lauantai 15. syyskuuta 2018

CND Vinylux Wild Eart Collection Swatches

Maahantuoja muisti minua pr-näytteillä CND Vinyluxin uusimmasta kokoelmasta Wild Earth. Jos en ole jo miljoonaan kertaan maininnut, syksyn kokoelmat ovat aina mun lemppareita koska silloin tulee parhaan väriset lakat. Tämä kokoelma on inspiroitunut maanläheisistä lämpimistä ja täyteläisistä sävyistä. 

CND Wild Earth swatches

Olen itse rakastunut näihin Vinylux lakkoihin. Kun haluan nopeasti siistin ja pitkään kestävnä lakkauksen, lakkaan näillä. Vinylux lakkojen paras puoli on myös nopea kuivumisaika, yksi kerros on 8,5 minuutissa kuiva. Muutenkin nämä ovat todella laadukkaita ja hyvin levittyviä. Tykkään merkistä ja tämäkin kokoelma oli tosi mieluinen. Katsotaanpa lakkojen swatchit :) olettekin päässeet viimeaikoina nauttimaan useista swatch-postauksista ja mikäs tässä, näitä on kyllä kiva tehdä ;)

CND Vinylux Dreamcatcher

Dreamcatcher - Hempeilevä luumunvioletti joka taittaa hieman lämpimään. Aika nätti ja erilainen! Kaksi kerrosta. 

CND Vinylux Arrowhead

Arrowhead - Tumma maitosuklaaruskea. Eikö vaan tämä lakka kuulu syksyyn, hyvä sävy joka sopii lyhyille että pitkille kynsille. Kaksi kerrosta. 

CND Vinylux Element

Element - Kirsikanpunainen creme. Perusvarma valinta ja ah, aina niin kaunis sävy. Näyttää kyllä älyttömän hyvältä kynsillä eikä lakatessa valu mihin sattuu ;) Kaksi kerrosta. 

CND Vinylyx Spear

Spear - Syksyinen murrettu haalea oranssi. Erikoinen sävy johon minun pitää tutustua tarkemmin! Samalla syksyinen mutta muistuttaa menneestä kesästä. Kaksi kerrosta. 

Voit lukea enemmän CND tuotteista blogistani CND tagin alta. Syksyn tullen ja ilmojen kylmetessä olen itsekin kaivanut esiin CND:n kynsienhoitotuotteet. Talveen varustaudun Rescue RXx:llä ja Solar Oililla. Ehdottomasti kaksi mun luottotuotetta joita jaksan aina suositella. 

CND tuotteita voit ostaa jälleenmyyjiltä tai maahantuojan verkkokaupasta. Vinulux lakat 15,90 e. Kokoelman lakkoja löytyy myös kivassa minisetissä, avink, avink, joka maksaa vain yhden lakan verran! Tuossa tulee 3 sävyä + top coat ;)

Mitäs tuumitte näistä syksyn sävyistä, iskikö sieltä joku lemppari silmään?

Lakat pr-näytteitä.

16 kommenttia:

 1. Aah, toi punainen on nätti täydellinen kirkas joulunpunainen. <3

  VastaaPoista
 2. Ihanan klassisen punainen lakka! Toki kaikki muutkin sävyt ovat kauniita, mutta oma katseeni nauliutui punaiseen lakkaan :).

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Se jäi kynsilleni swatchien jälkeen ja kylläpä ihastelin koko päivän sen väriä :)

   Poista
 4. Punainen on aina punainen ja toimii niin hyvin kynsillä, mutta kyllä toi ruskea vei mun sydämeni! Tykkään käyttää huulillakin tosi paljon ruskeita sävyjä näin syksyllä, joten toi kynsilakka mätsäisi niihin puniin aika kivasi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin muuten sopisi :) itse käytän harvoin ruskeaa punaa mutta kun käytän, ruskea lakka sopisi hyvin pariksi :)

   Poista
 5. Oih, tuo suklaanruskea on ihana! Tykkään syksyisin kynsissä ruskean eri sävyistä ♥

  VastaaPoista
 6. Kiva, kun esittelit nämä. Mukava lukea lakoista, jotka ovat laadukkaita, mutta eivät itselle tuttuja.
  t. TQ

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3