maanantai 24. joulukuuta 2018

Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri luukku 24 - Joulun värit

Tänään julkaistaan jokaisessa joulukalenterissa mukana olleessa blogissa postaus teemalla Joulun värit. Mun luukku Kosmetiikkabloggaajien joulukalenterissa aukesi eilen, voit siis klikata eilisestä jutusta kaikkiin blogeihin ja kurkata mitä muut tytöt kirjoittelivat :)

En tehnyt tähän postaukseen koristeltuja kynsiä joulun väreillä koska sellaiset oli eilen! Päätin niputtaa yhteen tässä kuussa eniten käyttämäni jouluisen väriset lakkani. Ja kyllähän se rehellinen punainen on se THE JOULUVÄRI.
OPI Red on klassinen hiukan lämpimään taittava vadelmanpunainen. Lämpimän vivahteensa ansiosta miellän sen joulun väriksi. Tämä peittää kahdella ohuella kerroksella ja on helppo lakka levittää. Koostumus on pigmenttinen, helppo lakata koska ei valu kynsinauhoille. Klassinen sävy jonka uskaltaisin väittää sopivan kaikille. OPI lakat ovat laadukkaita eikä tämäkään tehnyt poikkeusta, pysyi kynsillä lohkeilematta monta päivää.


Punainen väri on kuitenkin kauneimmillaan glitter- tai hololakan välkehtiessä. Kauneimmat lakat ovat Picture Polish Bridget, Kiara Sky Dream Illusion ja NCLA Red Square. Nämä kolme on kyllä lemppareita glitter- ja hololakoista.


Picture Polish Bridget välkehtii lämpimän punaisena kultaisen holoefektin kera. Tämä lakka peittää kahdella kerroksella, on tosi nopea ja helppo lakata. Näyttävä yksinäänkin eikä niin tarvitse ylleen mitään koristeluja.Kiara Sky Dream Illusion on upea välkehtivä punainen jellyglitter. Se peittää kahdella kerroksella tai sen alla voi käyttää punaista lakkaa. Pahoittelen hieman huonoa kiireessä otettua kuvaa, lakkauskin on jo kolmatta päivää kynsillä ;D eli hyvin pysyy kuten glitterit yleensä.NCLA Red Square on kuitenkin se kaikkein kaunein punainen lakkani. Peittää kahdella kerroksella ja on mielestäni kaikille sopiva punainen. Superihana holoefekti! Jos haluaa jonkun NCLA lakan ostaa niin kannattaa harkita tätä :) leimauksen valkealla Moyra lakalla käyttäen Moyra Frozen laattaa.


Rauhallista joulua! Syökää hyvin ja levätkää :) palaillaan viimeistään uuden vuoden paikkeilla blogin pariin!

11 kommenttia:

 1. Toinen toistaan kauniimpia nuo glitterlakar. Tykkään tuosta pienestä oranssista vivahteesta varsinkin 2. ja 4. lakassa. Itse en tunne oloani kotoisaksi aikuisten naisten punaisissa, vaan päädyin joulukynsissäni OPIn My paprika is hotter than yours -lakkaan. -HH

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullekin punaiset edustaa joulunaikaa mutta tulee niitä silloin tällöin käytettyä :)

   Poista
 2. Ihanaa,hololakat miellyttää.
  Leppoisaa Joulua ja menestyksellistä uutta vuotta !

  VastaaPoista
 3. Katoin just kynsilakka-kaappiin eikä mulla ole mitään kunnon punaista! Ihan kamalaa, pakko nyt joku nude sit laittaa aatoksi vielä ennenkun lähtee juhlimaan :)

  VastaaPoista
 4. Ncla Red square on upea! Voisikin seuraavaksi laittaa sitä. Lakkasin eilen essencen perus punaisella ja leimasin valkoisella päälle. Valkoinen ei levinnyt mutta jotenkin suli niin että punainen puskee läpi, ai että ärsyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kyllä ärsyttää jos pieleen menee! Hyvää tapania :)

   Poista
 5. Kiitos Bridget-vinkistä. Minun the joululakkani on Holo berries. Se on ihana. :) Sen lisäksi lakkasin Red squarella ja vanhalla Zoyan punaisella lakalla joulukuussa. Se oli tainnut jo vanhentua, joten menee poistoon.
  t. TQ

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3