sunnuntai 30. syyskuuta 2018

Syyskuun kosmetiikkaostokset

Tässä kuussa ei ole meikit kiinnostanut. Voitteko oikeasti uskoa? Kuopioon tuli MAC JA MINÄ EN OLE VIELÄKÄÄN PISTEELLÄ KÄYNYT!!!!!!! Ei ehkä ollut tässä kuussa vara kun ostin Suunnon kellon ja ei vaan napannut. Mutta pari juttua kuitenkin hankin, ihan tyhjin käsin ei oltu ;)

etanaseerumi

Kaupasta Herbinan hiuslakka. eleveniltä Sigman ihana syksyinen Warm Neutrals 2* paletti ja Bentonin etanaseerumi*. Make Up Storen -50% tarjouksesta kaksi pitkään miettimääni luomiväriä. Ja arvatkaa että en ole vielä edes testannut näitä meikkejä...70 euroa.

The Body Shop joulukalenteri 2018

The Body Shop joulukalenteri 2018

Loppukuusta summa nousi kivasti kun The Body Shop joulukalenterit* tulivat myyntiin. Tilasin oman Ultimate kalenterin* sekä kaksi Vanilla Pumpkin* tuotetta. TBS tilaus 150 euroa. Tuo kalenteri on itsessään tosi nätti ja laatikot kauniita. Vähän harmittaa että heitin pois viime vuoden L`occitanen ja elevenin kalenterit mutta kun ei tänne kämppään oikein mahdu...ja mitä hittoo mä niillä teen ;D en halua hamstrata tätä kasiota täyteen jos joku päivä muutan pois. Mutta tämän kaltsun aion kuitenkin säilyttää. On kyllä aivan ihana ja pari kuukautta pitäis vielä malttaa että saa laatikoita availla :)

Syyskuun kosmetiikkaostoihin meni 220 e. Enemmän kuin yleensä mutta joulukalenteri haukkasi siitä ison palan. Jos haluat tilata oman The Body Shop kalenterin, voit tilata sen tämän postauksen mainoslinkkien kautta. Ainakin itse odotan joulukuuta aika kovasti! Pari juttua tiedän kalenterin sisältävän mutta muutoin ihan yllärinä tulee kaikki :)

Mitä sinä ostit tässä kuussa?

30 kommenttia:

  1. The Body Shopin joulukalenteri on tosiaan huikean komea. Todella kaunis ulkoasua, ja toivottavasti sisältö aivan mieletön:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä minä uskon että sisältö miellyttää, pari juttua jo tiedänkin joista tulen tykkäämään tosi paljon ;)

      Poista
  2. Mulla nököttää lipaston päällä TBS:n toiseksi kallein joulukalenteri<3 Rakastan tän vuoden kalenterien ulkoasun teemaa! Noita säilyttelee näkyvällä paikalla ihan mieluusti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin tuo on tuossa olkkarissa. Ei oikein tässä asunnossa saa mihinkään piiloon. Täytyy nyt toivoa että se saa olla siinä rauhassa, aika tukeva kyllä on ettei pitäisi kaatua. Toinen juttu on jos tiputtavat niin järsiikö koira sitä...Odotan kyllä innolla sun kalenterin availua, mukava nähdä mitä sieltä paljastuu <3

      Poista
  3. Innostuin itse pitkästä aikaa ostamaan meikkejä ja kosmetiikkaa. Dermosilille tein tilauksen. Se luomiväripaletti on ihan hyvä hintaansa nähden. Yritän kuitenkin kon marin hengessä vähentää määriä. Ettei olis niin montaa purnukkaa avattuna. Sulta ostetut neutrogenatkin vielä käyttämättä.
    Mitä tykkäät tuosta hiuslakasta? Itse ostin jonkun erisanin sensitiven nuukailupäissäni ja se on kyllä huono. Kyllä huomaa hyvän ja huonon hiuslakan erot! Odotan jo 3+1 päiviä jos löytyis jotain..
    Kaltsuista vielä, että kyttään paria kalenteria Englannista. Tulevat myyntiin vasta lokakuun puolivälissä. Katsotaan raaskinko 🐱

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se luomiväripaletti näytti kyllä kivalta ja käytännölliseltä :) minä olen Konmarittanut lakkakokoelmaa ja kynsien koristelu juttuja. Ihonhoidon puolellakin yritän järkeillä mutta toisaalta niitä kuluu niin paljon ;D
      En muista olenko kokeillut Erisanin lakkaa. Tää kuitenkin on ihan hyvä. Ei kampaamopuolen tasoa mutta pitää kyllä hyvin ja lähtee helposti pois. Kuluu vaan parissa viikossa kun kampaamolakat kestää mulla pidempään :)

      Poista
  4. Mä haaveilen myös tuosta kalenterista tai siis jostain noista kolmesta mutten vielä osannut päättää minkä tilaisin. Mä ostin syyskuussa vähän reilummin kun kävin Sephorassa, tilasin lentokoneeseen vähän kosmetiikkaa plus kaikki mantereen ostokset,¨nyt lokakuussa koitan himmailla kun kaikkea on.

    VastaaPoista
  5. TBS:n kalenteri on kyllä upea ulkoisesti, jännää mitä sisältä paljastuu.🙂 Mä ostin lähinnä Tatin vitamiineja lisää, ne on vakuuttanut mut täysin, Smashboxin Cali-paletin, Anastasian kulmakynän ja geelin, siinä ne tais ollakin. Mut ihan kivasti noihinkin paloi rahaa. 😅

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Cali-paletti on kyllä aivan ihana, olen käyttänyt sitä joka päivä :D onneksi tuli ostettua! Ja Anastasian kulmajutut on ihania, kerrohan sitten mitä niistä tykkäät :)

      Poista
  6. Laivalle, Åhlenssiin ja Sephoraan meni aikalailla rahaa. Sain vihdoin Guerlainin Aqua allegoria tuoksun, kun ne täällä maissa on niin kalliita 80€, laivalla 55 €. Hudan huulipunat ja paletti ovat hyviä ja Käy von D n rajaus ihan paras!
    Pyysin jo Tbsn kalenteria joululahjaksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jospa se pukki toisi sen lahjaksi ;D mulla on se KTD rajaus vielä avaamatta, ehkä otan sen seuraavaksi käyttöön :)

      Poista
    2. ^^mä haluan kuulla siitä eyelinerista myös!

      Poista
  7. Sä tulet todennäköisesti yllättymään mun ostoksista :D

    Joulukalenterin suhteen en ole päätöstä saanut tehtyä, yritän koota niitä blogiin ylös ja vertailla sitten mikä olisi mieluisin :D (https://blingershimmer.blogspot.com/2018/09/joulukalenterit-2018.html)

    VastaaPoista
  8. Hyvät ostokset sinulla tässä kuussa. :)
    Kävin essencen hyllyllä pariin otteeseen ja ostin kaksi uutuus primeria ja banaanipuuterin. L'occitanen ihana suihkuöljy ja Sunset Glow tulivat myös ostettua. Lisäksi pari NCLA:n lakkaa alennuksesta.
    t. TQ

    VastaaPoista
  9. En varmaan tänäkään vuonna osta kalenteria, mutta onhan näiden TBS-kalenterien ulkoasut upeat. Pitääpä kurkata niiden sisällöt :)

    VastaaPoista
  10. Nämä TBS:n kalenterit on kyllä upeita.💛 Just harmittelin, että tuskin on varaa tänäkään vuonna pistää joulukalenteriin. Joskus vielä, ehkä jopa ensi vuonna kun ei olla enää opiskelijan kengännauhabudjetilla.. 😆

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo onhan ne kalliita...pitää vähän nipistää jostain muusta sitten ;)

      Poista
  11. Ihanaa kun linkkasit tän bodyshopin joulukalenterin. Pohdin itse monen eri joulukalenterin väliltä minkä hankkia kun kovin monta ei viitsisi ettei mene aivan sitten harakoille tai odotteluun ja varastoon kaikki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä kalenteri on kyllä ihana, en malta odottaa että pääsee availemaan luukkuja <3

      Poista
  12. Ompas kivoja ostoksia! The Body Shopin kalenterit on kyllä upeita tänä vuonna. Itse vielä mietin, että minkä kalenterin ostaisi vai ostaako mitään :D

    VastaaPoista
  13. Tuo TBS kalenteri on niin ihanan näköinen, tänä vuonna niissä on tosi kiva teema :). Itse laitoin juuri tilaukseen LF kalenterin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. LF kalenteri on myös aika runsas aina, siinäkin taitaa hyvin tulla rahoilleen vastinetta :)

      Poista
  14. Siis miten ihana tuo TBS:n kalenteri, tota kelpaa kyllä pitää esillä :) Mullakin on tuo Bentonin etanaseerumi, tilasin sen pari kuukautta sitten, enkä oo vieläkään korkannut :D Mutta kohta, kohta!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3