perjantai 7. syyskuuta 2018

Urban Decay Backtalk

Urban Decayn paletti Backtalk meni mulla ihan ohi. Mutta näin sen jonkun Insta Storiesissa ja se jäi vähän mieleen. Heti piti googlettaa että onko sitä suomessa :D olihan sitä, pistin siis heti Helsinki ostoslistalleni :) 

Urban Decay Backtalk

Hauska design miellytti sekä paletin uniikki ulkoasu. Tässä on keskellä irrotettava, liikkuva peili, toisella puolella luomivärit ja toisella poskipunat sekä highlighterit. Siveltimiä ei paletissa ole. Paksu pahvipakkaus on jämäkkä ja helposti auki napsahtava. Ehkä hieman erilainen kuin UD paletit yleensä!

Mulla ei ole yhtään Urban Decayn poskipunaa tai mitään. Ja kun paletti on ladattu täyteen ruusuisia sävyjä niin voi voi...ihan on mun näköinen kokonaisuus! 

Urban Decay Backtalk

Backtalkin kaksi poskipunaa ovat kevyesti hohtavia, Cheap Shot on pinkki ja Double Take taas korallisempi. Low Key ja Party Foul ovat sopivia sävyjä korostuksiin, eivät tosiaan mitään yliampuvia. Minulla ei tosiaan ollut ennestään yhtään UD:n highlighteria joten kiva kokeilla näitä. Nämä kaikki sävyt on juuri sopivia arkeen mutta highlighterit erottuvat hyvin myös juhlameikissäkin.

Urban Decay Backtalk

Luomivärisävyt ovat aivan ihania, täydellisiä vihreille silmilleni :) värimaailma on malvaa, ruusua ja marjaisia sävyjä. Pigmentti on tuttua UD:tä, ei mitään moitittavaa. Värit nappaavat hyvin siveltimeen eivätkä pölise. Ne ovat helposti lähestyttävät ja todella kivat arkisiin mutta värikkäisiin meikkeihin.

Urban Decay Backtalk

P7290169.ORF

3 Sheets - Vaaleanpunainen mattanude
Bare - Vaalea satiininen persikkapinkki
Curve - Metallinen vaalea roosa
Backtalk - Vaalea mattainen roosa

Urban Decay Backtalk

Shade - Satiininen fuchsia
Attitude - Metallinen punakupari
WTF - Mattainen punapohjainen ruskea
180 - Metallinen ruskea punaisella vivahteella

Urban Decay Backtalk

Olen meikannut paletilla usein töihin. Paletin vaaleammalla puolella saa ihanaa nudemeikkiä ja kun ottaa oikealta ripauksen tummempaa, meikkiin tulee syvyyttä. Mattavärit sopivat hyvin varjostuksiin ja vaalein sävy häivyttämään. 
Olen tosi tyytyväinen ostokseeni! 

Urban Decay Backtalk

Backtalk* on kyllä samanhintainen kuin uusi paletti Born To Run*. En muista yhtään oliko sitä Helsingissä. Siinä on 21 luomiväriä, tässähän vain 8 mutta tässä on nuo poskipunat & highlighterit. Tämä iski minuun enemmän ulkonäön ja värien perusteella, sekä tietenkin siis sen että mulla ei ollut merkin poskipunia tai highlightereita yhtääkään ennestään.

Iskeekö Backtalk?

Postaus sisältää *-merkittyjä mainoslinkkejä Kicks -verkkokauppaan*. Verkkokaupasta on ilmainen toimitus omaan Kicks myymälääsi. Verkkokaupassa voit myös rekisteröityä jäseneksi jolloin saat käyttöösi alennuksia ja etuja :)

18 kommenttia:

  1. Luomivärisävyt on todella upeat ja juuri sellaiset mistä itse tykkää eniten:)
    Satiininen fuchsia ja metallinen punakupari - aivan fantastiset sävyt<3
    Todella ihana meikki kaikin puolin ja sopii syksyyn!
    Kivaa viikonloppua Taina:)

    VastaaPoista
  2. En oo pitkään aikaan innostunut meikkaamisesta, sit näin tuon paletin UD:n Instagramissa ja pakko oli saada, sitten alkoi löytyä muitakin paletteja, mitkä oli pakko saada (mm. Norvina).

    Ja sitten kuin sain ne.. ensin erittäin paha allerginen reaktio uudesta huonekasvista, sitten flunssa, ja vieläkin silmät pamahtavat yhtäkkiä hehkuvan punaisiksi, joten meikkileikit ovat saaneet odottaa 🙄 Ootan innolla että pääsen testaamaan paletteja tositarkoituksella enkä vain kämmenselkään 😅

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi höh! Osaan kyllä samaistua tuohon silmien punoitukseen. Mulla on onneksi nyt silmien vuotaminen helpottanut ja pystyy meikkaamaan näillä ihanuuksilla :) Tykkäät kyllä varmasti sitten!

      Poista
  3. Miten ihana!!! Jos huutomerkkien määrästä ei jo päättele, niin iskee todellakin :D

    VastaaPoista
  4. Tosi nätti paletti ja kaunis meikki! :)

    VastaaPoista
  5. Tykkäsin, varsinkin poskipunista. Highlighterit ovat myös varsin päteviä. Luomivärit ovat kauniita.

    VastaaPoista
  6. Tuli hauskaan saumaan tämä postaus kun just eilen hain oman Backtalk palettini postista. En ole aikaisemmin omistanut yhtään UD:n luomiväriä, poskipunaa tai highlighteria. Tilasin samalla myös tuon Born to run paletin. Ne oli molemmat Lookfantasticilla tarjouksessa ja päätin ostaa ne itselleni synttärilahjaksi. Paljon oli YouTube:ssa haukuttu tuota Backtalkia mutta uskalsin sen silti tilata ja yhden testimeikin jälkeen oon ihan tyytyväinen. Hyvin tuntui olevan pigmenttiä ja levittyvän ja hyvin on kestänyt värit naamassa. Myös tuo haukuttu Shade -sävy toimi mun mielestä ihan hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin tämä on ihan onnistunut paletti :) jos pigmentti olisi huonoa niin käyttämättä se minullakin olisi jäänyt. Ihan pätevä paletti on, minä tykkään luomivärien laadusta :)

      Poista
  7. On muuten mennyt minultakin tämä ihan ohi! Todella kivat värit! Voisin itsekin kuvitella hankkivani.

    VastaaPoista
  8. Vaikuttaa monipuoliselta paletilta. Kävin tällä viikolla kurkkaamassa liikkeessä millainen se on. Kivan meikin teit tällä. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä tykkäsit? Tämähän on jakanut mielipiteitä mutta mä tykkään kyllä :)

      Poista
    2. Katselin vain palettia ja sen sävyjä. En edes testaillut, sillä olin jo päättänyt ostaa Isadoran Sunset glow'n. Vihdoinkin. :D
      t. TQ

      Poista

Kiitos kommentista <3