sunnuntai 21. maaliskuuta 2021

Maaliskuun kauneussuosikit

Saatu ilmaistuote*
**Mainoslinkki

Heippa! Huomaa että kevät tuli ja innostuin raikkaammista meikkisävyistä. Kävin myös huulimeikkejäni läpi ( joita on aivan liikaa ) ja otin kaikki vanhimmasta päästä olevat tehokäyttöön. Olen käyttänyt luomiväriä vähän ja panostanut huuliin. Olen vähän laiska poistamaan silmämeikkejä kun se on ripsienpidennysten kanssa niin hankalaa, niin ei tule sitten joka päivä meikattua silmiä.

Meikkilaatikko ja Kuukauden kauneussuosikit tuppasivat usein olemaan vähän samoja, joten olen nykyään kirjoitellut Meikkilaatikon Instan puolelle ( @tainacharming ). Meikkilaatikko on tallennettu kohokohtiin joten sieltä löytyy jatkossa ;)

Sensai puhdistusgeeli

Sensai Silky Purifying Clear Wash* on ollut apuna huonoina ihopäivinä. Tämä vaahtoamaton puhdistusgeeli syväpuhdistaa tukkeutuneet ihohuokoset ja poistaa niistä epäpuhtaudet. Skin Brilliance Technology -menetelmä on aivan uudenlaista eikä kuivata ihoa. Mulla on ongelmana punoittava iho ja tiesitkö, että punoitus voi johtua myös tukkeutuneesta ihosta? Minä en tiennyt! 
Mulla on tosi rasvoittuva iho, mutta samalla se on punoittava ja pintakuiva. Sensain puhdistusgeeli toimii pienellä määrällä ja pesee ihon mielettömän puhtaaksi! Ihan jokapäiväiseen käyttöön se ei minulla sovi mutta pari kertaa viikossa iho kaipaa parempaa puhdistusta. En olisi uskonut että vielä vajaana nelikymppisenä iho on näin "teinimäinen". Asiaa tarkemmin mietittyäni uskon sen johtuvat hormoneista kun piti taas vaihtaa ja luopua hormonaalisesta ehkäisystä, iho taisi vähän riehaantua siitä ;)

Ofra All Of The Lights

Ofra All Of The Lights -highlighter sisältää 4 Ofran säkenöivintä korostusta. Mietin tosi pitkään minkä Ofran highlightereista otan ensimmäiseksi ja päädyin tähän monta sävyä sisältävään. Ja tämän kanssa nimittäin poskipäät loistaa!! Jeffree Starin Skin Frostien veroinen, ihan tajuttomana hohtava, ei tosiaankaan ujoille! Eipä ole suotta näitä kehuttu. Ofran meikit edullisesti **Cocopandalta

BeautyAct Iconic Blush Kit

BeautyAct Iconic Blush Kit
poskipunapaletti on ollut hullun ihana löytö! 4 upeaa kaikille sopivaa sävyä, näitä voit yhdistellä  ja käyttää vaikka talvella kylmempiä ja kesällä lämpimämpiä sävyjä. Ovat myös tosi ihania luomiväreinä! Pigmenttiä on sopivasti kaikentasoiselle meikkaajalle ja paletti on vaan niin nätti! Yksi parhaita poskipuna hankintojani aikoihin. BeautyAct meikit **Kicksistä, paletin hinta 29,90 e ja nämähän ovat välillä tarjouksessa.

Jeffree Star Cavity Skin Frost Highlighter

Jeffree Star Cavity Skin Frost Highlighter paletti on törkeen ihana! Ei ujoille ;) en minäkään tämän värikkäämpiä sävyjä poskipäille laittaisi mutta luomelle kylläkin. Tosi kauniita niinkin ja vaaleita sitten poskipäille/kulmaluun korostukseen. Olen kyllä hullu JS -keräilijä ;) Cavity -paletti **Oletkauniista.

Wet´n´Wild Mega Lash Shine

Wet`n`Wild ystävänpäiväkokoelman huulipunat ovat ihania! Kermaisia, kosteuttavia ja hyvin huulilla liukuvia. Voisin hankkia tätä koostumusta lisää! Yhtenä päivänä mulla oli mattapunaa ja huh, aivan karmea tunne koko päivän huulilla. En kyllä talvella halua muuta kuin kosteuttavaa kiiltoa tai huulipunaa. Näillä oli hintaa 3,90 e jos en väärin muista ja todellakin siihen rahaan viitsii ostaa. Tummempi punainen on Raining Rubies ja nudempi Rosé And Slay.

Oriflame THE ONE A-Z SK25

Oriflame THE ONE A-Z SK25* huulivoiteet ovat olleet myös oiva apua talven kuivattamille huulille. Tai kevättä tässä jo eletään...tässä maskinkestävässä koostumuksessa on aloe vera -uutetta joka rauhoittaa ja kosteuttaa huulia. 4 sävyä joista suosikkejani ovat nuo värikkäät. Sävyä huulille tulee maltillisesti lähinnä noista tummemmista, mutta kivaa kuultoa ja mukavan kosteutettu tuntu huulille. Huolettomia käyttää jos töissä haluaa jotain minimaalista huulimeikkiä. 

Millaisia kevään kosmetiikkasuosikkeja sulla on ollut? Oliko näissä tuttuja tai kiinnostavia tuotteita?


18 kommenttia:

  1. Tuli mieleen tuosta sun ihon kuvailusta, että mun nelikymppisellä iholla tuo rasvoittuminen on tosi kivasti kurissa Zo skin-sarjalla.

    VastaaPoista
  2. Musta tuntuu, että tää aika on saanut jämähtämään mut meikeissä paikoilleen, mutta ihonhoitoa tulee vaihdeltua säännöllisin väliajoin onneksi. Sensain putsari odottaa mulla testausta, epäilen, että omalle iholle voin ehkä käyttää 1-2 kertaan viikossa, mut katsotaan.

    Ihanaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä vaihtelen myös ihonhoitoa kun aina on jotain uutta testattavaa :) Aurinkoista viikkoa Jonna <3

      Poista
  3. Redkenin all soft vegan -sampoo on auttanut talven kuivattamaan päänahkaan ja vienyt kutinan mukanaan.
    Helmikuun lopusta olen käyttänyt unohtuneita luomiväripaletteja ja kaikki ovat olleet kivoja. :) Otin kokeiluun essencen What the fake! -ripsivärin ja se on toiminut yllättävän hyvin. Tuhraa kuitenkin luomelle, jos puuterointi tai luomiväri on jäänyt laittamatta.
    PP:n beetle-kynsilakka on nätti. ;)
    Sensain puhdistusgeeli kuulostaa kiinnostavalle. Minulla on ollut talviajan Laponien puhdistusmaito käytössä. Sen ansiosta ihon kiristely on väistynyt. Kesällä voisin kokeilla jotain toista toisen vaiheen putsaria. Voimia sinulle ihonhoidon kanssa.
    Ilmeisesti sinulle puuteriset tuotteet sopivat talviaikaan. Minulle ne ovat aiheuttaneet parin kolmen vuoden aikana ihon kiristelyä tai sitten pohjakosteutus on riittämätön. Kivannäköisiä poski- ja korostustuotteita sinulla käytössä. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jossain vaiheessa talvea oli vähän ihon kiristelyä mutta ei nyt aikoihin, vaikka kovia pakkasia oli vielä äskettäin. Kyllä mä käytän puuteria kesät talvet, ei ole sellaista aikaa etten voisi käyttää, ilmeisemmin mulla on sitten niin rasvainen iho. En muista että tuhriko tuo essence mulla, mutta muistan että tykkäsin sen lopputuloksesta vaikka se kesti vaan pari viikkoa mulla :D ja All Softia pitäisi ostaa, olis nyt ihan huippu tälle kuivalle tukalle!

      Poista
  4. Olipa kivoja suosikkeja! Jeffreen paletista tuo ensimmäinen sävy on tosi nätti :) Ja tuo Ofran highlighter myös upea!

    Tuollaista Beauty Actin poskipunapalettia en ole itseasiassa huomannutkaan, mutta siinä näyttäisi olevan tosi kivat sävyt :) Täytyy pitää mielessä jos joskus tulee uudelle poskipunalle tarve.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bongasin itse tämän BeautyActin poskipunan jonkun muun suosituksesta, ostin ja rakastuin kyllä <3

      Poista
  5. Toi Ofran highlighter on niiin kaunis! Ihanaa kun tossa on useampi sävy samassa :) Noi Wet n Wildin huulipunat on myös todella kauniita, aivan ihanan sävyisiä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietin pitkään minkä otan ensimmäiseksi Ofran highlighterikseni ja tuo valikoitui, ihan nappisävy on :)

      Poista
  6. En oo vielä ottanut mitään keväistä käyttöön, ostanut kyllä muutaman pastelli lakan lisää, niitähän tarvii aina 😆
    Mutta voisi itseasiassa jo meikata jollain raikkaammalla vaikkakin on vielä täysin talvi. Sitten kun se kevät oikeesti on ( sen kaks viikkoo) olen jo ihan kesässä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt minä kallistun kevääseen kun on plussaa, aurinkoa ja lumi sulaa :) kaikki pinkit ja violetit kiinnostaa nyt!

      Poista
  7. Tosi herkun näköinen tuo highlighter! ♥

    VastaaPoista
  8. Mun maaliskuun suosikit taitaa olla Dermalocigan öljyseerumit... Yöks arganöljyä ja päiväksi toista. Eikä iho oo menny rikki, eikä ees kiristä. Hiuksiin yritin käyttää kaikkia vanhoja purkkeja. Ihan kampaamomerkkejä... Mutta luovutin ja tilasin Kevin Murphyn hoitoaineen cocopandalta. Ostoslakko tai ei, ei kannattane pidennyksiä pilata. Weledan skinfoodiin kevyempään voiteeseen ja body butteriin ja huulirasvaan rakastuin myös palavasti. Ainut miinus, että tyhjäsin purkit kuukaudessa. Vanhimmista huulipunista puheen ollen, otin viime kesän Dr Hauschkan kausikiillot ja punan käyttöön. Ja että nekin on hyviä... Vaikka päiväys mennyt. Oli pitkä avautuminen.. Mutta jotenkin pakko päästä jakamaan näitä suosikkeja🙋‍♀️🤷‍♀️.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei kannata pilata sen takia että itsepintaisesti pitää ostolakosta kiinni. Minäkin yritän nyt olla järkevä kuluttaja mutta en esim. kävele huonoilla kengillä jalkoja kipeiksi tai osta sekundavaatteita :) Ihana kun jaat näitä ja aina kommentoit. Se vuoravaikutus on tosi tärkeä ;) ja mullakin on niitä Iredalen punia/kiiltoja joissa menee päiväys mutta tuskinpa heti meneevät pahaksi ;)

      Poista
  9. Jotenkin en osaa nyt ajatella että olisi mitään muuta suosikkia kuin lumenen CC, sen verran pitkään käytin lorealin true match meikkivoiteita alta pois purkittaen ennenkuin sain sen käyttöön. tuota true matchia ei kyllä tule nyt hetkeen ostettua :D sulla on ihanat suosikit, noita sensai-sarjan tuotteita olisi ihana kokeilla mutta ehkä ne on vielä liian kalliita mun makuun.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3