lauantai 22. syyskuuta 2018

essence uutuusmeikit

essence päivittää tuotteensa pari kertaa vuodessa ja nyt on syksyn uusien tuotteiden vuoro. Vanhoja hyviä poistuu mutta uusia kivoja tulee tilalle. Sain pr-toimistolta essencen uutuusmeikkejä testiin joista poimin omat suosikkini ;)

Parasta essencessä on edullinen hinta ja hyvin laaja valikoima. Kausituotteet päivittyvät aktiivisesti ja ja kokoelmat ovat aina ajan hermoilla. Jos haluat kokeilla jotain uutta ja mullistavaa meikkituotetta, se melko varmasti löytyy essenceltä. Myös eläinkokeettomuus on essencen valtti. Kynsilakatkin ovat 5-free koostumusta. Ja essenceä alkaa löytyä monesta paikasta ja Kosmetik4lessiltä saa tilattua harvinaisempia tuotteita ;)

essence #Insta perfect liquid makeup

Mun mielestä meikkipohjatuotteet olivat utuuksia parasta antia. Ehdin ostaa näitä itsekin mutta ei haittaa vaikka tuotteita on tuplat. Tulevat käytettyä koska tykästyin näihin ;) Savipohjainen primer toimii hyvin rasvoittuvalla iholla. Tuoksu on aika voimakas mutta menee ohi. Primer tuntuu kosteuttavalta ja meikkivoide on joka kerta levittynyt hyvin tämän päälle.
Camouflage peiteaine uudistui Healthy Glow versiolla. Minusta tämä peittää edelleen hyvin, levittyy nätisti eikä korosta kuivia juonteita. Sopii siis hyvin iäkkäämme ihollekin. Hyvät vaaleat sävyt sopivat hyvin silmien alle. #InstaPerfect meikkivoide on mukavan kevyttä, hyvin levittyvää ja peittävää. Nämä meikkipohjatuotteet on kyllä loistavia hintaansa nähden, kannattaa kokeilla :) meikkipohja pysyy myös kiillottomana yllättävän pitkään ja yleensäkin siistinä iltaan asti.

essence go for the glow

Mun mielestä upeimpia uutuuksia ovat luomiväri- ja kasvomeikkipaletit. Go For The Glow paletissa on upea hologramminen ulkoasu. Se sisältää 3 highlighteria. Itse käytän harvoin värikkäämpää highlighteria mutta sorrun kyllä ostamaan tälläisen nätin tuotteen ;D etenkin jos hinta on halpa.

essence go for the glow

essence Too Glam To Give A Damn

Luomiväripaletti Too Glam To Give A Damn on ulkoasultaan upea, ihanat värit ja upea kukkadesign. Yksi highlighter oikealla ja loput luomivärejä. Ja just niitä mun lempparisävyä joita jo meikissä testailin ;) nämä paletit pitää katsastaa essencen hyllyillä, näitä on muissakin väreissä! Pigmentti on ihan hyvä, värit saa kyllä näkyviin kerrostamalla mutta mitään Urban Decayn tasoa ei kannata odottaa. Mutta hintaakin on toki huomattavasti vähemmän ;)

essence Too Glam To Give A Damn

essence Too Glam To Give A Damn

Melted Chrome luomiväreistä mulla ei ole aiempaa kokemusta. Steel The Look on upea hopeinen kimaltava väri, voisi ajatella jo tulevaa pikkujoulukautta. Ei ainakaan mene hirveästi rahaa hukkaan jos ostaa pelkästään juhlakäyttöön. Ajattelin ensin että tämä on varmaan aika kova koostumukseeltaan ja saa hinkata mutta huh huh kun sormella vetäisin...ihanan pehmeä ja todella, todella pigmenttinen koostumus. Näitä voisin itse hankkia lisää! Tässä swatch hänestä + Go For The Glow paletista. Ihania sateenkaari-värejä!

essence Melted Chrome Steel The Look

essence Melted Chrome eyeshadow

essence Steel The Look

NYX Gloomy Days & essence Steel The Look

Sain myös pari ripsiväriä jotka näytän teille. En valitettavasti pysty käyttämään näitä propyleeglykolin takia, onneksi tuli tarkastettua asia essencen sivuilta. Annan nämä avaamattomana eteenpäin tai laitan joskus arvontaan, siksi en avaa ja vilauta teille harjoja. 

essence ripsiväri

Ruskea lehtikuvioinen Fall Back To Nature ripsiväri löytyy syksyn kokoelmasta. Volyymia lupaava ripsiväri on siis ruskean sävyinen. Olisin kyllä mielelläni kokeillut mutta en uskalla. I Need A Miracle! ripsiväri löytyy pysyvästä valikoimasta ja se antaa myöskin volyymia. Tiedän essencen ripsiväreillä olevan faneja ja nämä eivät tosiaan montaa euroa kustanna jos haluaa kokeilla onko näistä mihinkään ;)

Nyt vaan päivittämään meikkipussi uuteen uskoon pikkurahalla :) Mitkä essencen uutuuksista nousi sun silmissä mielenkiintoisimmiksi?

Tuotteet pr-näytteitä.

20 kommenttia:

  1. Voi vitsi, olisinpa nähnyt nämä kuvat eilen. Kävelin Tokmannilla essence-pisteen ohi, ja ajattelin etten arvaa ottaa mitään kokeiluun, mutta tuo hopeinen kromiväri kyllä alkoi nyt kiinnostaa näyttävyytensä ansiosta. Kiitos esittelystä! -HH

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä :) hopeinen kromiväri on kyllä uskomaton laadultaan ja hintaa vain pari euroa!

      Poista
  2. Ehkä noin viikko sitten löysin kerrankin sellaisen Essencen ständin, jossa oli uutuustuotteita suht siististi ja runsaasti esillä, ja oli kiva päästä katsastamaan mitä oli tarjolla. Luomiväripaleteista olin eniten innoissani, koska ne näyttää tosi hyviltä. En kuitenkaan ostanut yhtäkään, koska laatu tuntui minusta (vaikken ole mikään mestarimeikkaaja) aika heikolta. Essencen meikkivoiteet on tosiaankin erittäin hyviä, samoin kasvo- ja silmämeikkiprimerit. Ostin vain silmämeikkiprimerin;) Halvaksi tuli!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole essencen eye primeriä kokeillut, ehkä pitäisi :) en vaan tiedä toimiiko rasvaisilla luomilla. Luomivärit ovat pääosin heikkopigmenttisiä mutta väriä saa kun kerrostaa. Poikkeus on tuo kromiväri joka oli mieletön :) ja pitää muistaa että nämä on suunnattu nuoremmille, ensimeikkaajille pigmentti on riittävä ;)

      Poista
  3. Minuu kiinnostaa tuo propyl... että mitä se aiheuttaa? Siitähän voisit tehdä ihan oman postauksen?
    Essien meikkipohja kiinnostaa, muut ei niinkään tästä iskenny.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se aiheutti mulla sitä silmien kirvelyä ja vuotamista. Nyt kun olen syynännyt tuotteet joissa sitä on niin silmäoireet on helpottaneet :)

      Poista
    2. Hei mahtavaa, mun propylene glycol -vinkistä oli apua :)

      T. Tiina

      Poista
    3. Todellakin oli, enhän mä ikinä olisi osannut kyseistä ainesosaa epäillä! Suuret kiitokset, vinkki kyllä on pelastanut mun silmät! Ja sitä oli yllättävän monessa käyttämässäni tuotteessani. Kirjoittelen asiasta lisää loppuneet -postauksissa mutta oli kyllä niin helpottavaa että syy ärtyviin silmiin löytyi, minähän olen tietämättäni aina tästä kärsinyt ja vaan käyttänyt tuotteita jotka allergisoivat :/

      Poista
  4. Kävin taas hyllyllä, uudet primer tuotteet kiinnostaa. Ja syksy kokoelma oli ihana. Tosin keltainen highlighter on aika jännä 😁

    VastaaPoista
  5. essenceen voi kyllä aina luottaa! <3
    Mun suosikit syksyn uutuuksista löytyy täältä:
    https://blingershimmer.blogspot.com/2018/09/essencen-syksy-2018.html

    VastaaPoista
  6. Mä niin tykkään Essencen meikeistä ja toi hopeinen Luomiväri näyttää kyllä niin upealta!! Ehkä pakko ostaa, vaikka harvoin käytän kimaltavaa ;D <3 Muutenkin kuulostaa hyvältä varsinkin noi meikkipohjan tuotteet. :)

    VastaaPoista
  7. Essencen saapuessa Suomeen en vilkaissutkaan meikkivoiteita, mutta nyt kun on tullut testattua useampia, niin mieli on muuttunut ja näistä on löytynyt useita kivoja vaihtoehtoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ollut joitakin essencen meikkivoiteita joista en tykännyt mutta esim. tämä on todella hyvä!

      Poista
  8. Hiplasin kyllä noita meikkivoiteita mutta olen surkea valkkaamaan oikeaa sävyä ja sinne jäi. Tällä hetkellä lärvi on muutenkin melko päivetgynyt että sellasta realistista sävyä ei nyt löytynyt. Toi peitejuttu epäilytti että näyttääkö sellaselta rusinalta kun laittaa sitä eli kuivattaako. Noh mutta kivoja ja ihan hitsin edullisia ne kyllä ovat! Vielä kun osais meikata noin kun sinä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kyllähän sinä osaat! Peiteaine on laitettava meikkimunalla ja saattaa näyttää rusinalta hyvin kuivilla silmänalusilla. Mulla se on toiminut mutta eilen vähän meni rusinaksi ;D muuten se on kyllä ihana!

      Poista
  9. Täytyypä laittaa seurantaan tuo propylene glycol, mulla kans silmiä kirveltää ja vuotaa. No hetihän tuota ainetta löyty kasvovedestä, cc-voiteesta ja ripsiväristä kun aloin tutkimaan! Urban Decay luomiväri primer oli ihan kamala mun silmille, siinä ei taida tuota ainetta kyllä olla, joskus kokeilin testeriä. Lumene taas ei aiheuta mitään oiretta. t. Katja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa seurailla! Itselle oli kyllä suuri apu tästä vinkistä joten mielelläni jaan tietoa tästä eteenpäin :)

      Poista

Kiitos kommentista <3