sunnuntai 2. joulukuuta 2018

Lakkarakkautta sun muita kynsiä

Mun yksi lempimerkki kynsilakoissa on F.U.N Lacquer. Vuosien mittaan olen ostanut useamman Funin lakan ja ne ovat kyllä kokoelmani helmiä. Upeasti säihkyvät glitterit ja monipuolinen värien kirjo. Tuntuu että koko ajan on joku Funin lakka ostoslistalla, pikku hiljaa niitä hankin itselleni ;) en osta enää jokaisesta uutuuskokoelmasta jotain, joskus värit toistavat itseään eikä kaikki lakat ole livenä niin upeita kuin promokuvissa. Harkitsen ostoksiani tarkkaan ja nautin jokaisesta lakasta lakkaamalla niillä useamman kerran. Tässä yksi F.U.N lakkaus sekä muita kivoja päivän kynsiä :)

FUN Lacquer Frost (h)

Ûberchic 4-02

F.U.N Lacquer Frost (h) & Ûberchic 4-02. Tää musta leima sopi näihin kynsiin tosi hyvin! Valkealla leima olisi ollut näkyvämpi mutta ei ehkä olisi sopinut lakkaan niin hyvin. Nää oli just kivat ja Frost on ihana sini-violetti duochrome glitterillä. Peittää kahdella kerroksella. 

OPI Live And Let Die

Ûberchic 6-02

OPI Live And Let Die & Ûberchic 6-02. LALD on yksi OPI-lemppareitani. Syvä vihreä kultaisella hennolla glitterillä. Mulla on lakasta miniversio. Mainio lakka, peittää jo yhdellä kerroksella. Just ihana tän pituisissa kynsissä. Leimat tein Ûberin 6-02 laatasta, tuokin kuvio on yksi hienoimmista. Kukan keskelle vielä kultaista glitteriä.


OPI Turn On The Northern Lights!

OPI Turn On The Northern Lights!

OPI Turn On The Northern Lights! & water decalit. Tämä sini-violetti lakka kultaisella hehkulla on vuoden takaisesta syyskokoelmasta. Aivan ihana, pigmenttinen ja täyteläinen lakka joka peittää kahdella kerroksella. Muissa kynsissä valkea essence lakka & water decalit.

Mitkä oli sun suosikit? Tässä muuten alkaa tulla jo kiire siirtyä joulukynsiin, se on nimittäin joulukuu ja punaiset lakat sekä villapaitalaatat on kaivettava esiin!!


22 kommenttia:

  1. Ihanat siirtokuvat! Itse olen niiden laittamisen suhteen vähän epävarma, pelkään tuhraavani. Ylimmäiset viehättävät puolestaan eleganssillaan. -HH

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä minäkin tuhraan niillä välillä mutta pääosin onnistuu :D ja onneks arkissa on aina useampi jos yksi menee pieleen ;)

      Poista
  2. Mä en kestä, sä oot niin taitava ♥ Ehkä ekat jos täytyy valita, mutta kauniita kaikki. Kivaa sunnuntaita ♥

    VastaaPoista
  3. Nuo siniset lakkaukset ovat niin upeat! :)

    VastaaPoista
  4. Ihania tummia kynsiä :) nyt vaan itsekin olisi kaivettava inspiraatio lakkailuun, en edes muista milloin olisin viimeksi tehnyt minkään sortin teemakynsiä, kääk!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) no nyt on aika tehdä jouluisia kynsiä ja onhan tässä tuo itsenäisyyspäiväkin!

      Poista
  5. Opi Turn on the Northern Lights! Enkä ole muistanut sillä lakata, mutta eihän talvi ole kuin vasta alkanut. Kolme Funia tuli alesta hankittua pitkästä aikaa. Pay day on edelleen parhain.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pay Day on hirmu ihana <3 sä ostitkin aivan ihania lakkoja!

      Poista
  6. Pakko tykätä noista OPI-pohjaisista Live and Let Die on yksi mun suosikkilakkoja, upea tummanvihreä kullalla höystettynä, näyttää toisessa valoissa mustaltakin.

    VastaaPoista
  7. Onpa ihanat nuo ensimmäiset kynnet :)

    VastaaPoista
  8. Eka lakkaus oli täällä lemppari, ihana glitteri ja intensiivinen sininen!

    VastaaPoista
  9. Kaikki on kauniita, mutta eka lakkaus ihastuttaa eniten. Lakka on itsessään jo kuin tähtitaivas kynsillä. Laiskan koristelijan galaksikynnet. :) Musta leima sopii ihan täydellisesti! :)

    Ihanaa joulun odotusta! ❤ En malta odottaa sun joulukynsiä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ihanaa joulun odotusta, yritän postailla joulukynsiä tänne :)

      Poista

Kiitos kommentista <3