maanantai 24. syyskuuta 2018

The Body Shop joulukalenteri

Nyt se on täällä!! Ensimmäinen joulukalenteri jonka hankin! Kävin juuri äsken Matkuksessa ja meinasin mennä The Body Shopiin mutta kenkien osto tuli jo tarpeeksi kalliiksi joten marssin vain autolle. Avasin kotona sähköpostin jossa oli iloinen yllätys; The Body Shop joulukalenteri on nyt ostettavissa!
Body Shop joulukalenteri 2018Klikkasin jo oman Ultimate kalenterin tulemaan. Kalentereita on siis kolme erilaista hintaan 79 e - 139 e. Jokaisen kohdalla on lueteltu sisältö. Syynäsin sen aika nopeasti läpi mutta näyttää hyvältä! Mulla on aika vähän TBS tuotteita ja haluan tutustua niihin enemmän. Seurasin viime vuonna ystäväni kalenterin sisältöä ja parempi se oli kuin esim. elevenin kalenteri joka kyllä vähän harmittaa vieläkin. En ole päättänyt vielä ostanko muita kalentereita vai riittääkö tämä kallein versio TBS kalenterista. 
The Body Shop joulukalenteri

Voit hankkia omasi tästä. Äläkä unohda ottaa tilaukseen mukaan Vanilla Pumpkin uutuuksia, saattoi niitäkin lipsahtaa ostoskoriini ;)
Body Shop joulukalenteri 2018

Kiitos paljon jos käytät mainoslinkkejäni, mahdollistat blogin pyörimisen jatkossakin :) Seuraillaan sitten mun Insta Storieseissa ( @tainacharming ) ja blogin puolella kalenterin sisältöä ;)


33 kommenttia:

 1. Menit sitten noilla kuvilla spoilaamaan, että mitä kalentereissa on...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se sisältö lueteltu TBS sivuillakin, kyllä mä itsekin sen luin ennen tilausta :)

   Poista
  2. Tbsn kalentereistahan ei pysty etukäteen arvaamaan mitä siellä on 😂

   Poista
  3. Kai sitä katsojan vastuullakin jotain on, itse ainakin osaan tarvittaessa laittaa silmät kiinni 🙈😂 ja ai että kun vaikuttaa kivoilta kaikki, jos sitä näistä johonkin itsekin päätyisi ❤️

   Poista
  4. Samaa mieltä, ois voinu vähä miettiä kuitenkin noita kuvia...

   Poista
  5. Milipili: Ei niin, sika säkissä ;D

   Poista
  6. Anomyymi 1: Niinpä, mutta minä halusin lukea sisällön etukäteen että tietää saavansa rahoilleen vastinetta. Ja vaikka sisällön luin, luuletko että muistan sitä enää joulukuussa ;D ja nuista kuvista ei äkkivilkaisulla edes selvää saa että mitä sisältää :)

   Anonyymi 2: Olisko TBS:n sitten tarvinnut miettiä nuita kuvia ja kalenterin sisällön julkaisua?

   Poista
 2. Tuo kettu-kalenteri kiinnostaa näistä eniten :)

  VastaaPoista
 3. Kivan näköisiä, tosi näyttäviä! Toi keskimmäinen vois olla mun juttuni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin pitkään keskimmäisen ja kalleimman välillä :)

   Poista
 4. Se kallein kalenteri kyllä houkuttelisi<3

  VastaaPoista
 5. Kissiksen jutusta innostuin(erehdyin) seikkailemaan jossain kansainvälisillä kalenterimyyntisivuilla. Ja haluan ainakin look fantasticin kalenterin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en siitä innostu vaikka ihan kiva seurata muiden blogeista mitä siitä löytyy :)

   Poista
 6. Nyt täytyy sanoa, että oon hitusen pettynyt suhun. Se että sä haluat tietää etukäteen joulukalenterien sisällön ei tarkoita sitä, että kaikki muutkin haluaa. Nyt sä paljastit kalenterin sisällön ihan kaikille, jotka sua jotain kautta seuraa, sillä toi kuva lävähtää lukuluetteloissa suoraan kaikkien naamalle, vaikkei itse postausta lukisikaan. Et varmasti ilkeyttäsi tätä tee tai halua kenellekään mitään pahaa, en sitä epäile, mutta sulla on vuosien kokemus bloggaamisesta sekä vankka ja suuri lukijakunta niin ihmettelen, että tällaisen ratkaisun päädyit tekemään.

  Ehkä ensi kerralla voisit laittaa ensimmäiseksi kuvaksi jonkun ihan muun kuin kalenterin sisällön ja kirjoittaa heti postauksen alkuun, että spoilervaarasta? Mulle ja monelle muulle ne joulukalenterit perustuu yllätyksellisyyteen ja vaikka nopealla vilkaisulla ei varmasti ehdi nähdä kaikkea mitä kalenteri sisältää, tuntuu silti kurjalta nähdä edes jotain. Kaikki, jotka sisällön haluavat nähdä, osaavat sen kyllä käydä lukemassa tai katsomassa jostain muualta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisältö on kyllä nähtävissä kuvina sekä tekstinä ihan TBS sivuilla :) ei ainakaan mulla jää kuvista mitään mieleen että joulukuussa enää muistaisin mitä kalenteri tulee sisältämään. Valitsin postaukseen nämä kuvat koska ne minusta oli hienoimmat, ikävä tietysti jos sinun kalenteriodotus nyt meni tästä totaalisesti pipariksi. Kyllä minä kalenterista ihan samalla tavalla yllätyn joulukuussa, luin sisällön tai en, näin kuvat tai en. Arvatenkin kun sisältää TBS tuotteita :) ja näin kallista ostaessa haluan nähdä saako sieltä mieluisia tuotteita ;)

   Poista
  2. Ruukaan saada lahjaksi kosmetiikka kalenterin joulun odotukseen.. No tämä on ainakin ihan pilattu juttu nyt.

   Poista
  3. Tuskinpa enää joulukuussa muistat kuvia enää ;)

   Poista
  4. Se että jos sulla on huono muisti näkemäsi suhteen niin ei kyllä tarkoita että kaikilla on. Sulle annettiin tossa iha asiallinen palaute, ymmärsitkö?

   Poista
  5. Ymmärrätkö sinä mikä on asiallinen tyyli jättää kommenttia?

   Poista
  6. Nyt täytyy tulla toteamaan, että minä (Anonyymi 25.9. klo 8.42) en oo noita muita anokommentteja tänne kirjoittanut, ettei tule mitään sekaannuksia. Jos pidät tota mun kirjoittamaani kommenttia tyyliltään asiattomana niin pahoittelut. Ihan rakentavasti omasta mielestäni sen kirjoitin. Muiden anojen kommentteihin en ota kantaa.

   Poista
  7. Kyllä minä erotin mikä on sinun kommenttisi, se oli asiallisin palaute näistä kaikista :)

   Poista
 7. Jotenkin oudosti reagoit palautteeseen mitä lukijat sulle antaa? Ihan niinku niillä ei olis mitään väliä. Voi voi, ihan sama. Muutenkin sun blogista on mennyt maku. Ei mitään aitoa, pelkkää markkinapaskaa. Jotenkin tuntuu että ihmisenäkin olet niin erilainen mitä joskus aiemmin kun blogisi ei ollut niin kaupallinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole kyllä mikään yllätys että kaikki nämä kommentit on taas anonyymeiltä :) on eria asia antaa rakentava palaute nimellä ja kuvalla kuin huudella nimettömänä :)

   Poista
  2. Eikö anonyyminä jätetty kommentti ole minkään arvoinen? Mikset sitten ota nimettömiä kommentteja pois käytöstä.

   Poista
  3. On toki, hyvin moni tuttu lukijani kommentoi anonyyminä ja jättää nimimerkin :) yleisesti vaan on anonyyminä helpompi huudella, ei nämäkään kaikki kommentit ihan asiallisia ole ;)

   Poista
 8. Saako sinulta ymmärtäväisen ja asiallisen kommentit takaisin sitten? Epäilen.

  VastaaPoista
 9. Just ihanat sisällöt kaikissa, mutta 2. tai 3. kalleimmat ois kyllä parhaat näistä! Musta olisi ihana just tietää esim. Lookfantastic-boksin sisältö etukäteen ennen tilaamista kun osa tossa kyseleekin että miksi "paljastit" sisällön vaikka TBS sen itse myös paljastaa sivuillaan. Suurempi pettymys se on jos ei saa tilattua semmosta joulukalenteria mikä miellyttää varmasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänä vuonna haluan kyllä tietää elevenin kalenterin sisällön etukäteen ;D

   Poista

Kiitos kommentista <3