torstai 25. lokakuuta 2018

Vuoden 2018 parhaat kosmetiikkakalenterit

Kosmetiikkajoulukalenterit ovat kauneusmaailmassa joulun odotetuin juttu. Vaikka on jo lokakuu, ensimmäiset kalenterit ovat myynnissä. Kokosin tähän postaukseen parhaat tärpit jota kannattaa hankkia omakseen nyt. Jotkut kalenterit myydään samantien loppuun joten kysyntä on kyllä kova. Useimmat hankkivat aina saman kalenterin joka vuonna mutta löytyisikö näiden vinkkien avulla jotain uutta ja kivaa?



3600531514389-1

Essie joulukalenteri


Varma valinta Essie -kynsilakkojen ystäville. Kalenterista löydät merkin suosituimpia sävyjä sekä ekslusiivisia sävyjä, jotka löytyvät vain tästä kalenterista. Hyvin vaihteleva ja monipuolinen sisältö!

Kicks.fi / 89,90 e


Ciate joulukalenteri

Ciate joulukalenteri


Joulukalenteri on täytetty laadukkailla Ciaté-kynsilakoilla ja -kynsienhoitotuotteilla. Näistä kauniista pulloista riittää iloa pitkäksi aikaa. Kalenteri sisältää GELOLOGY sävyjä joita ei ole saatavissa muualta! 24 luukkua.


Eleven.fi / 86,80 e


eleven joulukalenteri 2018

Eleven joulukalenteri


elevenin oma kosmetiikkajoulukalenteri lupaa 290 euron arvoisen sisällön! Tämän vuoden kalenterissa panostetaan ylelliseen ja monikäyttöisyyteen. Mukana on varmasti monipuolisia tuotteita, brändeinä mm. Skin79, YSL, Clinique, Foreo, Clarins, Holika Holika...pähkäilen just tällä haavaa tilaanko tämän nyt kun vielä saa. Äkkiähän se loppuu. Sisällön voit muuten kurkata Elevenin sivuilta joten nyt ei tarvii ostaa sikaa säkissä. 


Eleven.fi / 139 e




L`occitane joulukalenteri

L`Occitane joulukalenteri


Provencelainen ihonhoitobrändi tuo jouluksi edullisen kalenterin. Joulukalenterin 24 luukkua sisältävät minikokoisia tuotteita L’Occitanen eri tuotelinjoista kasvoille, vartalolle ja hiuksille. Mulla oli viime vuonna kuvassa oleva kalenteri ja pidin siitä tosi paljon! Loistava tapa tutustua merkkiin, tuotteita oli kalenterissa tosi monipuolisesti :)


Eleven.fi / 54,50 e


6412600829594

Lumene joulukalenteri


Lumenen Nordic Beauty -kalenterin 24 luukusta löytyy niin ihonhoidon suosikkeja kuin meikkejä ja kynsilakkoja. Tässä oli viime vuotisen perusteella ihan loistava sisältö, kelpuuttaisin siis itsellekin!


Kicks.fi / 89,90 e


93207_3

The Body Shop joulukalenteri

TBS tarjoaa kolme eri hintaista kalenteria jotka sisältävät merkin tuotteita laidasta laitaan. Näissä on ollut niin herkulliset sisällöt että tilasin itselleni kalleimman vaihtoehdon. Näissä saa varmasti rahalleen vastinetta eikä luukuissa ole turhaa krääsää. Loistava tapa tutustua TBS tuotteisiin!


The Body Shop / 79 e, 99 e ja 139 e


800897178949

NYX Sugar Trip Advent calender

NYXin kalenterissa on tänä vuonna mukana myös luomivärejä, highlightereita sekä poskipunia perinteisten huulimeikkien kanssa. Kuulostaa tosi hyvältä, tämän kalenterin voisin hankkia itsellekin! 24 luukkua. 

Kicks.fi / 86,10 e

73106489110442

Kicks Christmas Calender

Kicksin omassa kalenterissa on 24 luukkua, tuotteita käytettäväksi päästä varpaisiin. Olisin itse kiinnostunut testaamaan Kicksin omia tuotteita joten tässä edullinen mahdollisuus siihen ;) arvo 147 euroa!

Kicks.fi / 44,90 e

Minkä kalenterin sinä hankit tänä vuonna? Vai ostitko kenties useamman?


Postaus sisältää mainoslinkkejä. 


33 kommenttia:

  1. Pitkällinen oli mietintä, kun tuntuu, että Lookfantasticin kalenteri toistaa itseään. Päädyin Glossyboxin kalenteriin.

    VastaaPoista
  2. Mulla oli viime vuonna Ciaten kalenteri ja tykkäsin kyllä. Ehkä tänäkin vuonna, vielä mietinnässä. :)

    VastaaPoista
  3. Kicksin kalenteri on tosi söpö. Lumenella on ihan hyvä sisältö, mutta samaan hintaan sain look fantasticin kaltsun, joka aiis jo matkalla! Mulla on ekan kerran oma kalenteri. Ajattelin miehelle tehdä olut kalenterin, ettei se motkota tästä kosmekalenteristani 😂👌

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on se TBS kallein kalenteri, mietin vielä ostanko jonkun muunkin :D

      Poista
  4. Tilasin 60€:lla ulkomailta NYXin kalenterin, sittemmin selvisi että sen olisi saanut 45€:lla Virosta. Mutta on kiva, että on joulukuisina aamuina piristystä. Toisinaan kyllä mietin, että marraskuussa kalenteri tulisi enemmän tarpeen. Jokin voidekalenteri vielä kiinnostaisi, viimevuotisesta Biothermistä tykkäsin kovin. -HH

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä luulen että TBS kalenteri piristää minua joulukuun aamuina ihan valtavasti :)

      Poista
  5. Mulla on Lumenen, Lookfantasticin ja Essencen joulukalenteri. Ja yritän olla haaveilematta siitä TBSista!

    VastaaPoista
  6. Mä himoitsen Mark & Spenceria, saa nähdä oonko taas liian hidas kuten viime vuonna. Laitoin kyllä puh.muistutuksen ilmestymispäivälle. 😁

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ainakin erilainen kalenteri :) ihan tuntematon merkki mulle!

      Poista
    2. Mä yritin viime vuonna tilata tuota Mark & Spencerin kalenteria mut sitten selvisi, ettei ne toimita kosmetiikkaa Suomeen. Kävin niiden asiakaspalvelun kanssa asiasta keskustelua ja mulle vielä soitettiinkin sieltä ja pahoiteltiin asiaa. Olisi kiva tietää onnistuuko kalenterin tilaaminen Suomeen tänä vuonna!
      -Kirsi

      Poista
  7. On kyllä valinnanvaraa, päätös ei ollut helppo mutta päädyin Lookfantasticiin.Mä salaa haaveilen et löytäisin Essencen kalenterin vielä mutta taitaa jäädä haaveeksi:)

    VastaaPoista
  8. Mä ostin tuon Lumenen Cocopandalta, vaikka en ajatellut tänä vuonna ostaa lainkaan, en vain voinut vastustaa liian hyvää tarjousta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lumene on kyllä hyvä, mitä sisältöä kurkkasin :)

      Poista
  9. Dermosilin kalenteria odotellessa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ollut vielä tietoa siitä kun tätä postausta tein :) sekin on kiva ja edullinen!

      Poista
  10. Mulla oli viime vuonna Kicksin kalenteri ja tykkäsin kyllä.
    Tänä vuonna olin todella ajoissa liikkellä. Tilasin Feeluniquen kalenterin, se on jo kuukauden päivät odottanut vaatekaapin ylähyllyllä. Asoksella on myös kiva kalenteri, mutta aika samankaltainen Ton FU:n kanssa.Lumene tietysti kiinnostaa, samoin NYX. Eleven ei kiinnosta yhtään, vaikkei mulla sitä ollutkaan viime vuonna. Ei vaan enää kiinnosta Diorit, Clarinsit yms.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en tilannut nyt Eleveniä, siinä on nyt niin monta tuotetta mitä mulla jo on :)

      Poista
  11. Mää ostin jo English Tea Shopin teejoulukalenterin ja oon jo ruennu aukoon sitä. Aion ostaa vielä Pukan vastaavan ja Nordqvistinkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on myös teejoulukalenteri, ostin viime Tammikuun alennuksista 5 e:llä :P

      Poista
  12. Lumenen kalenteri olisi kiva, mutta taidan jättää kosmekalenterit tänä vuonna välistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin tyydyn näillä näkymin vain yhteen :) ja sitten on tuo teejoulukalenteri!

      Poista
  13. Voi että, miten ihania kalentereita. Näin tämän kuun alussa Kicksissä heidän oman, Lumenen ja Ritualsin kalenterit. Myös TBS:n kalenterit olen katsastanut. Toistaiseksi olen välttynyt ostamiselta. elevenin kalenteri näytti hienolta. :) Essietä unohtamatta. :D
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Essien kalenteri on kanssa kiva jos ei omaisi näin paljon lakkoja ;)

      Poista
  14. Mulla on nyt kahtena vuonna ollut L`Occitanen kalenteri. Enää en sitä halunnut, koska molempina vuosina kalenterista on tullut ihan samoja tuotteita. Luulis, että ne vaihtuis sillai et edes puolet olisi eri mitä edellisessä kalenterissa. Tilasin sitten tänä vuonna Cliniquen kalenterin. Katselin sitä jo viime vuonna, mutta koska oli jo L`Occitane niin en viitsinyt toista ostaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loksu voi olla ostoslistalla ensi vuonna :) en ostanut sitä tänä vuonna koska pelkäsin juurikin liian samanlaista sisältöä, mulla on kuitenkin vielä käyttämättä moni tuote viime kalenterista ;)

      Poista
  15. Tuo Ciaten kalenteri alkoi houkuttelemaan, ihanan näköisiä nuo lakat! Mä oon ennakkotilannut itselleni TwistBe:n luonnonkosmetiikkakalenterin ja odotan jo innolla, että pääsen aukomaan sitä :D Hinta oli ennakkotilaajalle muistaakseni noin 160€, mutta arvo tuplasti enemmän. TwistBe:llä on just niitä sarjoja valikoimissa, joista tykkään, niin luulen, että sen kalenterin sisältö tulee ainakin satavarmasti mulla hyödynnettyä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanalta kuulostaa, mielelläni näkisin sitten mitä kalenteri sisälsi :)

      Poista
  16. Kicksin oma kalenteri sisältää ehkä 5 meikkituotetta ja muut on enemmän tai vähemmän lelumaisiq applikaattoreita. Sopii teini-ikäiselle.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3