torstai 18. lokakuuta 2018

Lokakuun kauneussuosikit

Lokakuun suosikkituotteiden vuoro :) valitsin mukaan meikkejä, muuta kosmetiikkaa sekä yhden tuoksun!

P9010022.ORF

Black & White aktiivihiili hampaiden valkaisujauhe on ollut taas tehokäytössä! Huomasin hampaideni olevan taas ikävän keltaiset ja vähänkään pinkki huulimeikki korostaa keltaisuutta :( ainut tuote joka mulla toimii on Black & White aktiivihiilijauhe. Se ei hankaa hampaitteni kiillettä, ei tee mitään vaurioita tai aiheuta vihlontaa. 

Black & White aktiivihiilijauhe

Tästä voit lukea aiemman postaukseni jauheesta, on muuten blogini kaikkien aikojen luetuin postaus ;) Tuote on erittäin riittoisa koska mulla on sama purkki vieläkin käytössä. Pesen jauheella kausittain aamuin illoin ja kyllä hampaista vaan tulee kirkkaammat. Pesen myös fluori hammastahnalla mutta kun ne eivät kirkasta hampaita yhtään. Black & Whiteä voit ostaa Hyvinvoinnin Tavaratalosta* 18 euron hintaan. 


Purple Tree Miracle Balm

Purple Tree -merkkinen ja papaijan makuinen/tuoksuinen Miracle Balm putkahti Stoorlan pr-lähetyksen mukana. Kyseessä on 4,90 euron hintainen monitoimivoide jota löytyy viidessä eri maussa. Papaijan tuoksu on kerrassaan herkullinen ja ihan huomaamatta tuubi jäi kylppärin vakkariasukkaaksi. Sipaisen tätä kuiville huulille tai risaisille kynsinauhoille. Ihanan mehevä koostumus kosteuttaa ja pehmittää. Ja nythän kynsinauhat alkavat kaivata extrahuomiota joten Miracle Balm on ehdottomasti yksi kuukauden kauneussuosikeista!

Bellápierre Go Natural

Bellápierre Go Natural -paletti on ollut yksi käytetyimpiä arkimeikkipalettejani. Tykkään ihan hirmuisesti paletin vaaleanpunaisesta värimaailmasta. Luomella kimaltavaa vaaleanpunaista ja varjostuksiin mattaa. Jos saisin päättää niin laittaisin palettiin vielä 1-2 mattaa varjostusväriä mutta ihan hyvin näilläkin pärjää. Olisikohan jopa mahdollista saada paletin nappeihin pohjaa näkyviin? Saatu Kauneutta.comista josta palettia voi ostaa 28 euron hintaan. 

Pixi Vitamin Wakeup Mist

Pixi Vitamin Wakeup Mist* herättää sinut pirteällä appelsiinimaisella tuoksullaan. Voi käyttää kosteussuihkeena ennen meikkiä, meikin kiinnityssuihkeena tai virkistämässä meikittömiä kasvoja. Appelsiinin lisäksi tuoksussa on mukana sitrusta, laventelia ja arginiinia. Kosteussuihkeet ovat tulleet jäädäkseen ihonhoitorutiiniini, ehkä näin kylmempänä vuodenaikana ovat enemmän käytössä lisäkosteuttajana. Saatu Elevenistä*. 

Shawn Mendes Signature

Voitin joskus aikoja sitten jossain Instagramin arvonnassa Shawn Mendesin Signature tuoksun. Tämä edp sopii sekä miehille että naisille. Olen vähän erikoisempien tuoksujen ystävä joten tälläinen unisex tuoksu kiinnosti kovasti ja jätin sen itselleni, vaikka silloinen kumppani sitä itselleen mieli. Tuoksua kuvaillaan monitahoiseksi, makeaksi ja puumaiseksi. 
Olen itse maailman huonoin kuvaamaan mitään tuoksua ja vielä vähemmän tätä. En osaa sanoa mille tämä erityisesti tuoksuu mutta tulee vaan mieleen miehille että naisille sopiva makea tuoksu. Ei liian makea vaan vähän miesmäinen. Tuoksu maksaa 34 euroa Kicksissä*, käykää ihmeessä tuoksuttelemassa jos tykkäätte vähän erikoisemmista tuoksuista. Tästä olen myös saanut kehua vastakkaiselta sukupuolelta joten toimii ;D


Oliko mun kauneussuosikeissa jotain tuttuja tai erityisen kiinnostavia tuotteita?

Postaus sisältää *-merkittyjä mainoslinkkejä. Kaikki tuotteet pr-näytteitä paitsi tuoksu. 

6 kommenttia:

  1. Puumainen.. niinku puumille? Heh!
    Hyviä juttuja tässä. Tuo bellapierren paletti olis todella kiinnostava.. saisko siitä meikkikuviakin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://charmingnails.blogspot.com/2018/06/ruusukullan-ystaville.html

      Tuossa postaus paletista :)

      Poista
  2. Jotenkin aivan ihana pullo tuossa tuoksussa! :)

    VastaaPoista
  3. Ihana Bellapierren paletti, neutraalit mutta "jujuisat" sävyt. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3