sunnuntai 7. lokakuuta 2018

Urban Decay Naked Cherry - swatchit, mielipide ja meikkikuvat

Olen tykännyt kaikista Urban Decayn Naked paleteista joten uusin tulokas Cherry oli tottakai ostoslistalla. Aluksi en meinannut palettia ostaa heti mutta Kicksin -20% alelippunen piti käyttää pois ;D paletille jäikin 40 e ja rapiat hintaa. Tykkään hulluna punertavista luomiväreistä joten paletti on kuin tehty minulle! Se on ulkokuoreltaan kaunis ja sisältö on täyttä rakkautta!

Urban Decay Naked Cherry

Harvemmin UD:n laatuun pettyneenä en edes googlettanut swatcheja vaan tilasin paletin suoraan Kicks verkkokaupasta*. Mukaan tuli kivat kaupanpäälliset: Armanin tuoksusample, Filorgan voidenäyte ja Peter Thomas Rothin Cucumber silmänaluslaput. Paketti tuli parissa päivässä huippuhyvin pakattuna suoraan postilaatikkoon.

Urban Decay Naked Cherry

Urban Decay Naked Cherry

Urban Decay Naked Cherry swatches

Urban Decay Naked Cherry

Urban Decay Naked Cherry swatches

Naked Cherry sisältää kaksi neutraalia mattasävyä, viisi mattaa varjostuksiin sekä viisi shimmersävyä. Minusta tasapainoinen kokonaisuus kaikkea. Itsehän suosin mattaa mutta tykkään kimalteesta liikkuvalla luomella. Väreissä on hyvä pigmentti ja sävyt ovat ihanan meheviä! Pidän etenkin mattaisista Bing ja Devilish sävyistä, myös hehkuva Young Love on niin kaunis. 

Urban Decay Naked Cherry makeup

Piti kyllä heti testailla palettia eilisen meikissä ;) käytin varjostuksissa sävyjä Feelz, Bing, Devilish ja Privacy. Häivyttelyssä ja luomen alkupuoliskolla Hot Spot, keskellä luomea Bang Bang ja Young Love.

Urban Decay Naked Cherry makeup

Urban Decay Naked Cherry makeup

Naked Cherry* paletti Kicks -verkkokaupassa 55,06 e. Ainakin mulle tämä oli erittäin mieluinen ostos ja tykkään paletista tosi paljon! Meikistä tuli nätti, luonnossa vielä kivempi ;) alkaa luonnonvalo olla vähissä ja se vaikuttaa kuviin mutta jos ei anneta sen haitata ;) saatan vilauttaa muitakin Cherry -meikkejä kunhan palettia enempi testailen. Mukavan monipuoliselta vaikuttaa ;)


Oliko Naked Cherry toivottu lisä Naked tuoteperheeseen? 

Postaus sisältää *-merkittyjä mainoslinkkejä.

36 kommenttia:

  1. Jostain syystä näin jonkin sävyn vaalean vihertävänä ja olin heti että tuo pitää hankkia, mutta sitten kun paletista alkoi enemmän näkyä swatcheja niin ihmettelin että missä se vihreä ja sen jälkeen paletti ollut vähän kiikun kaakun hankintalistalla, mutta kyllä tuo on kaunis. Ja kauniin meikin oot saanut tolla tehtyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) voi olla tuo Turn On, siitä saattaa saada vihertävän jossain valossa. Mutta ei tässä mitään selkeää vihreää ole, neutraaleja ja punaisia kylläkin :) mutta ehkä vihreä Naku seuraavana??

      Poista
  2. Komea paletti ja nätit meikit. Kyllä osaat tehdä upeat rajaukset aina:)
    Mun makuun tässä on ehkä liikaa punaista, mutta nättejä sävyjä ovat kuitenkin kaikki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos rajauskehuista! Omasta mielestä ne ei onnistu kuten haluan, nämäkin on vaan tälläiset mutta kiva kuulla että hyvältä näyttää <3

      Poista
  3. Kauniit sävyt on paletissa, mut jotenkin tuo cherry-nimitys tökkii. :-D
    Sopii kyllä vihreisiin silmiin hyvin!

    VastaaPoista
  4. Tuo on kyllä tosi herkullinen paletti! Melkein tekisi mieli ostaa vain katsottavaksi, sillä en osaa käyttää tuon sävyjä omassa silmämeikissäni. :D

    VastaaPoista
  5. Tää houkuttelee, en oo vielä tehnyt ostopäätöstä tosin. Punertavia paletteja tosiaan löytyy jo ennestään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Löytyi niitä minultakin mutta tätä ei voinut vastustaa ;D

      Poista
  6. Nätit sävyt on, mutta UD ei ole koskaan oikein pesiytynyt mun meikkilipastoon. Bing ja Devilis -sävyt voisin ottaa yksittäisnappeina. :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kai siellä ole tilaa kun on niin paljon MAC ihanuuksia ;D <3

      Poista
  7. Kiitos esittelystä, on nimittäin aika kova himotus ollut tätä Cherry-kokoelmaa kohtaan, etenkin se kasvosuihke olisi ihana testata! Mutta koska mäkin omistan muutamia luomiväripaletteja, niin onko sulla mielipidettä siitä, että onko joku paletti (ei välttämättä vaan UD:n) turhan lähellä tätä värivalikoimaa vai onko kokonaisuudessaan sun mielestä aivan uniikki tää Cherry? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti punavoittoisia paletteja on mutta ei tule heti ihan samanlaista mieleen. ABH MR tietty mutta ei nämä niin samanlaisia ole...UD:ssa on mun mielestä niin erilainen laatu ja tää on helpompi käyttää. Tosin olen meikannut tällä vasta kerran mutta tykästyin kovin koska tämä on kaikkien nakujen tapaan helppo ja nopea käyttää arkenakin :)

      Poista
  8. Mua risoo että sait tän tällä viikolla vaikka molemmat tilattiin samana päivänä 😭 mutta joo 😊 jospa se alkuviikosta tulis.
    Aivan ihanan näköinen paletti, punaiset sävyt ovat upeita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Johtuiskohan siitä että tämä tuli suoraan postilaatikkoon? Ei mahtuisi oviluukusta? En kyllä muuta keksi...toivotaan että sinunkin ihanuus tulee heti huomenna <3

      Poista
  9. Tykkään kyllä tän sävymaailmasta paljon. ❤️

    VastaaPoista
  10. Ihana paletti sun vihreille silmille! Arvasin että hankit tämän. Itse skippaan suosiolla 😀

    VastaaPoista
  11. Mä näen tän paletin ihan sulle tehtynä! <3 Muutama sävy iskee muhunkin, esim. tuo Drunk Dial (mikä nimi :D ) on sellainen, mistä tykkään tosi paljon! Mutta muuten oon yleensä punertavien sävyjen kanssa vähän varovaisempi, kun jostain syystä ne saa mun vihreät silmät helposti näyttämään jotenkin itkuisilta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle punertavat sävyt ovat kuin luotuja, tykkään paletista tosi paljon ja nuo muutamat nimet on kyllä hauskoja ;D

      Poista
  12. Vitsit mitkä sävyy paletissa! Tässä on kuitenkin toisaalta hyvin samankaltaiset sävyt kuin heatissa, mutta pinkimmät.. tai ainakin näyttää :D

    VastaaPoista
  13. Hienot värit tässä paletissa! En ollut edes huomannut sen saapumista myyntiin. Odotan lisää meikkikuvia tällä tehtynä. :)
    Punertavat sävyt voisivat olla seuraavana hankintalistalla. Hieman pienempi paletti ehkä sopisi paremmin omaan käyttööni. Täytyy käydä tarkoituksella katsastamassa tämä kaupassa.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä on kyllä sävyjä, kaikki on ainakin omaan makuun sellaisia että tulee käytettyä :) voin laittaa lisää meikkikuvia!

      Poista
  14. Onhan se upea<3 Varsinkin kun rakastan vaaleanpunaisia, pinkkejä ja lilan sävyisiä luomivärejä :D Voi olla, että jossain vaiheessa tän itselleni hankin, mutta nyt toistaiseksi täytyy keskittyä muihin paletteihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskon kyllä että tämä tulee näkymään sinunkin blogissasi ;)

      Poista
  15. En uskalla kommentoida mitään hankkimisesta tai ohi jättämisestä, en sen jälkeen, kun tilasin Kicksin verkkokaupasta kaikessa hiljaisuudessa itselleni Norvinan :D. Sen sävyt on upeita, mutta harmittavasti en ole osannut toteuttaa visioitani vaaleanvioletista silmämeikistä.

    Tää Cherry vaikuttaa mukavalta joskin kuvissa siinä on hämmentävän paljon samaa kuin Naked 3:ssa, onko asia näin? Tai onko tämä kesympi versio Naked Heatista?

    Näin yleisenä huomiona heitän vielä että muutama vuosi sitten Diorin Trafalgar-viisikko oli kaikkien huulillä käänteentekevän karpalosävyn vuoksi. Nyt muoti on mennyt siihen, että yksi karpalo ei riitä mihinkään :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkään en ole Norvinalla saanut vielä aikaan sitä mitä halusin. Ehkä kokeilen taas uudelleen ;) Hih, no yksi karpalo ei kyllä riitä. Diorin uusissa viisikoissa on muuten Trafalgaria muistuttava paletti! Naked Heat on täynnä lämpimiä punaruskeita, Cherry on taas punaisempi ja monipuolisempi. Heatissa on aika paljon samaa ja en ehkä ole saanut sillä niin moniulotteisia meikkejä. Naku 3 on taas nudempi ja vaaleanpunaisempi. Minusta nämä on kaikki niin erilaisia eikä ole itselle tullut vielä sellaista että täähän mulla jo on-fiilistä :)

      Poista
  16. Nyt jostain syystä en lämpene, ehkä nää on niin neutraaleita. Mutta ehkä ne on ihan hyvät jsut arkeen, ainakin noilla pigmenteillä pitäisi olla tyytyväinen tuotteeseen. Ja itseäni ihastuttaa tuo kaunis peltinen rasia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rasia on itsessään kaunis ja sisältö toimiva, arkeen tai juhlaan :)

      Poista
  17. Upeat ja ollapa niin taitava kuin sinä luomareiden laitossa. Hieman vielä ihmettelen tätä palettia, siinä on monen monta mieluisaa sävyä, mutta hiema jänskättää nuo punaisemmat. Olen tosin tykännyt laittaa vihreää ja sinistä ja punaista sitten vähän lisänä. Eilen juuri taas kävin UD:n pisteellä ja pari himotuksekohdetta taas olisi.

    Kivaa sunnuntaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa sunnuntaita Tiia ja rohkeasti vaan kokeilemaan punaisia sävyjä ;)

      Poista
  18. Tämä Heat paletti mulla on ollut parivuotta, pidän kovasti. Välillä kaipaan vaaleampia sävyjä ja hupsista kun tarttui kiva paletti mukaan, kun tilasin shampoota/hiusväriä ja aurinkovoidetta.

    Urban Decay
    Naked Cyber Eyeshadow Palette
    (https://www.bangerhead.fi/urban-decay--fi?qw=%2Furban-decay-naked-cyber-eyeshadow-palette).
    Odotan jo malttamattomana tilaustani saapuvaksi...

    -mari-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei ole tuota mutta siinä on ihania sävyjä kyllä :)

      Poista

Kiitos kommentista <3