keskiviikko 5. syyskuuta 2018

Parhaat halvat meikit

Olen meikkifriikki joka ostaa mieluummin kalliin ja hyvän kuin halvan ja huonon. Suosin tiettyjä hyväksi havaitsemiani meikkimerkkejä mutta annan myös jalansijaa halvoille meikeillä koska olen kokeilunhaluinen ihminen! Halvempienkin seassa on varsinaisia helmiä...tässä postauksessa mun suosikit halpismeikkien viidakosta!

essence Rose Me Up

Mulla on tosi paljon erilaisia essencen poskipunia, bronzereita ja highlightereita mutta nämä kaksi poskipunaa haluaisin nostaa esille. Mielestäni ne kuuluvat essencen pysyvään valikoimaan ja niitä löytää pienestä sekä isommasta essence hyllystä. Korallisävy Autumn Peach sopii kaikille ja antaa luonnollista heleyttä poskille. Mattainen sävy Rose Me Up! näyttää tummalta mutta poskilla se on yllättävän kiva, luonnollinen ja ihon sävyyn sulautuva.

essence osaa myös tehdä miellyttävän tuntuiset huulipunat. Näitä mulla on ollut monta ja mielestäni koostumus vetää vertoja MAC huulipunille. Samanlainen hyvä levittyvyys ja liukuvuus. Tosi paljon eri sävyjä ja etenkin tälläisessä hylsyssä olevat punat ovat luonnollisia huulilla. 

Minulla on essenceltä monia puutereita ja meikkivoiteita, ne ovat ok mutta en käyttäisi jatkossa. Tämä Camouflage peiteaine sen sijaan on ollut todella hyvä, riittoisa ja sävy 10 Nude tosi sopiva kesät talvet. Ei paakkunnu tai leviä silmänalusilla, tuntuu että välillä hyvää peiteainettakin on hirmu hankala löytää halvemmilta merkeiltä. Tätä löytyy myös isolta ja pieneltä essence hyllyltä. 

P7210082.ORF

My Must Haves luomivärien idea on hyvä. Voit ostaa yksittäisiä nappeja ja koota mieleisesi paletin. Paletin hinnaksi jää reilusti alle kymppi. essencen luomivärit ovat ihan ok, sopivia arkimeikkailuun ja nopeaan työaamuun. Suurempaa häivyttelyä ei tarvita koska pigmentti on melko hentoa. Eivät ole huonoja vaan ehkä sopivampia meikkaamista aloittelevalle nuorelle. Nämä ovat ihan essencen pysyvän valikoiman tuotteita. 

Ihastuttavia juttuja voit bongata essencen kausituotteista. Tämä bronzerin ja poskipunat sisältävä paletti on yksi löytöjäni! Hyvä pigmentti arjen kiireisiin. Ei mene pelleposkiksi vaan lopputulos on ihanan luonnollinen. Nätit sävyt!

P7210090.ORF

Sain joku tovi sitten L.A.Girl meikkejä blogiyhteistyön merkeissä OletKaunis.fi-verkkokaupalta. Poimin tähän postaukseen ne helmet joista eniten tykkäsin. Meikinkiinnityssuihke antaa mattaisen pinnan ja pitää kiillon pitkään poissa. Yleensä meikinkiinnityssuihkeet ovatkin sellaisia tuotteita joilla harvoin menee halpamerkkikään metsään. 
L.A.Girlillä on monia eri värisiä peiteaineita joista poimin keltaisen peitevärin silmänalusille. Se neutralisoi sinisiä silmänalusia ja kirkastaa silmänalusia. Rajauskynissä suosin kermaisen pehmeää, kauniisti levittyvää kynää. L.A.Girlin Ultimate Eye automaattikynässä on kapea pää ja varressa kumipinta josta on hyvä pitää kiinni. Todella edullinen hinta ja näin hyvä kynä, ei leviä raskaillakaan luomilla!

P7210057.ORF

Kubiss London on halpismerkki jolta voi bongata hyviä meikkejä! Candle aurinkopuuteri on täysin matta joten sopii hyvin kasvojen muotoiluun ja varjostuksiin. Neljällä eurolla huippuhyvä tuote koska täysin mattaista puuteria hyvällä koostumuksella on tosi hankala löytää. Yleensä halpapuuterit jämähtävät kasvoille ja häivttely on vaikeaa mutta tämän koostumus on helppo käyttää ja vaikuttaa kyllä kalliimmalta tuotteelta.

P7210052.ORF

Wet n Wild silmämeikinpohjustaja yllätti minut täysin! Ihana koostumus, tosi tahmea ja jämäkkä joten pitää meikin helteilläkin iltaan asti paikoillaan. Ja on halpa! Wettiksen Creme Brulee mattavaalea solonappi on luottotuotteeni jota käytän päivittäin. Kaikissa luomiväripaleteissa ei ole mattavaaleaa häivyttelyyn joten käytän tätä. Olen käyttänyt tätä useamman, harmi kun merkkiä ei enää myydä kivijalkakaupoissa! Onneksi saa Cocopandalta.

Viva La Diva Move Me Jungle

Viva La Diva Move Me Jungle

Viva La Diva on Kicksin myymä ruotsalainen halpameikkisarja. Hyllystä löytää erilaisia paletteja, ihania huulipunia hulluissakin väreissä sekä ajankohtaisia trendituotteita. Nämä nyt tuli ekana mieleen, merkillä on kyllä paljon vaikka mitä ja hinta on melko edullinen. Muistaakseni tämäkin paletti on alle 20 euroa ja tässä on jo laadukkaan tuntuinen koostumus. Värit ovat kermaisen pigmenttiset, luomivärirasia vimpan päälle suunniteltu ja värit sointuvat hyvin yhteen eri koostumuksia käytettäessä. Move Me Jungle paletti oli pitkäaikainen himotus ja olen kyllä todella tyytyväinen kun se tuli hankittua. 

Mitä helmiä sinä olet löytänyt halpismeikkien kirjavasta joukosta?


Postaus sisältää mainoslinkkejä.

20 kommenttia:

  1. Essence on kyllä hyvä. Heidän kukmakarvageeli on tosi hyvä! Halpiksien raja on vaikea. Esim gosh on minusta halpis. Sieltä on monta hyvää tuotetta löytynyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole Goshista enää vuosiin innostunut mutta ne puikko luomivärit oli hyviä :)

      Poista
  2. Mulla on aika paljon samoja suosikkeja edullisista meikkimerkeistä. Eniten tykkään Wet n Wildin ja L.A. Girlin meikeistä. Erityisesti WnW luomivärit ja Photofocus meikkivoide on mun lemppareita, samoin L.A. Girlin peiteaine ja jotkut luomivärit.
    Essencessä mua harmittaa rasioiden herkkä rikkoontuminen. Varsinkin poskipunarasiat menee rikki hävyttömän nopeasti, mikä vie innon käyttää koko tuotetta, kääk:(
    Kivaa päivää Taina:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole vielä onnistunut rikkomaan essencen poskipunia mutta meniköhän jostain puuterista joku kansi joskus...L.A.Girl peiteaineet on kyllä hyviä, etenkin tää keltainen :) Mukavaa päivää Sari :)

      Poista
  3. Catricen hd peittari on todella hyvä tuote! Tykkään myös sen ja essencen rajaus tusseista, eivät leviä niinkuin Lorkku ja Maybelline.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en ole vielä Catricea kokeillut, pitäis kyllä!

      Poista
  4. Tähän tulikin monta suosikkiani, mutta myös luonnonkosmetiikan puolelta Benecos ja Boho ovat loistavia :)

    VastaaPoista
  5. Essencellä on yllättävän hyviä meikkejä hintaan nähden ja Catricella myös!

    VastaaPoista
  6. molemmat essencen poskipunat on poistuneet valikoimista, ainakin juuri nuo sävyt. myös peiteaine päivittyi juuri uuteen, pitäis ihan testata et onko samanlainen kun toi vanha poistunut camouflage...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin tietysti just kun ehdin tämän postauksen kirjoittaa :D Mulla on se uusi versio tästä peiteaineesta mutta en ole avannut vielä. Käytän entisiä ensin pois :) mutta hyvät arvostelut sai Susbanaattorin Youtube videolla :)

      Poista
  7. Essenceltä löytyy tosi hyviä meikkejä, mutta mä päädyn nykyään kaupoissa ehkä useemmin vilkuilemaan Catricen hyllyjä! Brändin meikkivoiteet ja peiteaine on hurjan hyviä<3 Mä sain parisen kuukautta sitten just ton samaisen Viva La Divan luomiväripaletin ja mun mielestä se on laadultaan todella hyvä. Jopa parempi, kuin jotkut Too Facedin vastaavanlaisessa metallipaletissa olevat luomivärit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitsit mun pitää kyllä ostaa Catricea testiin :) eikö olekin ihana tämä Jungle -paletti ;)

      Poista
  8. Jäivät hymyilyttämään nuo ”pelleposket”, hyvä sanavalinta :)

    VastaaPoista
  9. Benecosista tykkään. Etenkin huulipunista. :) essenceltä olen jonkin verran tuotteita ostanut kokeiluun. Viimeksi banaanipuuterin ;) ja meikinalusvoiteen. Tykkään tämän sarjan puuterituotteista.
    Sivumainintana, että lähi City marketista löytyy nykyisin myös Mishan tuotteita. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin ostin jotain Misshaa Cittarista :) ihan huippua että niitä saa nyt sieltä!

      Poista
  10. Yhdyn muihin kommentteihin, että Catrice on myös aivan huippu! Makeup Revolutionilla on myös loistavia luomivärejä :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3