava! Just hyvät värit! Mä en lauantaina ehtinyt hiplata NYX hyllyä, en enää jaksanut enkä päivän aikana pystynyt kun olin kaukana NYX pisteeltä. S-ihminen minäkin mutta yritän nyt tuota Kicksiä kannattaa että pysyisi täällä, kun kerran jo lähti pois :/

      Poista
  11. En ole edes laskenut, perus hammastahna, dödö-linjalla mennään, enkä juurikaan edes meikkaa... ehkä 20 e

    VastaaPoista
  12. Taisin lukea sun blogista aikoinaan vinkin tuohon X-tran kynsilakkaputsariin..? Se on ihan huippu! En käytä enää mitään muuta, halpa kuin saippua ja lakat lähtee todella nopeasti kynsiltä vekka.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Ostan sitä koko ajan, ei oikein tule muuta enää käytettyä :)

      Poista

Kiitos kommentista <3