keskiviikko 9. toukokuuta 2018

Toukokuun Bette Box

Postaus sisältää *-merkittyjä mainoslinkkejä joilla tuetaan blogin toimintaa. 

Tuntuu että juurihan minä avasin Huhtikuun boksin ja nyt tulee jo uusi? Mutta ei se haittaa :) näköjään kuukausi menee nopeasti! Tämä onkin jo toinen boksi uuteen kotiini. Toukokuun Bette Box on teemaltaan Ihana valo. Boksi aiheutti pientä pettymystä ensivilkaisulla, mietin myös mitähän värejä muut on saaneet ja onko ollut muutakin vaihtoehtoista sisältöä...

Toukokuun Bette Box

Toukokuun Bette Box

Boksi sisälsi 4 näytekokoa sekä 3 täysikokoista tuotetta. Sisältö oli arvoltaan vajaat 40 euroa suunnilleen. Vähän hankala laskea näytekokojen arvoa! Pari mieluista tuotetta mutta enemmistö tuotteista meni vähän metsään :) aiemmat boksit ovat osuneet paremmin mutta kun omaa näin lyhyet hiukset, minua on vaikea miellyttää tukkatuotteilla.

Mitä te piditte sisällöstä, mitä vaihtoehtotuotteita saitte?

P5090006.ORF

Rich Pure Luxury Miracle Renew CC Cream hoitovoide
Monipuolinen lämpösuojan sekä UV-suojan sisältävä CC-hoitovoide uudistaa, suojaa, kesyttää ja kosteuttaa. Tekee hiuksista sileämmät, kiiltävämmät ja eloisammat. Sopii föönäysvoiteeksi tai elvyttämään kuivia kiharoita. Tuubi on kyllä turhan iso omaan käyttöön, muutenkaan en ihan innostunut tästä...Täysikokoinen tuote 100 ml / 15,90 e.

Moomin hiuslenkit
100% luonnollisilla eteerisillä öljyillä käsitellyt hiuslenkit karkottavat hiuksista hyttyset sun muut ötykät. Vedenkestävät, toimivat myös käsikoruna tai laukkuun kiinnitettynä. Vaikuttaa vähän hömpänpömpältä, en tiedä voisivatko toimia mutta eipä tällä tukalla testata...Täysikokoinen tuote 6,99 e.

P5090008.ORF

Kenzo World edp tuoksu
Tuoksusample, tulee varmaan joskus käytettyä ;)

Scwarzkopf Live Color Spray värisuihke
Yhden shampoopesun kestävä värisuihke. Pitäisi sopia tummalle ja vaalealle tukalle. Turkoosi väri meni kyllä itsellä aika metsään...tämäkin siis lähtee kiertoon. Täysikokoinen tuote 120 ml / 7 e.

P5090010.ORF

UltraSun Face spf30 aurinkosuojavoide
Kasvojen aurinkosuoja, eiköhän tule käytettyä vaikka en auringossa sillä tavalla tykkää oleilla :) Näytekoko 7 ml. 

Lumene Valo Glow Reveal Kirkastava & kuoriva naamio
Pakko todeta että boksin ainut mieluinen tuote minulle :) kirkastava ja kuoriva naamio piristää väsynyttä ja sameaa ihoa paljastaen hetkessä säteilevän, tasaisen ja nuorekkaan ihon. Tälläisistä naamioista tykkään just. Kirkastaa ihoa pohjoisen Nordic C-yhdisteen sisältämän lakan marjauutteen ja c-vitamiinin sekä niihin yhdistettyjen luonnollisten AHA-happojen avulla. Olisi vaan ollut isompi koko... Näytekoko 15 ml.

Vichy Slow Age yövoide ja kasvonaamio
Palauttava yövoide ja kasvonaamio, joka vähentää ulkoisten tekijöiden aiheuttamia varhaisia ikääntymisen merkkejä. Tuote sisältää bifidusta probiootista, luonnollista resveratrolia, Baicalin-juuriuutetta, niasuuniamidia ja VICHY Thermal Spa-lähdevettä. Ja voi käyttää yövoiteena tai naamiona :) toinen kiva tuote, menee kokeiluun. Näytekoko 15 ml.

Oman Bettesi voit tilata tästä*. Käyttämällä mainoslinkkejäni tuet blogin toimintaa. 
Oma boksini saatu pr-näytteenä.

29 kommenttia:

  1. Tuo Lumenen naamio ois voinut tulla suuremmassa koossa, ehdottomasti boxin kiinnostavin tuote! Omaa boxiani en ole vielä saanut, saas nöhdä onko boxeissa variaatioita..

    VastaaPoista
  2. Nojoo nyt alkoi kyllä ihmetyttää, että missäs se mun Vichy oikein on :D Ei mulla tossa kortissakaan kyllä mainittu siitä mitään, sulla ilmeisesti oli siitä tekstiä? Oliko siinä mitään mainintaa jostain pitkäaikaistilaajien tms. tuotteesta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli vaan että kohdennus yli 30-vuotiaat ja se luki kortissa alimmaisena. Ei kyllä mainintaa että olisi vaan pitkäaikaistilaajille?

      Poista
    2. No outoa,jos pelkän iän perusteella saa extraa.

      Poista
    3. En usko että on niin, pitää odotelle muiden postauksia että mitä heillä on ollut :)

      Poista
    4. Tai jos siitä on ruikutettu liikaa,että nuoret eivät näitä tarvi? Tai jos Vichy on antanut voiteita mukaan liian vähän ja yli 30 vuotiaat on potentiaalisempia ostajia? Joo,mun boxin piti tulla tänään klo 18.00. mennessä,mutta nyt on vaihtunut arvioiduksi toimitusajaksi perjantai klo 18.00. mennessä.Höh,en kyllä tiedä mikä kiire sillä on ,siis minkä värinen mun vappuväri on;)

      Poista
    5. Joskus nuo toimitukset viivästyy, mä vaihdoin lähempänä olevaan automaattiin ja siinä tapahtuu tuota tosi usein. Silti paketti voi tulla vielä iltamyöhään tai aikaisin aamulla :) tiedä vaikka tulisi tänään!

      Poista
    6. Joo, no ,ei ne sitä helatorstaina mulle toimita vaikka postit auki onkin.Uskon kyllä,että se toimitusaikaarvio muuttui perjantaiksi:(Jostain syystä mun paketti hengailee vaan Tampereella.Yleensä kyllä tulee samana päivänä,kun on Tampereella aamulla niin eilen keskiviikkona olis pitänyt tulla.Toimitusaikaarvio vaihtui keskiviikosta perjantaiksi eilen klo kuuden jälkeen.Tylsää.

      Poista
    7. Ja nyt näyttää siltä,että edes nyt perjantaina en saa boxiani.Boxi on viimeksi rekisteröity Tampereella 9.5. eikä mitään tapahdu.On tämäkin nyt:(

      Poista
    8. No onpa outoa, oletko kysynyt postin chatista?

      Poista
  3. Olipas hiuspainotteinen boksi, joista näytekokoiset ihonhoitotuotteet kiinnostaisivat itseäni eniten. Hiussuihke olisi voinut mennä vappuna, joten se myöhästyi reilulla viikolla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi kun nuo kaikki hiustuotteet on itselle vähän huteja...toivoisin vaikka hiuslakkaa tai vahaa boksiin. Tyvisuihkeitakin on ollut niin paljon että kuka niitä ehtii käyttää :D aiemmin tullut muotoiluvoidekin on vielä käyttämättä :)

      Poista
  4. Päädyin tilaamaan pitkästä aikaa kesäkuun boksin. Vähän jännittää mitä sieltä tulee, kun ei nämä viime aikojen boksit ihan hirveästi ole päätä huimannut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voihan se kesäkuu olla taas parempi, tuntuu että joka kolmas boksi on aina vähän heikompi :)

      Poista
  5. Harmi ettei sulla osunut ihan nappiin. Mun fiiliksiä voi lukea täältä: https://mansikoitajavaahtokarkkeja.blogspot.fi/2018/05/toukokuun-betteboxi.html

    VastaaPoista
  6. Mun boksissa oli Four Reasonin Black edition shimmering spray ton cc-hoitoaineen tilalla, oli kyl kiva tää suihke!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se olis kyllä ollut paljon kivempi kuin cc-voide mutta eihän se aina voi osua kohdille :) myös vaaleanpunainen suihke olisi ollut parempi kun tukkakin sattuu vaaleanpunainen olemaan!

      Poista
  7. Mullakaa ei ollu tuota Vichyä! :/ mun tuntemukset voi käydä kurkkaas täältä: http://ananasflikka.blogspot.fi/2018/05/toukokuun-bette-box.html?m=1

    VastaaPoista
  8. Éi tullut vichya, vaikka jo 50 v. Ja mun boxissa oli vain 5 tuotetta! Miellä näytti olevan kuusi. Valkaisukynä ja harmaa väri oli huippu muumien lisäksi😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä ollut paljon hajontaa tämän kuun boksissa!

      Poista
  9. Mä sain harmaan hiusvärin. Muuten hyvä mut mulla on tummanruskea tukka ni toihan näyttäis ihan älyttömältä :D Vappukin meni jo... Toinen hiustuote oli helmiäissuihke, joka saattaa jopa päästä käyttöönki asti. Riippuen toki että millasta jälkeä sillä tulee, en kokeillu vielä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle olis mieluummni kelvannut harmaa ja tuo helmiäissuihke ;)

      Poista
  10. Sininen värisuihke löytyi täältäkin ja lähtee myös samantien kiertoon! Hyttys ponnareita testaan ihan mielelläni vaikka en usko niiden toimivuuteen hetkeekään :D Mullakaan ei ollut vichyä ja Rich:n ja Four Reasonin tuotteen tilalla hampaidenvalkaisu kynä.. Ja samaa mieltä, että Lumene olisi saanut olla täysikokoinen!

    VastaaPoista
  11. Mulle taas tuli myös Vichyn tuote vaikka kohdennus on yli 30-vuotiaille ja itse täytän loppuvuodesta 27, eli muutamalla vuodella meni huti :D tykkäsin tästä toukokuun boksista kuitenkin, ainut mikä jäi vähän huvittamaan ja jää todennäköisesti käyttämättä on nuo muumiponnarit. Sain turkoosina ja mulla on punainen lyhyehkö tukka, joten jos en tee minisaparoita jotka peittyy turkoosiin vieteriin niin hetkeen nämä ei ainakaan tule käyttöön. Mun huhtikuun boksi oli kirjaimellisesti masentava, joten pelkäsin jo vähän mitä toukokuu tuo tullessaan. Huhtikuun boksi oli niin hypetetty ja olen pitkäaikaistilaaja, niin odotin sitä innolla. Loppujen lopuksi sain boksini suht paljon muita myöhemmin (facebookin perusteella) ja boksissa oli vain sälää. Olisin saanut samat tuotteet kaupasta täysikokoisina samaan hintaan ellen jopa edullisemmin. Lisäksi boksista näytti puuttuvan yksi tuote, koska kun vertailin eri blogeja niin kaikilla näytti olevan yksi tuote enemmän. Jäinpähän vaan miettimään oliko mun boksi voinut jotenkin unohtua ensin, koska mun boksin toimitusilmoitus tuli vasta pari päivää sen jälkeen kun osa oli jo hakenut boksinsa ja olin someen kirjoittanut ettei boksista ole vielä tullut tpimitusilmoitusta ja jotenkin kaikin puolin boksi näytti siltä, että sinne on äkkiä tungettu vaan jotain.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh! Jospa ensi kuun boksi paikkaisi näitä pettymyksiä...

      Poista

Kiitos kommentista <3