tiistai 18. joulukuuta 2018

Inebrya - Hiusten hoitoa keratiinin avulla

Kauneudenverkkokaupan tuotelähetyksen testailut jatkuvat! Paketista paljastui Inebrya -hiustenhoitomerkin tuotteita. Inebrya on itselle ihan uusi merkki ja tuntuu että hiukseni ehdottomasti tarvitsivat näitä kampaamotasoisia tuotteita! Tuotteet on suunnattu vaurioituneille tai usein käsitellyille hiuksille. Olen huomannut että oma, kuiva luonnonkihara nauttii keratiinia sisältävistä korjaavista tuotteista. Siks nää lähti mulla heti testiin ;D  

PB040081.ORF

Deep Shine shampoo ja hiusnaamio lähtivät testiin koska huomasin että mulla katkeilee tosi paljon hiuksia. En tiedä mikä lie mutta suihkun jälkeen kämmen on täynnä hiuksia. Nämä tuotteet sopivat käsitellyille, vaurioituneille ja kuiville hiuksille. Koostumus on ihana ja tuntuu selvittävän sekä kosteuttavan hiuksia hyvin. Shampoo oli aivan ihana! Karitevoita sisältävä hiusnaamio toimii lyhyellä vaikutusajalla mutta enemmän tästä saisi irti muhittamalla. Tällä kaksikolla hiuksista tulee ihanan pehmeät ja sileät. Kun näillä pesee säännöllisesti ja kiinnittää huomiota hiusten kohteluun, hiuksia tuntuu katkeilevan vähemmän. Hinnat 12,95 e joten kohtuuhintaisia tuotteita! 

Karyn tuotesarjan teho perustuu vehnän ja soijan aminohappoihin, sekä kosteuttaviin kasviainesosiin. Ei sisällä sulfaatteja, parabeeneja, parafiinia tai silikonia. Hellävarainen hiuksille ja hiuspohjalle.

PB040084.ORF

Inebrya Ice Cream Keratin tuotteista sain myös testiin Keratin Restructuring shampoon ja keratiinia sisältävän kuivashampoon. Keratiinia sisältävä shampoo jälleenrakentaa ja syväkosteuttaa hiuksia. Kuivashampoo sisältää myös keratiinia ja lupaa ettei jätä valkoista jälkeä. 
Näistä kahdesta mun suosikiksi nousi rakennepaikkaava shampoo, mukavan pehmeää vaahdottaa ja selvittää hyvin hiuksiani. Olen nyt pessyt pääosin tällä eikä katkeilevia hiuksia ainakaan tuntuisi olevan niin paljoa. Mulla ei ole muita jälleenrakentavia "rekkuja" tällä hetkellä joten en osaa vertailla muihin vastaaviin tuotteisiin. Mun hiukset on kuitenkin kuivat, luonnonkiharat ja monta kertaa viikossa kemiallisessa käsittelyssä. Kyllähän ne elpyvät kun pesee kunnolla kosteuttavilla tuotteilla. Nämäkin tuotteet pyörivät 12 -15 euron hintaluokassa. 
Inebryalla on myös hopeashampoo & -hoitsikka, testailen niitä vähän myöhemmin ja kertoilen sitten teille lisää.

Ovatko Inebryan hiustuotteet sulle tuttuja? Käytätkö rakennepaikkaavia tuotteita?


9 kommenttia:

 1. En ollut kuullutkaan moisesta aikaisemmin. Mielenkiintoisia ja kohtuuhintaisia tuotteita. Käytän morocanoilia latvoihin. Mullakin katkeilee nyt paljon. Harjaan jää hiuksia. Luulen et johtuu vaan tästä pituudesta. Siitä on aikaa kun viimeksi hiukset ylsivät ponnarille.

  VastaaPoista
 2. Mulla on just hopeatuotteet käytössä, oon tykännyt ♥

  VastaaPoista
 3. Keratiini on aivan loistava ainesosa! Käytän noin kerran viikossa rakennepaikkaavaa hoitista :)

  VastaaPoista
 4. Enpä ole tämmöisestä merkistä koskaan kuullutkaan, mutta ohut lasimainen hius kyllä kaipaisi keratiinia.

  VastaaPoista
 5. Ihan uusi merkki itsellekin :) Tuotteet kuitenkin vaikuttavat kiintoisilta, pitää pitää nämä mielessä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3