maanantai 3. syyskuuta 2018

Organic Shop Avocado & Honey

Organic Shop on ulkonäöltään tuttu merkki mutta tuotteita en ole ikinä kokeillut. Minulle tarjottiin testiin uusia hiustenhoitotuotteita joista valitsin Avocado & Honey sarjaa.

Organic Shop Avocado & Honey

Kyseessä on virolainen luonnonkosmetiikkamerkki jolla on hengästyttävän iso valikoima. Kivan värisiä purkkeja on joka tarpeeseen ja mukavinta näissä on hyvien tuoksujen lisäksi hinta. Olen monesti pyöritellyt näitä käsissäni ja meinannut ostaa. Organic Shopin vartalon- ja ihonhoitotuotteille on myönnetty BDIH-sertifikaatti sekä Cosmos Natural-sertifikaatti. Tuotteissa käytetään luonnollisia ainesosia ja raaka-aineita. Ja hintaa näillä on 3-4 euroa??

Organic Shop Avocado & Honey

Avocado & Honey sarja sisältää shampoon, hoitoaineen ja hiusnaamion. Sarja on tarkoitettu vaurioituneille hiuksille. Minulla on kuivat ja karheat hiukset, lämpökäsittelen niitä usein ja käytän muotoilutuotteita päivittäin. Hiukseni ovat kovalla rasituksella ja tarvitsen kosteuttavia ja korjaavia tuotteita. 

Tuoksu näissä on aivan mahtava! Ja purkit nättejä :) Hiusnaamiossa ei muuten ole mitään sinetöivää muovia tuotteen päälle, ihme että ei ollut avautunut kuljetuksen aikana. Kannattaa olla varovainen eikä heittää miten vaan kauppakassin pohjalle...

Mun suosikiksi nousi sarjan hiusnaamio. Silottaa hyvin ja tuntuu kosteuttavalta, hiukset eivät jää kuivaksi hamppukasaksi. Shampoon geelikoostumus oli mukava ja yhdessä hoitoaineen kanssa sopivat hyvin viikottaisiin pesuihin, mutta hieman jäin kaipaamaan jotain. Voikin olla että jokin muu Organic Shopin linja sopisi näin kuivalle tukalle paremmin. Mutta lämmöllä voin suositella luonnonkosmetiikan ystäville ja budjettishoppailijalle näitä herkullisen ihania purkkeja :) Aivan varmasti tulen itsekin tutustumaan sarjaan paremmin, vartalokuorinnat kiinnostaa ehkäpä eniten :)

Organic Shop Avocado & Honey

Kysytäänpä teiltä että mihin Organic Shop tuotteisiin kannattaa tutustua? Oliko tämä tuttu tuotemerkki sinulle?

Organoc Shop tuotteita voit ostaa seuraavilta jälleenmyyjiltä; Sokos, Sokos Emotion, Stockmann, Biodelly, House Of Organic sekä OLO Shop & Hoitola. 

10 kommenttia:

  1. Olen käyttänyt Organic Shopin tuotteita aika vähän, vaikka ovatkin todella edullisia ja monenlaista on tarjolla. Nyt vasta valkeni, että Organic Shop on virolainen firma. Kyllä virolaiset osaa luonnokosmetiikan, näemmä:) Täytyypä kastastaa näitä ihanuuksia seuraavilla kauppareissuilla:)
    Kivaa uutta viikkoa Taina:)

    VastaaPoista
  2. Mulle tää sarja on tuttu juurikin noiden vartalokuorintojen kautta, joista mango on suosikkini :) Mut vois kyllä testa nää hiustuotteetkin, kun niin paljon positiivista oon näistä kuullut.

    VastaaPoista
  3. Ei ole vielä tullut vastaan Organic Shopin tuotetta, josta en pitäisi. Sokerikuorinnat (kaikki tuoksut), minttuinen suihkugeeli, kirsikankukka käsivoide ja moni muu ovat suosikkejani :)

    VastaaPoista
  4. Organic Shopilla on aivan ihania vartalokuorintoja, niitä suosittelen. :)

    VastaaPoista
  5. Tuotteita olen kaupassa nähnyt, mutten vielä kokeillut. Purkit ovat niin isoja, etten jaksa odottaa niiden loppumista. ;)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Isoja ne kyllä ovat, mulle riittäisi pienempikin :)

      Poista

Kiitos kommentista <3