torstai 4. lokakuuta 2018

Tämänhetkiset ihonhoitotuotteeni; Syksy

Syksy on saapunut ja onkin sopiva hetki listata tämänhetkisen ihonhoitotuotteeni. Jos haluat kurkata aiemmat postaukset, tässä kevään ja tässä kesän sen hetkiset tuotteet :)

Kun helteet alkavat väistyä, ihoni palaa normaaliksi eli pintakuivaksi sekaihoksi. Jos luistan kuorinnassa ja naamiossa, iho alkaa olemaan epäpuhtaan näköinen ja tukkoisen oloinen. Kuorin ja käytän kasvonaamiota pari kertaa viikossa. Joskus laitan sheet maskin jos iho tuntuu hyvin kuivalta. 
Kuivuuden huomaan kiristävänä tunteena ja kaivoinkin esiin seerumit! Kiva käyttää taas näitä koska kesällä ihoni ei kaivannut muuta kuin kevyttä kasvorasvaa. En ole ottanut esille vielä kasvoöljyjä, ne odottavat pakkasia. Mutta kurkataan mitä käytän syksyllä.

ihon kaksoispuhdistus

Kaksoispuhdistuksessa käytän aina ensin öljyä ja sitten puhdistustuotetta. Öljyinä mulla on nyt Holika Holikan Seed Blossom* tai Yves Rocherin Miselliöljy*. Tykkään molemmista, YR on toki halvempaa mutta Holikan iso pullo on kestänyt pitkään ;)
Öljyn perään puhdistuote, eniten pidän geelimäisestä koostumuksesta joten nyt joko Herbinaa tai Laveraa*. Molemmissa hyvät tuoksut ja tuntumat iholla. Pesuaineet eivät saa olla liian voimakkaita, muuten ihoni kuivuu liikaa. 

ihon kaksoispuhdistus

Minulla on aina käytössä kaksi kasvovettä. Toinen hieman kevyempi jota käytän meikinpoiston viimeistelyssä tai kasvojen pyyhintään aamulla. Mádaran misellivesi* on mukavan kosteuttava mutta tarpeeksi neutraali ettei ärsytä silmiäkään. 
Vahvempana kasvovetenä silloin tällöin käytössä on Mossan hedelmä- ja salisyylihappoa sisältävä Mustaherukkakasvovesi*. Auttaa pitämään mustapäät kurissa ja ihon kirkkaampana. Ilman vastaavaa tuotetta ihoni menee epäpuhtaampaan suuntaan. 

Dermosil kanervaseerumi

Sitten päästään ihon kosteuttamiseen. En ole ottanut vielä öljyjä enkä paksumpia voiteita käyttöön. Aamuin illoin käytän hyaluronihappoa sisältävää, ihanasti kosteuttavaa It´s Skin merkin silmänympärysvoidetta*. Tämä on kyllä riittoisaa koska kesästä asti olen kuluttanut tätä pois ;D silmän ympäryksiä ei kutita kuivuuttaan eivätkä ne punoita. Todella hyvä tuote! Neutraali tuoksu ja koostumus. 
Dermosilin Kanervaseerumi pääsee nyt kunnolla käyttöön ja avaa seerumikauden :D näitä nimittäin kuluu, ilmojen kylmetessä käytän seerumia aamuin illoin. Lisänä käytän kasvosuihketta aina kun siltä tuntuu. Olen hupsuna ruusuvesiin joten Nurmen Ruusuvesi* toimii kasvoveden lisäksi ihon kosteussuihkeena. Ihanan tasainen sumu ja kiva ruusuinen tuoksu joka miellyttää vaikka ei ruusun tuoksusta pidäkään ;) 

The Skin Housen Kirkastava emulsio on riittänyt voiteeksi aamuin illoin. Se sisältää antioksidanttirikkaita marjauutteita ja kosteuttaa ihoa erittäin hyvin. Käytän heti kasvoveden ja suihkeen jälkeen. Hyvä emulsio syksyksi ja isosta pullosta riittää kulutusprojektiksi vähäksi aikaa ;D 

Benton etanaseerumi

Ja sitten lemppariosastoon :D eli niihin illan hemmotteluhetkiin :) Olen ottanut nyt tiettyjä tuotteita tehokäyttöön jotta niitä oikeasti saisi kulutettua joskus pois. Lumenelta käytän nyt kahta tuotetta. Kirkastava pikakasvohoito on huippuhyvä, ei sottaa ja vaikuttaa nopeasti. Tämä tuotehan on poistunut mutta sen korvaa Valo Glow Kirkastava & kuoriva naamio*. Sitä ostan kyllä seuraavaksi testiin koska Glow -sarja vaikuttaa hyvältä. Olen myös ihan rakastunut Harmonian turvenaamioon*. Lumenen Turvenaamiota olen käyttänyt ylä-asteikäisestä lähtien mutta tämä Harmonia -versio on paras hiukan ikääntyvälle iholle. Se pehmittää ihoa ihan mielettömän hyvin ja poistaa epäpuhtauksia. Ihana tuote ja plussaa suomalaisten raaka-aineiden käytöstä. 

Glamglown glitter ponimaski on hömpöttelyhetkiin. Glitternaamio on ihana mutta turhamainen tuote. Napakoittaa ihoa mutta ei ole sellainen jota jatkossa ostaisin ;D Kocostarilta käytän kultaisia geelilappuja silmien alle. Pehmittävät ihoa ja toivon näin vähentävän juonteita ;) silmänalusgeelimaskit jäivät vakituiseen käyttööni kun kerran niitä kokeilin. 

Haluan vielä vilauttaa Bentonin* tuotteita joita innostuin hankkimaan. Etanaseerumia ja mehiläismyrkkyä sisältävä hoitoneste* kosteuttaa, kirkastaa ja uudistaa ihoa. Kyseistä essenceä eli hoitonestettä on kehuttu joten tilasin kokeiluun. Aloe BHA kasvovesi* sisältää hyaluronihappoa, etenaseerumia ja salisyylihappoa, tarkoitus on kirkastaa ja rauhoittaa ihoa. Tämän olen saanut elevenistä testiin mutta mikäli sarja on hyvä, saatan innostua hankkimaan sitä enemmän :)


Sellaisia tuotteita tänä syksynä :) Kiinnostavia, tuttuja? Mitä sun syksyisiin ihonhoitorutiineihin kuuluu, vaihtuvatko tuotteet sullakin vuodenajan mukaan?

Postaus sisältää *-merkittyjä mainoslinkkejä. Osa tuotteista pr-näytteitä, osa hankittu itse.

18 kommenttia:

  1. Syksyisin pitää tosiaan alkaa kosteuttamaan ihoa enemmän. Toi kanervaseerumi on ihana 💜 korealaiset puhdistusöljyt kiinnostavat tosi paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sen kyllä huomaa heti jos laiminyö kosteuttamisen :)

      Poista
  2. YR miselliöljy on tuttu ja olen tykännyt siitä tähän asti. Dermosilin kanervaseerumi on myös hyvä tuote ja suht edullinen. Lumenen Harmonia turvenaamio sopii yllättävän hyvin myös kuivaihoiselle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sopii kyllä, ei ole mullakaan kuivattanut yhtään :)

      Poista
  3. Harmonia turvenaamio on mulla saunanaamiona, se on ihana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oliskin sauna, käyttäisin aina jotain ihanaa naamiota <3

      Poista
  4. Mä olen nyt ihan viime viikon aikana huomannut ihon kuivumisen ilmojen kylmenemisen takia. Olenkin alkanut läträämään essencejä useamman kerroksen ihoon. Käytössä on COSRX etanahoitoneste :)

    VastaaPoista
  5. Tykkään kokeilla aina uutta, joten vähän vaihtuu ja osa on samaa. Ootko tykännyt vs. lumenen seerumeihin tuosta dermosilin? ite oon tykännyt dermosilista paljon mutta en ole vielä yhtään seerumia kokeillut ja tilaus varmasti lähtee taas ennen joulua.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pidän kyllä Lumenen seerumeista enemmän :) joku niissä vaan tuntuu paremmalta...

      Poista
  6. Mulla odottaa Dermosilin kanervaseerumi postissa :)

    VastaaPoista
  7. Tykkäsin yllättävän paljon tuosta Dermosilin seerumista, ihana tuote!

    VastaaPoista
  8. Mulla on samoja kokemuksia siinä mielessä, että jos laiminlyön kuorinnat ja naamiot, alkaa iho tukkeutumaan. Siksi kuorin miedoilla aineilla useamman kerran viikossa ja huokosia tehoputsaavat naamiot ovat ihan must have! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä niistä ei näköjään voi luopua tässäkään iässä :) nuorempana mun iho rasvoittu enemmän vaikka hoidin kyllä sitä. En ehkä niin hyvin kuin nyt mutta käytin kasvovettä, kuorintaa ja naamiota :)

      Poista
  9. Mulla nyt on sama naama kesät talvet, mutta lisään extra tuotteen syksyn tullen. Joko jotain Ordinaryn tiivisteitä tai kasvoöljyä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3