keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Black & White - Luonnollinen hampaidenvalkaisija

Vakituiset lukijani muistavat että olen valittanut keltaisia hampaitani. Valkaisevia hammastahnoja sekä liuskoja on testailtu. Valkoisia hampaita minulla ei vieläkään ole joten olen aina avoin uusille tuotteille. Nyt sain blogin kautta testiin luonnonkosmetiikan hampaidenvalkaisijaan Black & White`n.

Black & White Organic Tooth Paste

Black & White sai järisyttävän vastaanoton ja myytiin heti kättelyssä loppuun. Tuote on ensialkuun myynnissä Ruohonjuuren liikkeissä sekä eri verkkokaupoissa. Tulee myyntiin myös muuallekin! Tämän hinta pyörii 20 euron luokassa joten mistään edullisesta tuotteesta ei ole kyse.

Iso 15 g purkki tuntuu kuitenkin mielettömän riittoisalta, veikkaan tämän kestävän kuukausia. Purkista luvataan riittävän 90 käyttökertaan. Tuote lupaa poistaa värjäymät hellävaraisesti. Black & White hampaidenvalkaisija on kookospähkinän kuoresta valmistettua 100&% aktiivihiiltä, valmistusprosessiassa ei käytetä kemikaaleja. 
Aktiivihiili imee itseensä jopa tuhatkertaisesti oman massansa verran haitallisia aineita, myrkkyjä, kemikaaleja ja likaa. Kahvi, tee, tupakka ja punaviini värjäävät hampaita tummemmaksi ja aktiivihiili poistaakin tehokkaasti värjäymät hampaiden pinnalta. 

Black & White Organic Tooth Paste

Ennen:

PB100018.ORF

PB100027.ORF

Tämän käyttö on aika helppoa. Kasta hammasharja jauheeseen ja harjaa hampaita pari minuuttia pitäen suuta koko ajan kiinni. Huuhtele suu huolellisesti. Pesun aikana suussa tuntuu pieniä kuorivia partikkeleita. Mitään raikasta makua tämä ei anna ja suu on huuhdeltava heti pesun jälkeen, tuntuu että suussa pyörii mustia rakeita. 
Kovin siistiä tämän käyttö ei ole, allas on helposti mustassa vaahdossa. Myöskään kierrepurkki ei saa siisteysfriikiltä pisteitä, mustaa jauhetta menee helposti kierteisiin ja avattaessa pöllyää pöydälle.

Black & White Organic Tooth Paste

Mutta ehkä mä kestän sen koska tuote toimii. Huomasin kyllä ensimmäisten käyttökertojen jälkeen että hampaat näyttävät kirkkaammilta. Mutta minä haluan vähän pysyvämpää lopputulosta enkä hetkellistä puhtoisuutta. Käytin tätä ahkerasti aamuin illoin, pesin aina sähköhammasharjalla sen kolme minuuttia. 

Jälkeen:

PB260027.ORF

PB260032.ORF

Vitivalkoisia hampaita tällä ei saa mutta kirkkaammat ja huolitellummat kyllä. Jo parin käyttökerran jälkeen hammasluu kirkastui ja näytti puhtaammalta. Koska pesin tällä joka päivä, kirkkaus pysyi yllä. Hampaissa ei tuntunut mitään vihlomista mutta välillä vaihdoin tavalliseen hammasharjaan. Mulla on aika herkät ikenet ja kova hankaaminen tuntuu ikenissä. Mulla on itsellä tapana harjata liian kovaa eikä se johtunut tästä tuotteesta. 

On kiva että nyt uskaltaa hymyillä vähän leveämmin. Voin käyttää huulipunia eikä tarvitse pelätä hampaiden keltaisuuden näkyvän hymyiltäessä. Mielestäni tämän teho on parempi kuin Yotuelin tahnan. Hyymyni näyttää nyt paremmalta.

Miltä tämä luonnollisempi hampaidenvalkaisija kuulostaa? Tasmis, nyt kokemukset kehiin! Ja muutkin tätä käyttäneet, miten tehosi teidän purukalustoonne?

Black % White tuotetta saat ostettua NHS maahantuojan nettikaupasta tai Ruohonjuuren myymälöistä. 

31 kommenttia:

 1. Vaikuttaa tehokkaalta. Ootko muuten kokeillut ihan ruokasoodaa? Sekin toimii 😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole kokeillut :D uskaltaiskohan...

   Poista
  2. Kokeile vaan. Hammaslääkäritkin tekevät soodapuhdistuksia. Mutta uskon tehon olevan sama, kuin tämän mustan tökötin. :)

   Poista
 2. Saman tuotteen olen ostanut itsekin ja olen tyytyväinen!
  Hampaiden valkaisusta ei tämän tuotteen kohdalla voi oikein puhua. Kun hampaita tällä pesee, se aktiivihiilen karheus poistaa hampaista pinnassa olevan plakin ja värjäymät pois. Vähän sama käsittely, kuin hammaslääkärissä tehdään soodapuhdistuksessa.
  Eli hammas itse ei valkaistu, mutta pintalika lähtee pois, jota tavallinen tahna ei poista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) mä haluaisin sen hammaslääkärin valkaisun mutta ei mulla ole varaa sellaisiin ylellisyyksiin. On siis tyydyttävä näihin :) kyllä sen eron huomaa etenkin siinä että tulee pestyä huolellisemmin tuo etuosa hampaista, sivuilla sitä värjäytymää edelleen on :)

   Poista
  2. Pitääpi lisätä tähän vielä, että en kyllä uskaltaisi käyttää tätä vakituisesti kaksi kertaa päivässä. Itse olen sen verran tehokas harjaaja, että tämän tökötin kanssa oli ihan selkeästi verenmaku suussa. :D Eli on taas harjattu apinan raivolla (sähköhammasharjalla).
   Valkaisu olisi kiva, mutta itse en voi edes harkita. Vihlovat hampaat narskuttelun vuoksi jo valmiiksi - hammaslääkäri ei suositellut ja uskon kyllä! :/

   Poista
  3. Minäkin luulin olevani raivokas harjaaja mutta ei ollut verenmaku suussa eikä tämä ottanut koville. Käyttö tietysti omien tuntemuksien mukaan :) otin tällä kuurin ja siksi pesin 2x päivässä. Nyt olen pessyt normitahnalla :)

   Poista
 3. Kuullostaa mielenkiintoiselta, mutta en tiedä uskaltaisinko itse testata :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tätä voi käyttää huoletta :) en huomannut eroa käytössä verrattuna Yotueliin, siis mitään tuntemuksia tai vihlaisuja.

   Poista
 4. Mua niin kiinnostaisi kokeilla tätä tuotetta! :)

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. En kyllä huomannut, en ole huomannut muidenkaan valkaisevien hankaavan kiillettä. Ei vaan käytä koko aikaa vaan pitää taukoa :)

   Poista
 6. Uskaltaisikohan tätä käyttää, jos hampaiden kiille on vaurioitunut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En suosittele :/ ei ole itsellä kokemusta joten kysyisin hammaslääkäriltä.

   Poista
 7. Olen käyttänyt tätä jo parin kuukauden ajan, ilman minkäänlaista vihlontaa hampaissa ja samaa olen kuullut muualtakin. Uskaltaisin sen perusteella väittää ettei vahingoita kiillettä mitenkään.
  Kemikaaleilla tehtävä hampaidenvalkaisu aihettaa takuuvarmasti vihlohtaa ainakin itselleni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun jaoit kokemuksesi! Mulla on nyt toinen hammastahna käytössä, mutta otan tällä taas kuurin kun hampaat ovat taas keltaiset. Huoh.

   Poista
 8. mitä ruskeita kohtia sinulla on hampaiden välissä lähellä ikeniä? tupakoitko, kahvia. Näyttää epäsiistiltä hampaasi nuorella ihmisellä. e-baysta saa valkaisusetin alle 10 eurolla jossa on valkaisevaa ainetta, eu.n alueelta ei voi tilata klorhexiiniä sisältävää valkaisugeeliä. ennen valkaisua hampaista poistettava hammaskivi, muuten tulos epäsiisti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä eBaystä tilaisi mitään hampaidenvalkaisujuttuja! En ole nuori ihminen, huomaan ettet ole blogini lukija. En tupakoi, en juo kahvia. Juon kyllä teetä. Vuosien värjäytymät joita hoidettu aina kaupan tahnoilla, ei ikinä millään tehokkaammalla :)

   Poista
 9. Olenkin pitkään miettinyt, että pitäisi katsella onko luonnonkosmetiikkassa saatavilla hampaiden valkaisua. Pakko kyllä laittaa heti testiin itselläkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toimi kyllä itsellä, pitäisi ottaa vaan uusi kuuri taas :)

   Poista
 10. Itse kokeilin tätä myös aamuin ja illoin mutta en huomannut mitään tuloksia. Ilmeisesti hampaani ovat liian keltaiset että tuloksia tulisi. Olen kahvin suurkuluttaja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh :/ olen käyttänyt tätä nyt silloin tällöin. Mutta paras tulos tulisi kun käyttäisi aamuin illoin kuurina. Silloin minunkin hampit kirkastuu :)

   Poista
 11. Tämä ei valkaise hammasluuta, vaan hankaa pois värjäytymiä. Tahna ei osaa valita hankaako tahraa vai "puhdasta" kiillettä, joten se hioo pois kiilteen pintaa. Tälläisiä tahnoja ei saisi käyttää jatkuvasti, sillä ne vaurioittavat kiillettä jatkuvassa käytössä ja sen jälkeen hampaita on entistä vaikeampi pitää puhtaina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä käytän tätä silloin tällöin kuurina. Välissä ihan normaalia hammastahnaa :) toimii oikein hyvin eikä vaurioita hamppeja :)

   Poista
 12. Pakko sanoa että tää on jäätävää rahastusta. Noin pieni purkki ja 20€. Olen tilannut 100g:n eriä luomuna n. 2€ diy-kosmetiikan verkkokaupoista ja ebayssä voi valita haluaako luomuna kookos-vai bambuhiiltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki voi tilailla jos haluaa, itse en uskalla tilata outoja tuotteita :) tämä on hyvä kun saa ihan Cittarista ja tämä purkki kestää kyllä iäsyyden :)

   Poista
 13. Moi, olen lukenut että aktiivihiilen käyttö voi vaikuttaa esim. e-pillereiden tehoon, mutta kun harjatessahan sitä ei varsinaisesti niellä/syödä, niin tiedätkö uskaltaako tämmöinen e-pilleri -käyttäjä tuota testata?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole kyllä noista kuullut! Siis miten se voi vaikuttaa tehoon...nyt kyllä haluaisin lukea jutun missä näin väitetään. Ihan turvallisesti voit testata, ei ole itsellekään vahinkoa sattunut vaikka aktiivihiiltä käytän ;)

   Poista

Kiitos kommentista <3