keskiviikko 12. joulukuuta 2018

Joulukuun Bette Box

Tässä kuussa sainkin Betteni ihan ajoissa :) pakettini oli ohjattu toiseen pisteeseen mutta onneksi se sijaitsi samassa rakennuksessa kuin oma noutopisteeni. 


Joulukuun 2018 Bette Box sisälsi tuotteita juhliin ehostautumiseen ja kiireen keskellä freesinä pysymiseen :)Batiste Pink Pineapple kuivashampoo tuoksuu aivan ihanalta! Pullokin on tosi kaunis :) kuivashampoita on kuitenkin kertynyt ja boksissa niitä tulee aika usein, ehkä tämä päätyy siis kaverille ;) Täysikokoinen tuote 7,90 e.

Femfresh intiimipesuaine sisältää aloe veraa. Sopii myös vartalolle! Minikoko sopii matkalle mukaan, ehkä vien tämän sulhaskanditaatin luo jonne en jaksa raahata isoja pulloja. Boksissa näytekoko 50 ml. Täysikokoinen tuote 250 ml / 4,90 e.

Mizon Joyful sheet mask kosteuttaa kasvojen ihoa. Tämä tulee itselle käyttöön koska rakastan kangasnaamioita! Täysikokoinen tuote 2,50 e.


Boksissa on tullut vaihtelua joista sain itselle epäsopivammat vaihtoehdot. Tämä kyllä harmitti tosi paljon. Olen toivonut boksiin hiuskiinteitä, se olisikin ollut vaihtoehto Cutrinin Multispray -monitoimisuihkeelle. Tämä toimii pohjustajana, antaa hiuksille volyymia, ryhtiä ja kiiltoa. Hutituote itselle, siksi kiertoon. Boksissa näytekoko 100 ml. Täysikokoinen tuote 200 ml / 19,90 e.

Myös Manna Kadarista oli tarjolla Brow Trio ja Brow Pencillä mutta eikö itselle sattunut Prime Time 3-in-1 pohjustaja huulille ja luomille. Täysi huti itselle, kiertoon. En tiedä onko tämä täysi- vai näytekoko, pakkauksessa lukee 2g mutta täysikoko on 3g ja arvoltaan 24 USD. 

Onneksi sentään Anyday Nut Bar maistuu ja Givenchyn L`Interdit tulevat käytettyä. Omalla kohdalla boksi meni vähän metsään, kangasnaamio ja patukka olivat kiinnostavimmat. Ikävää että boksissa on näin paljon vaihtelua ja omalle kohdalle sattuivat huonommat tuotteet. Boksin arvoksi laskun n. 50 euroa äkkiseltään. 

Boksini olen saanut pr-näytteenä. Kertokaahan millaisen boksin te saitte ja mitä tykkäsitte vaihtoehtoisista tuotteista?

35 kommenttia:

 1. Mulle tuli boksista Cutrinin hiuskiinne ja Manna kadarin miracle balm huulituote. Oisin mielellään ottanut tuon Batisten kuivashampoon ja sheet maskin. Onkohan tuo sheet mask ollut muillakin vaiii.. Manna kadarin meikit kyllästyttää jo näissä bokseissa. :(

  -Milla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa ollut paljon vaihtelua! Minäkin olisin ottanut mieluummin muutakuin Manna Kadaria, etenkin kun muistaakseni tuo primer on tullut aiemminkin?

   Poista
  2. En muista onko ollut aiemmin sitä primeria. viime kuun boksi oli parempi. Tämä ei kyllä itselle oikein kolahtanut.. odotin että joulukuun boksi olisi huippu niinkuin viime vuonna. Harmittaa..

   Poista
 2. Nyt täytyy sanoa ettei harmita yhtään, että oman betteni kolmen kuukauden määräaikainen tilaus päättyi juuri viime kuussa 🙄 mietin vielä pitkään että hittolainen, seuraava boksi on joulukuun jonka on hehkutettu joka paikassa olevan aina se "vuoden paras boksi", ja jonka kyllä oletin olevan huomattavasti parempi.
  Onneksi päädyin ostamaan ennemmin lumenen kalenterin, kun annoin itselleni vaihtoehdoksi joko sen tai sitten jatkaa betten tilaamista, hyvän päätöksen tein 😄 mielenkiinnolla odotan kyllä vuoden ekaa boksia ja sinun raporttia siitä, kerta sen pitäisi olla nyt niin uutta ja ihmeellistä ☺️
  -Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä minäkin olisin aikalailla mieluummin ottanut Lumenen kalenterin ;D viime vuonna joulukuun boksi oli aivan huippu, muistan edelleen RT:n meikkimunan ja Lumenen seerumin. Nyt oli Lumene poissa ja Manna Kadar tilalla josta ainakin itse annan palautetta joka kerta...

   Poista
  2. Miksi tuota Manna Kadaria niin kovasti tuputetaan? Ihme brändi, jota tuskin kukaan haluaa ostaa saati käyttää. Monesti harkitsen boxin tilausta mutta juuri tällaisten boxien takia jää aina tilaus lopulta tekemättä. Sillä rahalla saa itse ostamalla jonkun yhden kivan tuotteen, eikä pety :)

   Poista
 3. Mulle tuli sama tuoksunäyte, Cutrin hiuslakka, femfresh pesuaine, tuo sama prime time sekä
  Sama patukka! En saanut tuota naamiota tai batisten hiuslakkaa vaan mulla oli manna kadar miracle balm, ennemmin olisin ottanut batisten ja tuon naamion.. -Ansku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä tosiaan ollut vaihtelua...mukana oli vielä kortti josta luin vaihtoehdot mutta teksti oli niin pienellä että hyvä kun näki lukea...

   Poista
 4. Minä olin myös erittäin pettynyt boksiin! Ei yhtään jouluinen edes.. Minun boksistani löytyi: Cutrinin hiuskiinne, intiimipesuneste, Manna Kadar Miracle Balm, tuoksunäyte ja välipalapatukka. Eli todella vähän tuotteita, loppui minun tilaukseni nyt tähän!

  VastaaPoista
 5. Olin tällä kertaa todella pettynyt boksiin. Olen tilannut boksia melkein alusta asti ja nyt pitkään miettinyt, että lopetanko tilaamisen. Minulle ei tullut Batistea eikä naamiota, olisivat kyllä olleet kivat. Niiden tilalla ilmeisesti vain yksi Manna Kadar tuote (boksissa kaksi tuotetta heiltä)? Manna Kadar ei innosta enää kauheasti (ei ainakaan primer). Cutrinin hiuskiinne oli boksin paras tuote ja varmasti lähtee matkalle mukaan. Nut bar myös hyvä. Muuten ei valitettavasti nyt ollenkaan onnistunut osaltani. Miehenikin katsoi boksin sisältöä ja mietti, että nyt on varmaan jäänyt jotain vahingossa pois, kun näytti jotenkin niin tyhjältä. No ei voi mitään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa kyllä...boksi on ollut varmasti vajaan oloinen ilman maskia ja kuivashampoota! Minusta tuota vaihtelua on ihan liikaa koska tulee sitten niin paljon pettymyksiä :/ kuitenkin kuivashampoo ja maski olivat boksin parhaat tuotteet niin jännä sitten että ne on korvattu hiuslakalla? Kaikille samat tuotteet eikä tätä kohdistusta kun se koko ajan menee metsään!

   Poista
  2. Ilmeisesti oli niin, että ei-pitkäaikaistilaajat saivat tällä kertaa enemmän tuotteita kuin pitkäaikaistilaajat. Hieman jo arvasinkin näin. Ehkä haluavat päästä eroon niistä, jotka maksavat vähemmän boksista? No saavat toki tehdä juuri niin kuin tahtovat, asiakkaat sitten valitsevat mitä tekevät rahoillaan.

   Poista
  3. En tiedä, minusta olisi paras kun boksi olisi aina tasavertainen kaikille ja olisi samat tuotteet. Kun ilmeisemmin kauneusprofiileja ei lueta tai palautteita kuunnella? Ymmärsin kyllä mitä hait takaa mutta uskon toki että jokainen tilaaja on tasavertainen enkä usko että kenestäkään eroon halutaan :)

   Poista
  4. Juu aivan, tietenkin ovat tasavertaisia. Hieman kärjistin asiaa. ;)

   Poista
 6. Sulla oli kaksi tuotetta enemmän, kuivashamppoo ja naamio, mikä ihmetyttää kovasti ... Yleensä määrä on kaikilla kuitenkin sama . Eikä noi varmaan olleet pitkäaikaistilaajille koska sellainen olen itsekkin.
  Oma boxi tuntui kyllä aika vajaalta eli sinällään pettymys 😞

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei olleet mitään pitkäaikaistilaajien extratuotteita. Kyllä minä tihrustin lukea kortin kunnolla mutta teksti oli liian tiiviisti ja liian pienellä, ei mitään selvää saanut ja teksti rupesi hyppimään silmissä. Mutta ei ollut eritelty pitkäaikaistilaajia. On kyllä ollut todella vaisu boksi ilman noita, ymmärrän harmistuksen täysin!

   Poista
 7. Pakko sanoa, ettei kyllä yhtään harmita, etten ole jatkanut tilaustani.

  p.s. tuo tuoksu on ihana!

  VastaaPoista
 8. Tää sunkaan versio ei mikään turhan hyvä ole, mutta olisin tän mieluummin ottanut kuin sen omani. Hiuslakka on nyt omasta boksista ainut, jonka edes haluan testata (ton patukan lisäksi). Melkoinen päätös tämän vuoden bokseille.. Toi Manna Kadarin primer on tosiaan tullut reilu vuosi sitten jo boksista ja mua henkilökohtaisesti ärsyttää, kun samoja tuotteita lykätään näihin useita kertoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, muutenkaan kun Manna Kadar ei kuulu suosikkeihin. Enemmän saisi tulla parempia meikkejä kuten ripsivärejä yms. yms.

   Poista
 9. Todella pettynyt. Listassa 10 tuotetta, mulle tuli 6, missään ei lue, että vaihtoehtoinen tms, kuvittelin että olen saanut vajaan boxin!?! Hajuvesinäytteen ja patukan jälkeen mulla siis 4 tuotetta näytekokoja kaikki, paitsi Mannan primeri jonka olen jo kertaalleen saanut. Ja onko tämä nykyään Manna Kadar-boksi? Olen tilannut, vuosia! mutta kiitti,taitaa olla aika vaihtaa "maisemaa. Superpettynyt. Susanna .

  VastaaPoista
 10. Maksoin itse oman boksini ja olin siihen vähän pettynyt. Kuten sanon jo tuhannetta kertaa, Manna kadarin halpoihin pieniin nappeihin tungetut puuterituotteet on vaan tosi huonoja. Mun boksissa oli myös batiste, femfresh ja jotain muuta kivaa. taisin saada jonain vahinkona jonkin kasvonaamion vai oliko se arvontavoitto?

  https://nouw.com/moreorlesskatri/vuoden-viimeinen-bette-box-35130021

  VastaaPoista
 11. No johan nyt on vaihtelua! Oma boxini oli aivan pohjanoteeraus, jos kosmetiikkaboxin paras tuote on välipalapatukka, niin mitä se kertoo...Itse sain hiuskiinteen, mannan huulibalmin ja pohjustan,tuoksunäytteen, patukan ja intiimipesuaineen. Tilanne olisi ollut edes hiukan parempi jos tuo naamio ja kuivashampoo olisi ollut mukana myös. Miksihän ne puuttuvat osalta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä...on kyllä harmi kun on niin paljon vaihtelua!

   Poista
 12. Minulla on joulukuun boksista samanlaiset ajatukset kuin Lindalla – omalle kohdalleni osui juuri se huonoin mahdollinen vaihtoehto. Primer on tullut jo reilu vuosi sitten, jonka lisäksi kaapit ovat täynnä huulirasvoja. Tuo Batisten kuivashampoo taas olisi ollut oma luottotuotteeni, samoiten kun rakastan kangasnaamioita. No, aina ei voi onnistua, toiveikkaana odotan tammikuuta!

  https://lauraannikablog.blogspot.com/

  VastaaPoista
 13. Täytin äsken Beten palautekyselyn ja huomasin siitä että vaikka olen pitkäaikaistilaaja niin sain ei-pitkäaikaistilaajien boksin (en kyllä valita, jäipähän taas yksi Manna Kadarin tuote saamatta). Minäkin sain (taas) tuon hiton primer-mikälieonkaan... Boksi oli kyllä totaalipettymys, varsinkin ku aiemmin joulukuun boksi on ollut tosi hyvä. Harkitsen vakavasti vaihtamista toisen firman kauneusboksiin, ei tällaiseen kehtaisi enää eurojaan hassata. Katson vielä ensi kuun boksin ja päätän sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulukuun boksit ovat kieltämättä olleet aina parempia. Toivottavasti ei Manna Kadaria ensi kuussa vaan jotain kivempaa ;D

   Poista
  2. Joo :D Mulla ei ole yksikään sen merkin tuote jäänyt käyttöön. Kaikki olen laittanut kiertoon paitsi yhden nestemäisen huulipunan, joka oli niinkin kiva että töistä kotiin tullessani huomasin että se oli karannut huulilta puolen sentin matkalta huulia ympäröivälle iholle. En tiennyt että itkenkö vai nauranko, varsinkin kun muistaakseni ko. tuotetta mainostettiin myös primerina ja rajauksena. Näytin ihan järkyttävälle :D

   Poista
  3. Eikä ;D se ripsiväri oli minusta tosi huono joten ei ole senkään takia kiinnostanut kokeilla Mannaa enemmälti.

   Poista

Kiitos kommentista <3