sunnuntai 14. lokakuuta 2018

MAC Semi-Sweet Times Nine

Vihdoin pääsin testaamaan Helsingin ostostani eli MAC Semi-Sweet Times Nine luomiväripalettiani. Halusin ostaa jonkun luomiväripaletin ja koska tämä sisälsi pelkästään mattasävyjä, päätös oli varsin helppo.

MAC Semi-Sweet Times Nine

Semi-Sweet paletista löytyy yhdeksän eri väriä, kaikki ovat siis matte koostumusta. MACin mattakoostumus on yleensä ollut hyviä ja koska paletissa on eri asteisia sävyjä, kokonaisuus on helppokäyttöinen. Löytyy hyvät sävyt luomella, häivyttelyyn ja varjostamiseen. Muutama pieni syksyinen väripilkku mutta muuten värit ovat arkisia mutta näyttäviä.

MAC Semi-Sweet Times Nine

Löysin tästä paletista uuden suosikkini näyttäviin arkimeikkeihin. Ihan parasta meikkiä en osannut valita joten kokosin kaikista kollaasin :D Rakastan mattavärejä koska ne vaan näyttävät paremmalta. MAC Times Nine paletit* ovat helppoja ottaa mukaan, ne ovat kompaktin kokoisia ja sisältävät sen yhdeksän väriä. Hintaa näillä on n. 45 euroa. Tämä on toinen Times Nine palettini mutta ei suinkaan viimeinen ;) ps. tässä muuten hyvät swatchit paletista!

Omistatko yhtään MAC Times Nine -palettia? Mitä tykkäät tästä?


14 kommenttia:

 1. En omista, mutta aivan upeita meikkejä olet tehnyt tällä. :)

  VastaaPoista
 2. Onpa tosi käytännöllisen näköinen paletti! Tykkään erityisesti ylärivistä ja siitä punaisesta napista. Värimaailma sopii niin hyvin tähän vuodenaikaan :) Kauniita meikkejä olet tehnyt!

  VastaaPoista
 3. Paletilla saa selvästikin erilaisia ja kivoja meikkejä tehtyä. Nätit meikit teit. :)
  t. TQ

  VastaaPoista
 4. En omista yhtäkään MACin tuotetta, mutta tämä luomiväripaletti!! Siis huhhuh miten hienot sävyt! Mä rakastan tällä hetkellä mattaluomivärejä, tää on kyllä tosi hieno :) Ja tosi kivoja meikkejä oot luonut tällä

  VastaaPoista
 5. On kyllä tosi käytännöllinen ostos! Nuo syksyiset sävyt on kiva lisäys! :)

  VastaaPoista
 6. Milloinkahan olisin Macilla viimeks meikannut? Pisteellä oli kaunis sininen mono nappi, se jäi kutkuttelee.
  Ihana paletti!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3