torstai 20. joulukuuta 2018

Lakkaushaaste - Joulukuusi

Tämän kuukauden lakkaushaasteen aiheena oli yllätys yllätys jouluisasti joulukuusi :) väri ja tyyli olivat vapaat. Mulla oli yksi Konadin Square laatta jossa joulukuusia, päätinkin että leimaan kuuset siitä koska laattaa piti käyttää tänä vuonna ;D en muista sainko sen jo vuosi sitten ;DKynnet on lakattu NCLA kultaisella hololla Steppe. Leimadecalit tein Konad Square 10 laatasta ( saatu ). Leimat väritin kahdella NCLA hololla; Red Square ja Siberia. Innostuin vielä leimaamaan muutkin kynnet, mieluummin överit kuin vajarit...vaikka vajarit olisi olleet paremmat tässä tapauksessa ;) meni vähän yli!


Mutta olin mielissäni että jaksoin tehdä leimadecalit ja niistä tuli tosi kivat! Onhan se aikaavievää näpräämistä mutta joskus lopputulos palkitsee. Näillä kynsillä  on kiva mennä kohti joulua!


Muut mukana olevat blogit: Dioriina / Timantteja kynsillä / Nails To Photos / Tinkerbell`s Nail Diary / Ihastukset / Strokes Of Color / Camillacquered


Mitä pidät kynsistä? Muista käydä kurkkaamassa ja kommentoimassa muidenkin Joulukuusi -kynnet :)

21 kommenttia:

 1. Miten niin meni yli?!? Nää on ihan täydelliset <3 Noi NCLAn holot on vaan niin upeita, taidan tarvita lisää! Ja kiva kun teit leimadecalit! *sydänsilmäemoji* en kestä!

  VastaaPoista
 2. Ai että miten kauniit <3 Todella ihanasti onnistuneet nuo leimadecalit, wau!

  VastaaPoista
 3. Upeat, varsinkin noi puuleimat on ihanat!

  VastaaPoista
 4. Siis että kun on ihanat nuo decalit ja tuo lakka on ollut "ostan joskus"-listalla ilmestymisestään asti ja on siellä edelleen.

  VastaaPoista
 5. Kiva postaus ja todella kauniit kuvat! :)

  VastaaPoista
 6. Kiva postaus ja todella kauniit kuvat! :)

  VastaaPoista
 7. Kyllä to Steppe on upea! <3 Ja todella kivat kynnet kokonaisuudessaan, kun on monia eri jouluisia leimoja!

  VastaaPoista
 8. Musta nää on ihan älyttömän kivat! Ei yhtään överit, vaan just sopivasti kaikkea. :)

  VastaaPoista
 9. Ihanat! Mulla on nyt niin monta jouluista laattaa ettei kynnet riitä 😁

  VastaaPoista
 10. Toi lakka!!! KÄÄK ja ihanat leimadecalit ja koko lakkaus. <3 Itse täytyy petrata ensi vuonna noiden leimojen kanssa.

  VastaaPoista
 11. Niin kauniit kynnet!!! Ja mitä, onko NCLA:lla jo noin monia ihania hololakkoja?! <3 Kultainen ja vihreä ois aivan ihanat!!! Mulla on joku ihme blingikausi näköjään meneillään, niin luomiväreissä kuin kynsillä :D

  VastaaPoista
 12. Ihan yhdellä sanalla, ihanat ♥ Osaisimpa leimailla samallalailla!

  VastaaPoista
 13. Steppe on hurjan kaunis! Kokonaisuus on myös hieno. Tulee mieleen joku jouluvillapaita, ei huonolla tavalla ollenkaan. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3