maanantai 14. toukokuuta 2018

Kesän NCLA uutuuslakat

Tänään tarjottimella NCLA kesävärejä jotka sain CesarsShopista blogiini esittelyyn.

NCLA CesarsShop

Ensiksi violetti glitterlakka Let´s Go Party. Tämä glitterlakka on siitä monipuolinen että sillä voi lakata yksinään koko kynnen, peittää kynnen pituudesta riippuen 2-3 kerroksella. Tai sitä voi laittaa osalle kynttä tai liukuväriin. Itse lakkasin sillä pari kynttä ja laitoin muille kynsille mustan lakan ja decaleita. 

NCLA Let´s Go Party

NCLA Let´s Go Party

Melkoisen simppelit mutta olivatpa mieluisat! En tykkää glitterlakasta joka kynnellä vaan käyttäisin efektilakkana, koristeluissa tai muutamassa kynnessä. Toimii! Lakan koostumus oli hyvä, tiheä glitter peittää helposti ja pysyi tosi hyvin UNT peel-off aluslakan kanssa!

NCLA Let´s Go Party

Kirkas neonpinkki Is There Anything She Can´t Do? on täydellinen kesälakka. Värinä se on älyttömän herkullinen eikä mulle tule heti dupea mieleen. Ihan mahtava pinkki sävy, rakastan tätä! Koostumus ei ole paras mahdollinen mutta kolme kerrosta peittää. Lakka on kyllä helposti lakattava ja aika nopea kuivumaan, onneksi! Ainahan alle voi myös laittaa valkean lakan. 

NCLA Is There Anything She Can´t Do

Koristelin lakan Konad Square 26 laatan pitsileimoilla. Leimauslakka on Konad Black Pearl jota muuten kannattaa kokeilla jos sulla on ongelmana leimojen leviäminen. Tämä on helmiäistä, helposti peittävää mutta vähemmän tuhrivaa kuin Konadin perinteinen musta.

NCLA Is There Anything She Can´t Do

Konad Square 26

NCLA kynsilakka_CesarsShop

Viimeisenä ihana turkoosi Life Is Your Creation. Meikäläinen on heikkoina turkoosin värisiin lakkoihin. Tämä on vihreäpohjainen lakka, peittää kahdella kerroksella. Jää hiukan läpikuultavaksi kärjistä mutta on tarkoitettu sellaiseksi. Koostumus oli hyvä, lakka levittyi nätisti ja kuivui äkkiä.

P5050067.ORF

Nimettömän leimaus Konad Square 24, alla Color Club French Tip. Jotenkin niin merihenkiset ja kesäiset että johan tässä odottaa lämmintä kesää!

P5050048.ORF

Nousiko joku lakka ylitse muiden?

30 kommenttia:

  1. Pinkki 😍 on upea! Wau mitkä pitsikynnet.

    VastaaPoista
  2. Vau taas mitä lakkauksia sulla!:) Ensin ajattelin, että tuo violetti olisi lempparini, mutta sitten, kun kelasin postausta alemmas ja näin pinkit lakkaukset, niin nyt en tiedä kumpi onkaan kauniimpi - upeita ne molemmat joka tapauksessa ovat! :)

    VastaaPoista
  3. Oijoi toi pinkki on upea! Niin kesäinen kuin olla voi<3 Mä just viikonloppuna karsin omat kynsilakkani 9 kappaleeseen ja nyt tekisi mieli hankkia toi ihan vaan sen takia, että saisin kesälomalla pinkit kauniit kynnet itselleni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vain 9 lakkaa...tarvii kyllä ehdottomasti uusia, vaikka just tämän pinkin ;)

      Poista
  4. Neonpinkki on kyllä täydellinen kesälakka! <3

    VastaaPoista
  5. Söpöjä kesävärejä! Mun suosikki on tietenkin tuo viimeinen turkoosi lakka :)

    VastaaPoista
  6. Oi oi oi, mitä sävyjä! Tuo violetti on ihana, samoin toi turkoosi! <3 Jostain kumman syystä mä aina innostun turkoosista kesäisin, vaikka muuten en sinisen sävyjä hirveästi kynsillä käytäkään :D

    VastaaPoista
  7. Ihania kaikki, ei osaa valita vain yhtä 😍. Jokaisessa on oma juttunsa. Ihania kevätvärejä!

    VastaaPoista
  8. Nuo viimeiset kynsilakkasävyt oli herkullisia! Varsinkin tuo pinkki. Oon itse nyt taas ratkennut ostamaan uusia kynsilakkoja (lieneekö syynä kesäntulo) ja toi pinkki sävy näyttää juuri silti, että jokaisen pitäisi omistaa se! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tämä kesä mikä laittaa ostamaan kesäisiä värejä :)

      Poista
  9. Aivan ihana tuo violetti glitter <3

    VastaaPoista
  10. Ai että noi lilat ja pinkit on hienot! En ymmärrä miten sulla toi pinkki peitti kolmella kerroksella, kun mä en saanut siitä peittävää edes neljällä :DD Ehkä mä en vaan osaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä levitin paksuja kerroksia kun luin sun blogista että vaatii kerroksia :)

      Poista
  11. Pinkki!
    Mun lemppari on Picture polishin Hot lips josta kamera menee sekaisin, uskomaton neon pläjäys. Ilta auringossakin loistaa upeasti.

    VastaaPoista
  12. Hei 😊Pieni kysymys: etsin todella kirkkaanpunaista kynsilakkaa, sellaista aivan hehkeän punaista. Euroviisuissa nyt 2018 oli Kyproksen edustajalla ( laulajalla) juuri sellainen tosi kirkkaan punainen kynsilakkasävy. Osaisitko vinkata mistä löytyisi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. NCLA:lla on useampikin hyvä punainen, tästä pääset selaamaan:

      https://www.cesarsshop.fi/epages/cesarsshop.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/2015052705/Categories/Tuotemerkit/NCLA/NCLA_Kynsilakat

      Riippuu saako olla shimmeriä vai pitääkö olla creme...

      Poista
  13. Todella ihania lakkoja nämä kaikki. Koneen ruudulla lakat näyttivät vielä paremmilta kuin kännykän. Melkein on valinnanvaikeus, millä lakkaa seuraavaksi, kun aurinko paistaa ja on kesäinen fiilis toukokuussa. :)
    t. TQ

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3