keskiviikko 12. joulukuuta 2018

Hopeaa ja harmaata vivahdetta vaaleaan tukkaan

Sain joku tovi sitten testiin uusia Sim SensiDO Match suoravärejä. Sarjassa on 12 rohkeaa ja eloisaa sävyä jotka ovat laveerattaviksi juuri sellaisiksi kuin haluat. Sim suoraväri hoitaa, kosteuttaa ja rakennepaikkaa värjäyksen aikana. Sim suoravärit ovat minulle ennestään tuttuja pinkin tukan ajalta.

Sim DS suoraväri

Nythän mulla on tää blondi johon en ole uskaltanut suoravärejä sitten kesän pistää. Viimeisin kokeilu oli katastrofi jota kulutettiin pari kuukautta pois. Siksi mulla meni nytkin aikaa että uskalsin kokeilla näitä. Valitsin testiin laveeraussävyn Clear sekä Platinum ja Smokey sävyt. Mulla on nimittäin salaisissa haaveissa vähän kokeilla granny -tukkaa ;D

Sim SensiDO

PB040071.ORF

Simin SensiDo Match värejä voit sekoittaa keskenään mutta voit myös tehdä pastellisia sävyjä Clear -laveeraussävyllä. Se oli mulla nimittäin ideana. Clear ( white base ) on väritön voidemainen laveeraaja. Sekoita tummempaa sävyä valkean sekaan ja näin voit luoda pastellisävyjä. Pastellit näkyvät parhaiten vaaleassa tukassa. 
Mun piti pestä oma tukka useampaan kertaan Fudgen hopeashampoolla ennenkuin Platinum sävy tarttui kunnolla. Mulla oli kuitenkin jonkun verran kellertävää ja helmenhohtoista sävyä pohjalla. 

PB040074.ORF

Sain värjätä pari kertaa ja hieman vahvemmalla sekoitussuhteella, kunnes sain tukkaani kivan hopeisen vivahteen. Lopputulos on kyllä hyvä ja mielestäni sopii minulle hyvin viileytensä puolesta!

granny hair

Sim väreissä on geelimäinen koostumus jonka kanssa on helppo pelata. Pidän väriä yleensä n. 20 minuuttia päässä ja tosiaan nämä ei sotke ollenkaan. Käytän platinaista väriä silloin tällöin, ihan liian harmaaksi en haluaa tukkaa päästä. Smokey sävyä en ole vielä rohjennut kokeilla mutta seuraavaksi se sitten ;)

Sim SensiDO Platinum

Jokos nää värit on sulle tuttuja? Mitä tykkäät mun uudesta väristä?

6 kommenttia:

 1. Tosi nätti on! Kokeiles sekoittaa kc.n pearl maskia sekaan niin saa helmiäistä! Mun kampaaja supsitteli mulle ja oon aina sekoittanut sitä suoraväreihin. Tpi tummempi saattaa kyllä vetää helposti liian tummaksi. Oo varovainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) voisi muuten kokeilla, sitä pearlia mulla on :)

   Poista
 2. Ei ole tuttuja, mutta tosi kivan värin sait aikaiseksi. :)

  VastaaPoista
 3. Toi hius on niiiiin täydellisen värinen. Mä oon juuri vetäny värinpoiston että saan tukan kirkastettua ja nyt on se fudgetus-vaihe edessä ennenkuin viitsii tyrkätä tota suoraväriä päähän ettei se mene ihan harakoille. Toivottavasti pääsisi pian siihen välitavotteeseen että uskaltaa laittaa ton minkä itselleni ostin nyt kokeiluun päähän asti!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3