tiistai 18. syyskuuta 2018

Syyskuun kauneussuosikit

Syksyisten suosikkituotteiden vuoro!

Fudge hopeashampoo

Fudge hopeashampoo* tuli ostettua kampaajalta koska tätä on niiiiin moni kehunut hopeashampoiden kunkuksi! Olen nyt pysytellyt tässä vaaleassa tukassa vaikka alunperin piti pitää pastellipinkkiä tai pinkkiä. Mutta vaalea on kiva! Sivuissa mulla on oma väri joten nykyään pääsen aika helpolla, ei enää monimutkaisia värjäysoperaatioita ja ei mene aikaa joka suihkussa ihme juttuihin ;D 

Fudge hopeashampoo on violettia väriltään ja sen kanssa kannattaa käyttää suojahanskoja. Itse otin alussa tämän kanssa tosi varovaisesti koska tukkani on kuiva enkä halua sen imevän violettia vivahdetta. Tätä voi sekoittaa shampooseen tai antaa pelkästään vaikuttaa viitisen minuuttia. Se poistaa hiuksista keltaisen vivahteita ja tekee vaaleasta väristä entistä vaaleamman ja kirkkaamman. 

Pesin tällä 2-3 kertaa ja sain hiuksiini kylmän tuhkaisen vivahteen. Latvoissa näkyi hieman violettia taittoa joten otan tämän kanssa varovaisesti, pesen välillä normaalilla shampoollakin. Mutta ehdottomasti kaikkien kehujen arvoinen, todellakin hopeashampoiden kunkku!

the Balm Sexy Mama* puuteri oli todellinen löytö taannoisesta oletkaunis.fi pr-paketistani! Nappasin tämän mukaan ajatuksella että kokeillaan nyt mutta löysinpä vahingossa uuden suosikkipuuterin! Olen käyttänyt aika pitkään halvempia ja "jotain vaan" puutereita enkä ajatellut satsata asiaan enempää. Sexy Mama näyttää sävyltään aika tummalta mutta se sulautuu ihoon ja sopii kaikille ihosävyille! 

theBalm Sexy Mama

Puuteri jättää ihon keveäksi ja raikkaaksi, koostumus poistaa ei-toivottua kiiltoa eikä tuki ihoa. Puuteri tuntuu iholla kevyeltä, mattapintaiselta ja mikä parasta; iho pysyy kiillottomana huomattavasti pidempään. Sexy Mama puuteri tuntuu todella laadukkaalta ja erittäin riittoisalta. Puuteri on vegaani ja sen saa omakseen 19 euron hintaan. 

theBalm Balms Away

the Balm -merkiltä löytyy myös suosikkituote silmämeikin poistoon. Balms Away* silmämeikinpoistoaine on balmimaista ja pakattu pyöreään metallirasiaan. Arastelin tätä ensin herkkien silmien takia. Pelko oli onneksi turha kunhan tätä ottaa tarpeeksi pienen määrän. Tuote liukuu hyvin luomilla ja sulautuu ihoon pesun aikana. 
Poistaa silmämeikit vaivatta ja mikä parasta; ilman hankausta! Näin silmänympärysten herkkä iho ei hankaannu ja ei tule niitä ryppyjä niin helposti ;) Kiva tuote matkalle koska purkki ei valskaa. Sisältää A-, C-, ja E-vitamiineja sekä kasviuutteita. Hintaa tällä on 19 euroa, purkin koko joten kokeillaanpa miten pitkään tämä kestää :) tämäkin tuote on pr-näyte.

Smashbox Cali Contour

Smashbox Cali Contour

Smashbox Cali Contour* korostus- ja varjostuspaletti tarttui matkaan Kicksistä. Ja onneksi ostin tämän! Paletti on ihanan näköinen ja sopivan kokoinen. Minusta tässä on kaikille sopivat sävyt täydellisen poskimeikin luomiseen. Itse rakastan harmahtavaa aurinkopuuteria jolla saa tosi ihanat varjostukset. Korostusväri on ihanan mattainen, sopii poskipäille tai silmien alle. Ja paletin ainut poskipunasävy on mukavan luonnollinen ja aika neutraali. 

Smashbox Cali Contour

Smashbox Cali Contour

Cali Contour sopiikin hyvin vaaleille suomalaisille sekä kylmälle että lämpimälle ihonsävylle. Voin kyllä suositella todella lämpimästi! En ole varma onko kyseessä Limited Editon joten kannattaa napara mukaan Kicks -verkkokaupasta*. Hintaa tällä on 39 euroa ja kannattaa säästää tähän -20% alelippunen joita saat kanta-asiakkaana :)



Mitä suosikkeja sinä olet löytänyt syyskuussa?

theBalm tuotteet pr-näytteitä. Postaus sisältää mainoslinkkejä joiden kautta ostamalla tuet blogin toimintaa :)

22 kommenttia:

  1. Smashboxin paletti on tosiaankin hieno ja sävyt juuri sopivan tuntuiset ehkä itsellekin:)

    VastaaPoista
  2. Mä käytän myös tuota Fudgea ja tykkään siitä tosi paljon. Nyt vain ajateltiin mun kampaajan kanssa, että laitetaan vähän tummempaa hiuksiin ensi viikolla, saa nähdä tarvitsenko vielä tuota hopeashampoota! Onneksi se on melkein loppu, joten ei harmita jos en tarvitsekaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä ajattelin vielä pysytellä blondina, saa nähdä miten pitkään ;)

      Poista
  3. Smashboxin paletti on upea<3 Oon ton ostamista niin monet kerrat miettinyt, mutta nyt pitää oikeesti varmaan toi hankkia, kun sain taas tästä sun postauksesta muistutuksen paletista :D

    Mä anna Fudgen vaikuttaa korkeintaan parin minuutin ajan, sillä se sininen sävy imeytyy saman tien mun kuiviin hiuksiin ja nimenomaan epätasaisesti niihin kuivimpiin kohtiin. Fanola on tossa kohtaa parempi, kun se ei vedä siniseksi mun hiuksia niin herkästi, mutta muuten Fudge on kyllä hurjan hyvä! Ja tekee tehtävänsä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Fanolaa en ole kokeillutkaan :) mulla ei onneksi mene enää kovin värjääntyneiksi, ehkä olen saanut parannettua hiusten kuntoa :)

      Poista
  4. Mulla on jäänyt tosi vähälle käytölle the Balmin puuteri, koska mulla se tuntuu jäävän melko tummaksi. Olisi pitänyt muistaa kesällä sitä käyttää, kun oli rusketusta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla se on toiminut vielä nytkin, käytän edelleen samaa meikkivoidetta kuin kesällä ;D

      Poista
  5. Tuo Cali Contour näyttää niin hyvältä! Häivyttyykö sävyt näppärästi?

    VastaaPoista
  6. Onpa kiva tuo Smashboxin paletti, hyvät sävyt siinä! Ja Balms Away kuulostaa tosi mielenkiintoiselta, olispa jännä kokeilla miten omat silmät reagoisi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla eivät onneksi reagoi ja tuossa ei ole mitään minua allergisoivia ainesosia :)

      Poista
  7. Nyt mäkin aloin himoitsemaan tota Cali Contour-palettia! Pitää käydä Kicksissä vähän swatchailemassa, mulla on niin kalpea iho, että yleensä vastaavat tuotteet on mulle ihan liian tummia. En oo vielä täydellistä contour-sävyä löytänyt tän takia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kyllä mukavan vaalea, kannattaa käydä kokeilemassa ;)

      Poista
  8. Hmm, Balms Away rupesi kiinnostamaan! Pitäis joskus kokeilla. Tosi kivoja suosikkeja sinulla :)

    VastaaPoista
  9. Tuota smashboxia etsin laivalla,mutta pitää varmaan tilata kun ei löytyny. Se näyttää hienolta. Mulla on Smashboxin kolmen sävyn trio: varjostus, aurinkopuuteri ja korostus ja se on ollut kovassa käytössä.

    VastaaPoista
  10. Sunset Glow'n, oranssit ja lehdenkeltaiset lakat ovat syksyllä kivoja. :) Ensi kuussa OPI:n Nordic-kokoelman lakkoja. Monet niistä toimivat hyvin lokakuun valossa.
    t. TQ

    VastaaPoista
  11. Fudge on kyl tosi hyvä! Nyt en käytä sitä, kun on liilat hiukset mut vaaleilla käytin. Levitin sen ihan super nopeesti ni ei tarvinnut hanskoja. Hetken aikaa annoin olla hiuksissa ni joskus tuli ihan valkosia osasta raidoista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkään en ole enää tarvinnut hanskoja tuon kanssa :)

      Poista

Kiitos kommentista <3