sunnuntai 8. huhtikuuta 2018

Clarins Joli Rouge Velvet huulipunat

Huulipunat saatu maahantuojalta.

Jos kysytään mikä mun lempparimerkki huulipunissa on, se on Clarins. Rakastan näitä kultaisia pakkauksia, tuntua huulilla ja huolettomuutta näitä käyttäessä. Ja jos luvataan mattapintaa joka ei kuivata huulia, minä olen myyty!

Clarins Joli Rouge Velvet

Clarins Joli Rouge Velvet huulipuna sisältää Velvet Booster+ yhdistettä joka auttaa huulipunaa pysymään tunnista toiseen. Mattapuna joka pysyy ja pysyy, yleensä kuivattaa huulia aika ikävästi mutta Clarinsin punat lupaavat muuta. Joli Rouge Velvet huulipuna sisältää luomusuolaruohoa joten puna kosteuttaa huuliasi kuuden tunnin ajan. Aprikoosiöljyn ansiosta huulet pysyvät myös joustavina ja pehmeinä. Ihanan kuuloiset lupaukset! 

Clarins Joli Rouge Velvet

Clarinsin huulipunissa on kevyt ja voidemainen koostumus. Suosin mielellään vaaleampia sävyjä jotka eivät vaadi huultenrajauskynää. Näin huulimeikki on huolettomampi ja sitä voi korjata ohimennen äkkiä. Uskon myös että moni haluaisi käyttää mattapunia enemmän mutta vihaa sitä kuivaa tunnetta. Näissä sitä kuivaa ja halkeilevaa tunnetta ei ole joten voin lämmöllä näitä suositella. 
Myös tuntu huulilla on hyvä eikä huulirasvaa tarvita kesken päivän. Joli Rouge Velvet huulipunaa kestää hyvin siistinä mutta syönnin jälkeen jouduin lisäämään punaa huulten keskelle. Puna kuluu päivän mittaa nätisti pois, häipyen tasaisen siististi pois. Vasta iltapäivällä huomaan tarvitsevani huulirasvaa.

Clarins Joli Rouge Velvet swatches

Väreissä löytyy nudea ja klassista punaista. Kaikki sävyt ovat pehmeitä ja helposti lähestyttäviä. Miellyttäviä levittää ja moneen meikkiin sopivia :) 

705 - Soft Berry / pehmeä marjaisa nude
754 - Deep Red / lempeä tummanpunainen
757 - Nude Brick / nuderuskea
759 - Woodberry / malvainen nudepinkki
760 - Pink Cranberry / keväinen korallipinkki

Clarins Joli Rouge Velvet Woodberry

Päivän meikissä Joli Rouge Velvet Woodberry. Olen viime aikoina suosinut nudea luomiväriä paksuilla kissarajauksilla. Huulimeikki voi olla värikäs tai nude. 

Clarins Joli Rouge Velvet Soft Berry

Huulimeikkinä Joli Rouge Velvet Soft Berry.

Joli Rouge Velvet huulipunat antavat pysyvän mattapinnan mutta hoitavat samalla huulia. Miltä tämä lupaus kuulostaa mattabuumin aikaan?

15 kommenttia:

 1. Oi miten nätti toi woodberry 😍 hyvältä kuullostaa ja näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kävin kuolaamassa sitä jo.. mikä koostumus 👌❤

   Poista
  2. Mä tykkään myös, kuten poikkeuksetta aina Clarinsin punista :)

   Poista
 2. Woodberry on kyllä tosi nätti nude. :)

  VastaaPoista
 3. Hoitava matta on parempi kuin täysin matta;) Itse laitan mattapunan päälle aina vielä jotain kosteuttavaa punaa. Malvainen nudepinkki ja keväinen korallipunkki<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään ihan matasta mutta satiininen on myös ok. Riippuu niin päivästä, välillä taas punat ja kiillot kiinnostaa enempi :)

   Poista
 4. Oiiii miten ihana huulipuna! Oli pakko ottaa tuo sävy itselle ylös ♡

  VastaaPoista
 5. Tuo woodberry sopii sinulle niin hyvin. :)
  Täytyy käydä katsastamassa nämä. Kiitos postauksesta.
  t. TQ

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3