maanantai 9. huhtikuuta 2018

Uutuustuotteita kynsien ja käsien hoitoon

Postaus sisältää *-merkittyjä mainoslinkkejä. Tuotteet saatu elevenistä, CND suomelta ja pr-toimistolta. 

Vaikka käsiä ja kynsiä koettelevin vuodenaika on takanapäin, kynsien huoltoa ei saa unohtaa! Myös käsien ihoa täytyy hemmotella ja kynsinauhoja voidella, tänään jaankin kiinnostavimmat uutuudet ja vanhat suosikit liittyen asiaan ;)

Burt´s Bees Honey & Grapeseed Hand Cream

Burt´s Bees tekee kyllä loistavia hoitotuotteita jotka pohjautuvat mehiläisperäisiin ainesosiin. Mielestäni juuri tämä tekee merkistä mieleenjäävän. Mehiläisvaha ja hunaja ovatkin mainioita hellijöitä kuiville kynsinauhoille ja käsille. Mulla on useampi Burtsin tuote ja uutuutena Honey & Grapeseed Oil käsivoide*. Koostumus sisältää macadamiapähkinä-, jojoba- ja cupuacuvoita. 
Tehovoide kosteuttaa syvältä ja voidemainen koostumus kuin sulaa iholle hetkisen "lämmettyään". Käsivoide on liukasta ja nopeasti imeytyvää. Mutta se kosteuttaa pitkään ja syvältä, ei pelkästään ihon pintakerrosta. Sopii kyllä päiväkäyttöön mutta kädet jäävät kiiltämään tämän jäljiltä. Parhaimmillaan pitkän kaavan mukaan tehtävässä käsi- ja kynsihoidossa kotona ;) itse tykkään harrastaa sellaisia!

L`Occitane Nails & Cuticle Nourishing Oil

Toivoin kovasti Nail & Cuticle hoitoöljyä* L´occitanen joulukalenterista. Höh, ei sitä sieltä tullut mutta sain tuotteen testiin elevenistä. Olen käyttänyt talven aikaan keratiinipitoista kynsiöljyä joten kynsinauhani ja sormenpääni ovat hiukan kovettuneet. Tekee mieli repiä niitä mutta ei saa, ei saa...yritänkin käyttää kunnolla pehmittäviä tuotteita kuten tätä L`occitanen runsaasti sheavoita sisältävää kynsiöljyä. Tälläinen kynämallinen öljy on hyvä käsilaukussa kuljetettavaksi ja tästä on siisti levittää kynsien alle ja sieltä sitten hieroa kynsinauhoille. Tuttu L`occitanen tuoksu, helppo- ja siistikäyttöinen kynsiöljy.

CND suomi muisti minua ihanilla uutuuksilla ja vanhoilla suosikeillani. Kiitos, nämä tulivat tarpeeseen koska entiset alkaa olla loppumassa. Sivusin keratiinipitoista öljyä eli CND Rescue RXx:ää, joka on ollut päivittäisessä käytössä läpi talven. Käytän sitä sekä legendaarista CND Solar Oilia. 
Solar Oil on palkittu hoitoöljy ja yksi CND:n myydyimmistä tuotteista. Koostumus sisältää jojoba-, riisinalkio- ja manteliöljyä sekä e-vitamiinia. Öljyn päivittäinen käyttö kosteuttaa ja joustavoittaa kynsiä jolloin ne eivät katkeile tai liuskoitu niin helposti. En muista montako pulloa Solar Oilia olen ikinä käyttänyt mutta ehdottomasti paras öljy se kyllä on! Saatavilla pienessä ja isossa koossa. 

CND Solar Oil

Ennen Solar Oilin käyttöä tapaan kuoria kynsinauhat aha-hedelmähappoja sisältävällä Cuticle Eraserilla. Kuorinta pehmentää ja hoitaa kynsinauhoja ja sen lähellä olevaa ihoa, auttaen mm. kynsien sivuun tuleviin tikkuihin. Tikkuja jos erehdyt repimään niin ai että ne ovat kipeitä...Hoitava koostumus sisältää e-vitamiinia, glyseriiniä ja aloeta. Voi käyttää päivittäin ennen öljyämistä. Loistava tuote repeileville kynsinauhoille! 

CND Spa tuotteet ovat minulle uusia, en ole niitä ennen kokeillutkaan. Ammattilaisten käyttämiä tuotteita saa nyt ostettua kotikäyttöön, CND Spa Hand & Feet tuotteet sopivat siis käsille ja jaloille. Minä saan kokeilla rauhoittavaa ja rentouttavaa Gardenia Woods tuotesarjaa. Tuotteet hoitavat kasviuutteiden, rauhoittavan kamomillan ja puhdistavan seetripuun avulla.

CND:n kuorinta sopii jaloille, käsille sekä vartalolle. Jojobahelmet kuorivat ja silottavat ihoa. Pitäisi vaan tehdä jalkakuorintaa kotona vähän säännöllisemmin, tosi on että se tuppaa unohtumaan. Usein nostan kuorintapurkin kylppäriin että muistaisin sen suihkun yhteydessä tehdä. Voide imeytyy paremmin kun jalat tai kädet kuorii hyväntuoksuisella Gardenia Woods Scrubilla.
Rasvata kyllä muistan, useaan kertaan päivässä. Gardenia Woods Lotion on rasvaista mutta ohutta. Ihanan viilentävää ja raikkaan tuoksuista. Imeytyy hetken aikaa mutta ei jää pyörimään ihon pinnalla. Yhtäkkiä kuitenkin huomaa että rasva imeytyi ja pystyy alkamaan tehdä jotain. Tuote sopii päästä varpaisiin käytettäväksi.

CND Spa Gardenia Woods

Sain kokeiltavaksi Polaarin tuotteita joka on minulle ihan uusi merkki. Ranskalainen ihonhoitosarja on suunnattu herkälle ja kuivalle iholle. Merkki hyödyntää pohjolan antimia ainesosissaan ja ainakin minun on vaikea mieltää merkkiä Ranskalaiseksi, nämä kun jotenkin ovat niin skandinaavisia ilmeeltään. Polaarin tuotteita myy mm. Sokos, Nettiapteekki ja Hehku. Tämän käsivoiteen hinta on n. 16 euroa. 

Käytin talvella todella paljon käsivoiteita koska näin työni puolesta, ihon on oltava siistin näköinen kynsikuvissa. En muutenkaan tykkää kuivista käsistä, raapivat ja tulee herkästi nyplättyä kuivia kohtia. Marjauutetta, mehiläisvahaa, glyseriiniä, sheavoita sekä a-, c-, ja e-vitamiineja sisältävä The Genuine Lapland käsivoide on suunnattu erittäin ahavoituneille ja kuiville käsille. 

Polaar The Genuine Lapland käsivoide

Ensimmäistä kertaa tätä laittaessa olin varautunut paksuun jankkimaiseen rasvaan mutta yllätyin miten ohutta tämä oli! Ihanasti iholla liukuvaa ja nopeasti imeytyvää. Tuntu iholla ei kuitenkaan ole kevyemmästä päästä, käsien iho jää hetken aikaa rasvaiseksi joten käytin tämän hyödykseni ja pyörittelin voidetta myös kynsinauhoille. Kädet jäävät sileiksi ja hoidetun tuntuisiksi. Marjaisia tuoksu on plussaa ja sheavoin hoitavuuden käsivoiteessa tuntee. Pieni määrä riittää :)

Millaiset rutiinit sinulla on kynsien- ja käsihoitoon? Oletko löytänyt jotain kiinnostavia uutuustuotteita?

16 kommenttia:

  1. Jostain syystä tätä lukiessa mun alkoi tehdä mieli käsihoitoa! Kunpa joku tekisi. <3 Mä olen tosi huono etsimään uutuustuotteita käsille, pitäydyn aika paljon niissä samoissa hyviksi havaituissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä taas tykkään kokeilla uusia mutta ostan myös vanhoja suosikkeja aina uudelleen :)

      Poista
  2. Polaarin tuotteet on ihania<3 CND:n kaksikko kuulostaa hurjan hyvältä! Noita olisi hauska päästä itsekin testaamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on Polaarilta myös seerumi, se on aivan huippu :)

      Poista
  3. Käsivoidetta ja kynsinauhaöljyjä on tänä talvena kulunut ihan kunnolla. Polaarin ja L'Occitanen voiteet ovat tuttuja ja molemmista tykkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on kynnet vähän huonossa hapessa muuton jäljiltä joten tehotuotteet on taas otettava käyttöön :)

      Poista
  4. Mulla on myös tuo alimmainen ja olen tykännyt kyllä sitä käyttää. :)

    VastaaPoista
  5. Mulla on jäänyt kynsien hoito nyt vähemmälle ja kynsinauhat näyttää kyllä siitä syystä aika kamalilta :S

    VastaaPoista
  6. Ihania juttuja oot testaillut. Burts n beesiä ostan kyllä joskus, kun nää varastot vähenee. Dermosiliä menee eniten, sitte soap n glorya. Sitä vaan en raaski välillä käyttää kun ei ole Lontoon matkaa suunnitelmissa 😉

    VastaaPoista
  7. Kiva postaus ja todella kauniit kuvat! :)

    VastaaPoista
  8. Noi LOccitanten tuotteet on kyllä ihan huippuja! Ne on kyllä myös aina vähän kalliimpia, mut pitäis ehdottomasti taas panostaa kunnon rasvoihin kun kaikki joululahjaksi saadut saa käytettyä alta :)

    www.nouw.com/moreorlesskatri

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3