tiistai 3. huhtikuuta 2018

Päivän meikki - UD Jean-Michel Basquiat

Urban Decay menee ja tulee, välillä putkahtelee pienempiä kokoelmia ja välillä näitä isompia. Jean-Michel Basquiat paletit iskivät lujaa minuun ja aika moneen muuhunkin. Alkuhuuman jälkeen ne jäivät vähälle käytölle mutta joku tovi sitten kaivoin ne taas esiin. Sain Instagramin My Stories videossa paljon kehuja taannoisesta meikistäni joten toistan sen tässä postauksessa :) käyttämäni paletti oli Gold Griot eli se ruskeampi.

Urban Decay Gold Griot

Kehuttu meikki oli aika yksinkertainen mutta hyvin silmiäni korostava. Ilmeisen toimiva koska kehuitte niin paljon, kiitos siitä :) tuntuu kivalta! Käytin sävyjä Levitation, Not For Sale ja Suckerpunch. Kulmaluulla mulla on kultaista highlighteria.

Urban Decay Gold Griot

ruskea meikki

meikki vihreät silmät

Urban Decay Gold Griot

Toisen meikin juju on sävy Crown yhdistettynä Pseudonym ja BK sävyihin. Tämä on kyllä tosi kiva smokymeikki, käytän usein töissä hyvin tummia silmiä.

meikki vihreät silmät

kultainen meikki

smoky eyes meikki

Onko sulla tätä palettia? Millaisen meikin yleensä teet tällä?

16 kommenttia:

 1. Vau! Ensimmäinen meikki todella sopii sulle!
  Not for sale näyttäis ihan just sellaselta sävyltä, jota oon koittanut vähn metsästellä. Osaatko vinkata mitään vastaavaa, kun tämä paletti ei muuten oikein innosta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NFS on kyllä hyvänvärinen, sellainen lämmin punertava ruskea. MAc Folie on melko lähellä, se tulee ihan ekana mieleen :) myös Make Up Storella saattaisi olla tuollaista lämmintä ruskeaa ;)

   Poista
 2. Tästä paletista en ollut edes kuullut, mutta wow mitkä sävyt ja meikki ja jotenkin ihan mieletöntä vielä kesää kohden, kesähän on ovella jo.


  Mukavaa viikon jatkoa <3

  VastaaPoista
 3. Onpa hauska ulkoasu paleteilla :)

  VastaaPoista
 4. Kauniita meikkejä, varsinkin tuo alempi on ihana!

  VastaaPoista
 5. Tämä UD paletti on mennyt ihan multa ohi, en ole koskaan kuullutkaan tästä! Aika jännä paletti, tykkäsin tosi paljon tuosta jälkimmäisestä silmämeikistä :)

  VastaaPoista
 6. No mutta näähän on tosi kauniita meikkejä! :)))

  VastaaPoista
 7. Tässä kokoelmassa oli ihana se bronzer/poskipuna paletti jonka bongasin jo kirpputorilta, tosin highlighter oli jo pannulla.
  Nättejä meikkejä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3