maanantai 8. lokakuuta 2018

Glisten & Glow Top Of Heaven päällyslakka

Sain CesarsShopista testiin uutuuden joka korvaa kaikkien aikojen parhaan päällyslakan. Glisten & Glow HK Girl oli kaikkien suosikki mutta väärinkäsitysten vuoksi poistui suomen markkinoilta. Mutta nyt tilalle on tullut korvaaja, onko se entistä parempi kuten kehutaan, se testataan tänään!

Glisten & Glow Top Of Heaven

Glisten & Glow Top Of Heaven antaa kirkkaan pinnan värilakalle kuivattaen sen nopeasti. Tämä pikakuivattaja ei kutista lakkauksia! 3-free koostumus on sallittu EU-alueella ja päällyslakka on valmistettu yksinomaan CesarsShopille. 

Moyra 69 Forest

Glisten & Glow Top Of Heaven

Eniten minua kiinnosti sopiiko tämä leimausten päälle. Puhdistin ensin kynnet Moyran 2:1 Cleanerilla. Se tasapainottaa kynnen ph:ta ja puhdistaa kynsipedin. Minulla on vastaavasta CND:n tuotteesta kokemuksia joka valitettavasti loppuukin kohta. Tulikin hyvään saumaan testata vastaava Moyralta. Olen huomannut että cleaner auttaa todellakin kynsilakkaa pysymään paremmin. Tätä voi käyttää ihan luonnonkynsille, rakennekynsiin tai geelilakkauksiin. Hyvä spray pullo ja tuote tuoksuu ihanalta! Spray pullosta tulee sopiva määrä kerralla joten tuote on riittoisaa. Nyt ei tarvitse kuivatella kynsiä ikuisuuksia öljyn jäljiltä, tällä vaan kynsien putsaus ettei jää öljyä/rasvaa ja sitten aluslakka päälle.

Moyralla on myös puhdistusaine leimauslaatalle. Sillä voi putsailla laattasi kirkkaiksi hetkessä ja kuvat tarttuvat paremmin. Tuote tuoksuu mansikalta ja on kätevässä spraypullossa.

Lakkasin kynnet kahdella ihanalla syksy OPI värillä. Kaikissa kynsissä Yank My Doodle ja nimettömässä OPI With A Nice Fin-nish. Mulla ei ollut mustaa Moyran leimauslakkaa ( tai en ainakaan löytänyt tähän hätään ) joten leimasin Konadin mustalla. Laattana Moyran uutuus 69 - Forest. Vähän kyllä jännitti testata uutta päällyslakkaa koska musta leima on herkkä leviämään. Ihan suoraan leimojen päälle...uskaltaako kurkata...ja uskalsi! Leimat eivät levinneet YHTÄÄN!!!

OPI Yank My Doodle

pikakuivattava päällyslakka

Top Of Heaven päällyslakka on siis täysin samanlainen kuin HK Girl. Sopii täydellisesti leimojen päälle, on ihan pirun kirkas ja peilipintainen sekä se kuivattaa kynsilakan todella nopsaan. Eli ihan täydellinen pakkaus siis!

Cesarsshop

Top Of Heaven päällyslakka 14,80 e CesarsShopissa! Jos et ole tyytyväinen lakkaan, saat rahasi takaisin 30 päivän kuluessa. Itse olen ainakin täysin tyytyväinen ja ostan tätä päällyslakkaa jatkossakin. Omaa suosikkia INM:ää ei Cesars enää myy mutta eipä se haittaa koska tämä korvaa sen täysin ja toisinkuin INM, tämä sopii leimausten päälle.

Glisten & Glow Top Of Heaven

Oletko sinä ikävöinyt HK Girliä? Aiotko ostaa tätä sen tilalle?

Osa tuotteista saatuja, osa ostettu itse.

24 kommenttia:

 1. Mulla on vielä vanhassa vähän jäljellä mutta onhan tää ihan huippu juttu!

  VastaaPoista
 2. Tätä on todellakin odotettu! Kiitos hyvästä arviosta, sekä tuosta moyran suihkevinkistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä :) Moyran suihke oli itsellekin uusi juttu ja käytän yleensä tuollaista ennen lakkaamista :)

   Poista
 3. Siis vau! Ei levittänyt leimoja, ihan loistavaa. Ja ihanat syyshenkiset kynnet.

  VastaaPoista
 4. Mahtava kuulla, että tämä tuote on tullut myyntiin. Itselläni on käytössä vielä se vanha HK Girl ja olen pitänyt siitä paljon. Toimii hyvin!
  Kumpi on mielestäsi parempi tämä uusi HK:n vai NCLA:n Gelous?-päälilakka? Vai onko niiden käyttötarkoitus eri tilanteisiin sopiva?
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä ehdottomasti jos leimaa :) tämä myös kuivattaa lakat nopeammin. Gelousia käytän silloin kun haluan geelimäisen pinnan. Gelous kuivaa ehkä vähän hitaammin mutta aika nopea se kuitenkin on :)

   Poista
 5. Ihanat syyslakkaukset!

  Lakkasin pitkästä aikaa kynnet, ja kylläpä oli terapeuttista. Mulla on nyt käytössä INM, ja se näyttäisi kutistavan lakkauksia kärjistä. Tai sitten syy on konadin päällyslakassa, kun lisäsin seuraavana päivänä leimat.. En ole ennen huomannut INMn kutistavan. Onhan tuo kyllä jo vähän vanhemman puoleinen.. Mulle HK on ainoa oikea pikakuivattaja. Hihkaisin ilosta, kun huomasin Top of Heavenin. Nyt toivotaan että kynnet pysyy kiinni sormissa, niin vois tilata tän. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tätä voi kyllä suositella lämpimästi <3 mä en ole huomannut Inm:n kutistavan, tosin levitän sen aina melko kuivan lakan päälle :)

   Poista
 6. Ihanat syyskynnet! G&G pitää ehdottomasti tilata.

  VastaaPoista
 7. Jeeeeee! Oon niin ikävöinyt kunnollista päällilakkaa, lähtee tilaukseen kyllä heti kun Seche loppuu :) Nätti syyslakkaus! :)

  VastaaPoista
 8. Tykkäsin siitä vanhasta paljon, joten varmaan sanomattakin selvää, että tulen hankkimaan tän meille tehdyn version. ❤️

  VastaaPoista
 9. Aion näiden kehujen kyllä jälkeen ostaa tätä! Mulla on vielä aika reilusti jäljellä sössöä ja INM:ää, mutta viimeistään kun ne alkaa olemaan käytetty, ostan tätä :)

  VastaaPoista
 10. Todella kauniit ja syksyiset kynnet <3

  VastaaPoista
 11. Upee lakkaus! Mä sanoisin et tää Top of Heaven on jopa parempi kuin HK Girl (: Mulla HK Girl kutistaa lakkauksen, mutta tää uusi ei.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3