tiistai 30. lokakuuta 2018

Halloween kynnet & ihanat uudet kynsiöljyt!

Sainpas tehtyä edes yhdet Halloween kynnet inspiraatioksi teille ;) 

Halloween nails

Ennen kynsien lakkaamista preppaan kynnen pinnan Moyran 2 in 1 Cleanserilla. Aluslakka tarttuu sitten kynnen pintaan paremmin ja antaa pidemmän kesävyyden.
Aluslakkana kynsillä Mavala Barrier Base sekä kerros NCLA First Basea. Lakkoina käytin Picture Polishin oranssia Autumnia ja mustaa Darcyä. Darcy onkin ensimmäisiä PP lakkojani, Autumn vähän tuoreempi tapaus. 

Halloween nail art

Leimauslaattana mulla oli Konad Square 17. Kynnet oli melko yksinkertaiset mutta miellyttivät kyllä omaa silmää. Tavallaan Halloween värit ovat vaikeat mutta helpot yhdistellä. Leimauslaatan kuvioissa on kyllä vaikka millaisia, kannattaa tsekata kaikki Konad Square laatat. Niissä on moitteeton laatu ja hintaa vain 6,90 e. Leimauksessa käytin Konad lakkoja ( musta & valkea ) ja päällyslakkana Glisten & Glow Top Of Heaven. On kyllä ihana päällyslakka, pikakuivattaa eikä suttaa leimoja. Kirkastaa myös leimauskuviot jotka helposti ovat aina sameita.

PA140052.ORF

Sain CesarsShopista kivan pr-paketin jossa oli muutamia uutuus kynsiöljyjä. Molemmat liittyvät tavallaan Halloweeniin niin voisin vilauttaa niitä tässä samalla.

PA140063.ORF

PA140088.ORF

NCLA kynsiöljyihin tuli kaksi uutta "makua". Gingerbread Woman joka on Holiday seasoniin sopiva keksin tuoksullaan. Ja sitten tämä musta Black Velvet joka tuoksuu karhunvatukalta ja on Halloweed Limited Edition -öljy! Aika jännä ja tuoksuu hyvältä. NCLA:n öljyt ovat parhaita kynsiöljyjä. Tykkään pipetistä joka on helppo käyttää. Niissä on aivan ihanat tuoksut ja hoitavuus on omaa luokkaansa. Kynnet pysyy kunnossa kun niitä öljyää päivittäin. NCLA kynsiöljyt 19,90 e, tavaraa pullossa on 13,3 ml. Tälläinen pullo kestää kuukausia vaikka lotraisi joka päivä. Ja tuo musta öljy on niin jännää, tykkään tälläisistä vähän erikoisista jutuista :)

PA140085.ORF

Vuodenaikaan sopii myös Pumpkin Spice Latte joka tuoksuu kyllä niin taivaalliselta! Tätä voisi nuuhkutella koko ajan! Glisten & Glow´n öljykynät ovat päteviä ja helppoja käyttää. Öljypullo on aina herkempi kaatumaan joten kynä on siistimpi käyttää. Kynä on myös parempi mukaan otettavaksi. Kynä maksaa 12,90 e, sitä on viittä eri tuoksua ja koko on 2 ml. Jos käytät kynsiöljyä jatkuvasti niin kannattaa miettiä kumpi näistä öljyistä on hinnaltaan edullisempi, NCLA:n pullossa on öljyä enemmän ;)

Osa tuotteista on pr-näytteitä, osa ostettu itse. 

Mitä pidit mun Halloween kynsistä? Miltä nämä ihanat uutuusöljyt vaikuttivat?

16 kommenttia:

  1. Kivat halloween-kynnet.
    Omat jää tekemättä kun kynsipaikoitteinen Instani on suoltanut Halloweenkynsiä jo pitkälti toista kuukautta ja on päässyt jo kyllästymään koko halloweeniin ennen kuin se oli edes lähellä.
    Tuo musta öljy on aivan ihanan tuoksuista!

    VastaaPoista
  2. Värjääkö tuo liila öljy? Kivoja uutuuksia ja hieno lakkaus!

    VastaaPoista
  3. Onpa hauskat Halloween kynnet! :)

    VastaaPoista
  4. Upeat kynnet! Mä olen tosi huono käyttämään kynsinauhoihin öljyjä, mutta tollainen kynä kyllä helpottaisi asiaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) kynä on kyllä nopea ja helpompi käyttää kuin pulloöljy ;)

      Poista
  5. Black velvet! <3 kuulostaa ihan mun jutulta. :D Tosi kivat kynnet, tykkään! Ei sitä aina tarvitse olla kaikenmaailman hässäköitä. :D

    VastaaPoista
  6. Ihanat, tää laatta onkin tosi kiva! Sain oman NCLA n öljyni käytettyä,en tykkää kun se pipetti ei yletä loppuun. Se gingerbread versio kiinnostaa.

    VastaaPoista
  7. On kyllä taas niin mielettömän hienot kynnet! Ei voi kun ihastella, miten taitava oot :)

    VastaaPoista
  8. Hienot kynnet. :) Kynsinauhaöljyjä pitäisi käyttää paljon enemmän. Varsinkin viileällä ilmalla. Onko sinulla suosituksia erittäin kuiville kynsinauhoille?
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) jos sulla on tosi kuivat kynsinauhat, suosittelen ennemmin voidetta. CND Cuticle Eraser hämää vähän nimellään, se on todella hoitava ja pehmittävä kynsinauhavoide. Saa kynsinauhat suorastaan kukoistamaan! Se pehmentää ja mikrokuorii kuivia kynsinauhoja, voi hieroa myös kynsille. Ehkä paras kynsinauhaöljy mitä olen käyttänyt. Lushin Lemony Flutter on myös ihana mutta purkki pitää käyttää äkkiä loppuun, CND:n tuotteen parempi puoli on pidempi säilyvyys.

      http://cndsuomi.fi/fi/tuotteet/solar-oil--kynsinauhat/cuticle-eraser-cnd-essentials-

      Poista

Kiitos kommentista <3