lauantai 22. huhtikuuta 2017

Halvat mutta hyvät

Olen jonkun aikaa pyöritellyt mielessä että mitä halpoja ja hyviä tuotteita minulla on. Mutta mikä on halpa? Voisiko se olla parin euron tuote tai tuote jonka hinta on maksimissaan 8 euroa? Kokosin postaukseen reilusti alle 8 euron tuotteita, suurin osa taitaa olla jopa alle viisi euroa.

Ainu hoitovoide

Lacto Line alkoholiton kasvovesi
Lacto Linen tuotteisiin tutustuin joskus muiden kehujen perusteella. Mulla on ollut tätä kasvovettä vuosien saatossa ja nyt ostin tätä uudelleen. Perushyvä kasvovesi joka sopii aamuihin. Meikkijäämiä tämä ei oikein poista. Mieto ja alkoholotion koostumus ei ärsytä eikä kuivata. Lacto Linellä on loistava puhdistusgeeli pumppupullossa, sitä mun pitäisi taas ostaa!

Ainu hoitovoide
Tästä vauvavoiteesta olen saanut paljon suosituksia. Se on loistava käsivoide kuiville ja karheille käsille! Moni hierookin loput omiin käsiin ja on sitä myötä huomannut miten hyvä tämä on käsille ja kynsinauhoille. Minäkin ostin tätä käyttään ja otin heti talvikäsivoiteeksi. Sopivan paksua mutta ei sellaista rasvaista. Nopea imeytymään eikä jätä käsiä liukkaiksi. Hyvät tehot ja sopii hajusteita välttäville.

Essence huulipunat

Essence huulipunat
Minulla on vaikeuksia Essencen pisteellä. Kaikki on niin halpaa ja tulee helposti ostettua harkitsemattomasti. Olen ostanut monta huulipunaa ja ollut kaikkiin tyytyväinen. On helpompi ostaa ns. vuodenaikasävyjä kuten tuo malva. Jossain vaiheessa oli malvan väristen punien aika mutta ei niitä muulloin tullut käytettyä eikä ne sopineet punaiseen tukkaan. 
Essencen punista tulee mieleen MAC punat. Samanlainen hyvä huulilla liukuva koostumus ja hyvä pysyvyys. Kuluvat myös huulilta luonnollisesti pois eikä rajoista tarvitse huolehtia. Hyvä tuoksu ja helppo levittyvyys.

Kubiss London peitepuikko

Kubiss London peitepuikko 
Muistatteko kun Kubiss Londonit rantautuivat ryminällä suomeen? Merkki tarjoaa halpoja meikkejä ja kynsilakkoja, vähän Essencen tapaan. Kubissilla ei kuitenkaan taida olla kausikokoelmia vaan ihan perusvalikoima. En sen enempää sarjaan ihastunut mutta pari suosikkia sieltä löytyi.
Kuten tämä blogin kautta saatu peitepuikko. Minulla ei ole silmänympäryksillä mitään ongelmia, ei tummuutta tai muutakaan korjaamisen aihetta. Minulle siis riittää erittäin mainiosti halpis peitepuikko. Tämä levittyy tasaisesti ja sävy 2 on mulle täydellinen. En sen enempää peitepuikolta vaadi joten tämä toimii minulla ihan hyvin. Helppo taputella sormin tasaiseksi.

 Essence Mega Last aluslakka

Essence Mega Last aluslakka
Minulla on useampi lakkauksen kestoa parantava aluslakka, mutta ne kaikki ovat ylemmästä hintaluokasta. Olen kuitenkin ihastunut Essencen versioon eli Mega Last aluslakkaan. Tämä on juoksevaa ja ohutta, kuivuu kynsillekin hirmu nopeasti. 
Olen käyttänyt tätä Trind Nail Repairin tai jonkun muun kynnen kovettajan päällä.
Kestoa pidentävät ja pysyvyyttä parantavat aluslakat ovat pinnaltaan sellaisia, että kynsilakka levittyy normaalia paremmin ja kiinnittyy aluslakan pintaan kiinni. Yleensä näillä on myös kynnen värjäytymistä estävä funktio. 

Oliko joukossa tuttuja? Mikä on sinulle halpa tuote?

Kubiss Londonia myy Kauneutta.com sekä jälleenmyyjät. Essencen löydät mm. Tuurista, Halpa-Halleista ja Carlssonilta. Lacto Linea olen nähnyt Puuilossa, Tokmannilla ja taitaa olla Kärkkäisellä. Ainu tuotteet tavarataloissa, marketeissa ja päivittäistavarakaupoissa.

22 kommenttia:

  1. Mulle halpa tuote on jotain yhden euron ja kymmenen euron väliltä riippuen minkälaisesta tuotteesta on kyse. Jos saan esim. hyvän huulipunan viiteen euroon, olen todella tyytyväinen:)
    Essencen huulipunat on myös mun mieleen, varsinkin nude sävyt:) Kubissin tuotteita ostin silloin heti kun ne tulivat markkinoille, mutta ovat sittemmin unohtuneet ehkä muiden jalkoihin. Pitääkin tutkia tarjotaan uudestaan. Joitakin hyviä tuotteita oli, mutta nyt en enää muista mitä, heh;)
    Ainu voide pitää kyllä testata pian. Vaikuttaa tosi hyvältä tuotteelta ja järkihankinnalta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainua pitää ostaa taas ensi talven varalle. Just hyvä voide kun löytyy ihan lähikaupastakin :)

      Poista
  2. Riippuu hieman tuotekategoriastakin mikä on halpa ja mikä kallis esim. seerumista voin helpostikin 30€ tai enemmänkin maksaa, mutta mascara on minusta ökyhintainen jos hintaa on 30€ tietämissä :D Keskimäärin ehkä alle 10€ saatavat tuotteet ovat halpoja - joissakin kategorioissa pitää mennä ehkä jopa tuonkin alle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Aloin miettimään jotain halpaa seerumia. Sellaisiakin varmasti on mutta halpaa ja hyvää ei tule mieleen, en kai ole sellaista kokeillut :)

      Poista
  3. Lactolinen pesuneste on loistava tuote. Se poistaa meikitkin! Käytin joskus paljonkin kun pienin oli vielä vauva. Samaa ainetta vauvan kylpyyn kuin millä lähti vedenkestävä ripsari.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa just hyvältä! Voi olla että olen tuota pesunestettä käyttänytkin :)

      Poista
  4. Mun halpissuosikkeihin voisi listata varmaan puolet essencen valikoimista :D. Ihonhoidon puolelta voisin nostaa esiin LV:n, jonka misellivesi on tosi hyvä ja maksaa vain 3 euroa. Merkin imago ei ole mikään houkuttavin, mutta tuotteet ovat hyvää peruslaatua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On monesti tehnyt mieli ostaa LV:tä mutta jotenkin on vaan jäänyt!

      Poista
  5. Mulle halpaa on, jos maksaa alle 10€. Mietin tosi paljon, että mulla ei taida olla montakaan tuotetta käytössä joka maksaisi alle 5€, lähinnä jotain Essenceltä ja LV:n misellivesi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilmeisesti tuo LV misellivesi on ostamisen arvoinen :)

      Poista
  6. LV:n kasvoseerumi on myös hyvä.Voide on geelimäistä ja levittyy hyvin.Olen käyttänyt sitä myös silmänympärysiholle. Ostin kun useammassa blogissa kehuttiin, eikä suotta. Hinta on noin 7€.

    VastaaPoista
  7. Mainitsemasi Lacto Linen puhdistusgeeli on ihan huippu, nytkin on kylppärissä puteli odottamssa vuoroaan käyttöön pääsyyn :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää kyllä ostaa sitä itsekin pitkästä aikaa :)

      Poista
  8. Itellä löytyy paljon samoja edullisia merkkejä suosikeista mutta kubiss on jäänyt ihan vieraaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kubiss edusti yhdessä vaiheessa, sitä näkyi vähän joka blogissa :)

      Poista
  9. Essencen huulipunat on kyllä tosi laadukkaita, ne on mun suosikkeja myös :) Kubiss ei koskaan ollut mun mieleeni vaikka en kauheasti heidän tuotteitaan kokeillutkaan, oli jotenkin liian halvan oloisia pakkauksiltaan :D Mun suosikkibrändi ColourPop on ihan voittamaton edullisuudessa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en taas ole ColourPopiin tutustunut, en ehkä tykkää niiden luomivärien pehmeästä ja nopeasti kuopalle menevästä koostumuksesta...vähän outoa kyllä ;P

      Poista
  10. Alle kympin on halpa. :) Essencella on paljon hyvia tuotteita, Kubissiin en oo ikina missaan tormannyt, vaikka nimi viittaisi tanne pain..

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3