tiistai 17. huhtikuuta 2018

Mádaran hiilinaamio

Postaus sisältää *-merkittyjä mainoslinkkejä. Naamio saatu maahantuojalta.

Madaran mielenkiintoinen uutuus saapui testiin täydelliseen aikaan. Ihoni heittäytyi aivan mahdottomaksi! Minulla ei yleensä ole ikinä finnejä mutta nyt otsalla sekä leuassa oli tajuttomia paukamia! 

Hiili on tällä hetkellä trendikäs aineosa ihonhoidossa ja sitä tunnutaan käyttävän kaikkialla. Hampaiden kirkastamisessa, kuorinnoissa ja naamioissa. Myös Madaran uutuus Smart Anti-Pollution Charcoal & Mud Repair Mask* sisältää hiiltä sekä mutaa.

Mádaran hiilinaamio

Kuten mainitsin, ihoni elää taas omaa elämäänsä. Tykkään käyttää kunnolla puhdistavia naamioita silloin tällöin, sekaihoni tuntuu kuitenkin sitä kaipaavan. Lemppari ainesosiani ovatkin vanha tuttu muta joka toimii ihollani hyvin. Myös hiilituotteet ovat olleet kiinnostavia. 

Madara hiilinaamio

Madaran hiilinaamiossa on runsaasti antioksidantteja sisältävää mustaa hiiltä ja pohjoisen mutaa. Naamio on tarkoitettu ikääntymisen merkkejä ja ilmansaasteiden vaikutuksia vastaan. Hiilinaamio poistaa iholta epäpuhtauksia ja tekee siitä hehkuvamman 5-10 minuutin vaikutusajalla. Aktiivihiili vetää epäpuhtaudet sekä kuonan itseensä ja 4000 vuotta vanha musta muta aktivoi solujen uusiutumisen. Hiilinaamio sisältää myös vitamiineja, aminohappoja sekä mineraaleja. 

P4080236.ORF

Naamio on vegaaninen, cruelty free ja sopii tummanpuhuvan ulkoasunsa ansiosta myös miehille :) hiilinaamio kuivahtaa hiukan kasvoille mutta on helppo pestä pois. Ihosta tulee pehmeämpi, selvästi kirkkaampi ja erityisen puhtaan tuntuinen. Säännöllisessä käytössä nuo ikävät finnitkin pysyvät kurissa. Ihoa ei kiristä vaan se on sen tuntuinen että nyt on käytetty oikeasti tehokasta tuotetta. Tykkäsin kovasti, oli niin hyvä tuote kuin odotinkin!

Madaran hiilinaamio on 19,96 e tarjouksessa Hyvinvoinnin Tavaratalossa* vielä 30.4 asti.


Mites hiilinaamio, kuulostaako mielenkiintoiselta?

14 kommenttia:

 1. Thoudellakin kiinnostaa tämä.

  VastaaPoista
 2. Kyllä kuulostaa mielenkiintoiselta, olen huomannut hiilen toimivuuden sekaihollani. Ja ihanan värinen ;)

  VastaaPoista
 3. Hiilinaamio kuulostaa mielenkiintoiselta, mutta mahtaskohan sopia kuivalle iholle... Ikääntymisen merkkien kannalta voisin harkita;) Hiilijutut on nykyään todella IN.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sopii kyllä, käyttää vaan harvemmin :) mun iho ei tästä mitenkään korpuksi kavahtanut ;)

   Poista
 4. Todellakin kuulostaa mielenkiintoiselta tuotteelta! :)

  VastaaPoista
 5. Mä luulen, että tykkäisin tästä! Multahan löytyy se Olivia Kleinin Drtox-naamio ja siinähän on hiiltä :) Hiili on tosiaankin nyt kovassa nosteessa oleva raaka-aine!

  VastaaPoista
 6. Mulla on itseasiassa viime aikoina ollut useampikin musta mömmö käytössä, joten tääkin vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta :)

  VastaaPoista
 7. Kiinnostaa kyllä. Kokeilen sitten, kun varasto ehtyy tai naama ryhtyy kukkimaan. Osaatko verrata tämän ja detoxin välisiä eroavaisuuksia vai ovatko samankaltaisia?
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei Madaran Detox naamiota nyt ole mutta on ehkä joskus ollut..tämä ei ainakaan minusta kuivata niin paljoa, aktiivihiili on jotenkin erilaista käytössä. Osta joskus kokeiluun kun varasto hupenee ;)

   Poista

Kiitos kommentista <3