sunnuntai 11. joulukuuta 2016

NCLA - Wandering Stars

NCLA lakat ovat kuin Picture Polishit. Yhden ostat, sitten toisen...kunnes huomaat miten ihania ja ainutlaatuisia ne ovat ja haluat lakkailla pelkästään niillä. Voin sanoa että mulle kävi näin NCLA lakkojen kanssa :D kun ne rantautuivat suomeen, olin että jees, ihan nättejä. Ei vielä ostohimoja. Sitten sain esiteltäväksi yhden ja ihastuin lakkaan totaalisesti. Nyt NCLA kokoelmani laajeni toisella ihanuudella ja voi pojat, tämä on nyt menoa!

åå

PB230068.ORF

Beauty. Fashion. California. NCLA on luksus kynsilakkamerkki LA:sta. Merkki on vegaani, eläinkokeeton ja koostumus 7-free. En yhtään ihmettele miksi merkki on niin suosittu, lakat ovat täydellisiä vaativaan, laadukkaita ja uniikkeja lakkoja suosivaan makuun.

jj

Uusin NCLA lakkani on Wandering Stars. Voi kun saisin kuvailtua tämän teille niin että tajuaisitte miten h-i-e-n-o tämä on! Harmi kun ei ole aurinkoa, en itsekään näe tämän kauneutta täydellisesti.


PB230031.ORF

Mutta on tämä upea ilman aurinkoakin. Olen huomannut suosivani hyvin peittäviä indieglittereitä. Sellaisia joiden pinta on sileä, ei liiemmin epätasaisia glittereitä ja kimallus voi olla mieluummin jopa hillittyä. Tällä hetkellä se on makuni. NCLA lakat eivät ole mitään tenilakkoja vaan tyylikkäitä tapauksia. 

PB230024.ORF

PB230046.ORF

Wandering Stars on ranskalaisen Pshiiitin suunnittelema lakka, joka oli osa ncLA X Pshiiit exclusive kokoelmaa. Lakan koostumus on oikeastaan täydellinen, se peittää kahdella helpolla kerroksella. Levittyy kauniisti kynnelle eikä valu kynsinauhoille. Koostumus on pigmenttinen eikä liian paksu, joten lakka kuivuu nopeasti. Mulla on aika paljon mustia holoja mutta aina niissä jotain pikku eroja on. Wandering Starissa on hyvin pientä holohippusta mutta jollain tapaa hieman turkoosi voittoista. Kaunis lakka, siitä ei yli pääse. Tälle oli ehdottomasti tila mustien hololakkojeni kokoelmassa. Oikea #holosexual lakka!

PB230015.ORF

Leima Ùberchic 6-02 laatasta, leimattu Essie Good As Goldilla. Yksi swarovski leimakynsissä. Aluslakka Essie Millionails + First Base. Päällyslakkana CND Vinylux Top Coat jota voi käyttää pikakuivattajana, se myös antaa lakkaukselle keskimääräistä enemmän kestoa. Mielestäni lakkaukset ei lohkeile kärjistä tämän kanssa kovinkaan helposti. Leiman päällä Seche Vive geeli Top Coat jota on taas saatavilla Cesarista!

PB230011.ORF

NCLA lakat / CesarsShop, saatu
Swarovskin kristallit / CesarsShop, saatu
Essie Millionails / L´oreal Finland, saatu
Essie First Base / CesarsShop, saatu
Essie Good As Gold / CesarsShop
CND Vinylux Top Coat / CesarsShop, saatu
Seche Vive päällyslakka / CesarsShop

PB230086.ORF

Joko sinä olet tutustunut NCLA lakkoihin? Jos olet niin mitä värejä kannattaisi katsoa "sillä silmällä" ? Mulla kun on vain nämä kaksi ja kokoelma haluaisi lisiä jossain vaiheessa ;)

16 kommenttia:

 1. En ole vielä ainuttakaan lakkaa heiltä hankkinut itselleni ja ehkä onkin parempi pidättäytyä ettei päädy hankkimaan koko kokoelmaa itselleen :D Nuo holot varsinkin miellyttävät omaa silmääni <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Holot on ihania yleensäkin, tykkään tällä hetkellä tälläisistä hillitymmistä holotuksista :)

   Poista
 2. NCLA on mun himotuslistalla, lakat vaikuttavat juuri niin laadukkailta mitä olen kuullutkin. :) Ehkä joskus vielä satsaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laadukkaita ovat, nykyään tulee mieluummin hankittua parempia ja kalliimpia lakkoja :) niitä harkitsee vähän enemmän eikä osta vaan kun halvalla saa.

   Poista
 3. Houkuttelevin lakkamerkki mitä tiiän!

  VastaaPoista
 4. Nätti, uskon, että auringossa olisi vielä upeampi! <3

  VastaaPoista
 5. Ompas nätti! =) Itse odottelen että saan ostettua NCLA:n gelous? geelejä pari pulloa.
  Btw. jos ei löydy aurinkoa kuvaamiseen hololakan kanssa, kokeile led-lamppua, sen alla holo kimaltaa lähes yhtä upeasti kuin auringossa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä, nuo mun kuvauslamput ei kai ole ledejä? Mulla on se Gelous päällyslakka, kokeilen sitä jossain vaiheessa :)

   Poista
 6. Tää lakka on ollut myös mun "tahdon"-listalla. Tosi kaunis ja simppeli kokonaisuus :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3