lauantai 1. syyskuuta 2018

IsaDora Find your perfect look! -syysmeikki 2018

IsaDora on mun lempimerkki markettipuolelta. Kohtuullinen hintataso hyvinkin laadukkaisiin tuotteisiin nähden ja usein vaihtuvat kausikokoelmat vetoavat minuun. Yleensä syyskokoelmat ovatkin parhaita, sain ilokseni pr-näytteinä syksyn meikkituotteita! Syksyn meikkikokoelmassa on kolme eri tyylisuuntaa joita voi sekoitella keskenään. Nämä mun meikit ovat Bare Beauty -lookista. 

IsaDora Find your perfect look!
 
Bare Beauty meikit ovat maanläheisiä ja nuden sävyisiä. IsaDora osaa tehdä upeita nudensävyjä jotka eivät kuitenkaan ole liian vaisuja. Kokoelmassa nostetaan esille Muddy Nudes luomiväripaletti jota löytyy pysyvästä valikoimasta. Kauniit ja pigmenttiset satiiniset sävyt, IsaDoran luomivärit ovatkin parasta merkiltä. Nämä sävyt sopivat kaikille! Kun haluan onnistuvan ja nopean nudemeikin, tartun usein IsaDoran paletteihin joita minulta löytyy ennestään useampi. Paletti maksaa 16,90 e.

IsaDora Muddy Nudes

Lip Desire Sculpting Lipstick on uusi tuttavuus minulle. Minulla ei ennestään ollut tämän mallista huulipunaa. Sävy Classy Nude on hyvin kaunis, tuo huulille nudea punaisen sävyä. Ja punan muotoilu on onnistunut, tosi nopea laittaa äkkiä ohimennen ilman että puna alkaa hankaamaan reunoihin, inhoan nimittäin sitä! 

IsaDora Lip Desire Classy Nude

Sculpting Lipliner on vedenkestävä ja sävy Classy Nude mätsää punaan täydellisesti. Huultenrajauskynä on automaattikynä ja ihanan pehmeä koostumukseltaan. Puna maksaa 15,90 e ja kynä 10,90 e. Molemmat ovat uutuussävyjä ja sopivat jokapäiväiseen käyttöön pehmeiden sävyjensä puolesta. 

IsaDora Find your perfect look!
Lip Desire Sculpting Lipstick Classy Nude / Sculpting Lipliner Classy Nude 

P8240130.ORF

Olen vähän arka käyttämään voidemaista poskipunaa,mutta nude vaaleanpunainen Pink Poetry on sellainen jolla ei tule ylilyöntejä! Stick`n Brush poskipunapuikko maksaa 16,50 e ja se on uutuustuote.

IsaDora Blush Pink Poetry

IsaDoran kynsilakkojen kausisävyt ovat aina innovatiivisia ja kauteen sopivia. Syksyllä alan käyttää enemmän tummia ja maanläheisiä sävyjä. Tässä kokoelmassa ilmestyy uutuussävy Bare Beauty. Kynsilakat ovat melko edullisia; 8,90 e ja suti näissä on ihanan leveä ja pyöristetty. 

P8280008.ORF

Liquid Lip Creamit ovat tuttuja viime syksyltä, uutuussävy Bare Satin ilmestyy tässä lookissa. Pidän paljon myös IsaDoran huulimeikeistä, tämäkin liukuu ihanasti huulilla ja on vähän sellainen kiillon ja punan yhdistelmä. Kiiltää ihanan mehukkaasti mutta peittää kuin puna. On sellainen satiininen huulilla. Ja tämä sävy...niin kaunis! Ihana vaaleanpunainen nude sopii joka päivän meikkiin. Hinta 13,90 e.

IsaDora Liquid Lip Cream Bare Satin

Flex Tip Eyeliner on uudistunut, siinä on pitkä ohut pää joka piirtää rajaukset virheettömästi. Kissalinerit onnistuvat tällä tosi hyvin! Mulla oli joskus IsaDoralta paksu, viistopäinen eyeliner. Siitä tykkäsin kovasti ja se ei levinnyt ikinä. Joten jos kaipaa hyvä lineria niin kannattaa suunnata IsaDoran hyllylle. Liner maksaa 18,90 e.

IsaDora Find your perfect look!
Liquid Lip Cream Bare Satin

Isadora Liquid Lip Cream Bare Satin

Käytin meikeissä kokoelman tuotteita. Tästä löydät kokoelman muut sävyt! Tuotteet pr-näytteitä. 

Löysitkö sinä kokoelmasta suosikkisävyjä syksyksi?

20 kommenttia:

  1. Tuollaiset kynämalliset huulipunat on todella käteviä, ja niitä on nopea käyttää. Punertavan ruskeat luomivärit on aina syksyn must-juttuja:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viimeistään tämän kokoelman myötä tuli kyllä siirryttyä syksyisiin sävyihin :)

      Poista
  2. Onpa nätti! Tuollainen pitkä kärki eyelinerissa on tosi hyvä.

    VastaaPoista
  3. Todella nättiä! Toi nude kynsilakka on täydellinen, pakko hankkia!

    VastaaPoista
  4. Toi on muuten totta, että IsaDora kyllä taitaa nudet! :) Ja toi Classy Nude näyttää ihan älyttömän hyvältä sulla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun lemppari nudepunat on IsaDoralta ja MACilta <3 Kiitos paljon <3

      Poista
  5. Todella kaunis meikki! Hempeä ja luonnollinen. :)

    VastaaPoista
  6. ihana bare satin! pitänee käydä hypistelemässä.

    VastaaPoista
  7. Nätit sävyt ja tuo lakka, oikein kiva <3

    VastaaPoista
  8. Mä oon tykästynyt noihin Liquid Lip Creameihin. Koostumus on niissä kiva. :) Täytyy ehkä hankkia tuo uusikin sävy!

    VastaaPoista
  9. Isadoran tuotteet ovat kyllä laadukkaita. Tykkään myös tästä syyskokoelmasta. Kiva, kun sait tuotteita esittelyyn. Vielä en tosin ole nudetunnelmissa. ;) Nätin meikin teit näillä. :) Täytyy ottaa kotoa löytyvät Isadorat käyttöön.
    t. TQ

    VastaaPoista
  10. Oi miten ihania sävyjä! Täytyy käydä kaupassa hypistelemässä ja ehkä ostaakin jotain!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3