keskiviikko 11. huhtikuuta 2018

10 parasta alle 10 eurolla

Voisin pitkästä aikaa listata halpoja ja hyviä tuotteita! Rakastan itsea lukea vastaavia postauksia koska monesti niistä löytää itseä kiinnostavia tuotteita. Näistäkin pari on sellaista jotka olen blogien kautta löytänyt joten jaetaanpa tätä ilosanomaa muillekin ;)

P3200028.ORF

essence Color Intensifying Base on valkoinen creme kynsilakka. Se on tarkoitettu käytettäväksi pastelli- tai neonlakan alla kirkastamassa väriä. Peittää helposti 1-2 kerroksella ja lakan suti on mainio, pyöristetty ja sopivan kapoinen mun kynsilleni. Lisäksi valkeaa lakkaa tarvitsee aina vaikka Milvien alla. En ole valkeiden kanssa kovin nirso tai merkkiuskollinen, kunhan levittyy hyvin ja kuivuu äkkiä.

essence Gel Look päällyslakka on siitä hyvä että se antaa kivan geelipinnan ja sopii leimausten päälle. Ei kuivu kovin nopeasti mutta on todella hyvännäköinen ja kiiltävä kynnellä. Halvalla hyvää!

Konad päällyslakka taasen kuivuu hyvin nopeasti ja sopii leimausten päälle. Tätä mä olen käyttänyt jo liki 10 vuotta ja aika monta pulloa on sinä aikana mennyt. Päällyslakka jota on aina oltava jemmassa kotona! 

Konad lateksisuoja on käytössä leimausta tai liukuväriä harrastaessa. Peel-off lateksisuoja on läpinäkyvää ja levittyy hyvin kynsien ympärille. Kuivuu nopeasti eikä murustu vaan pysyy sen ajan kun pitääkin. Aivan loistava ja miten halpa! 

The Body Shop hamppukäsivoide on yksi monivuotisista suosikeistani. Tämäkin on vähän sellainen että tätä pitää olla iso tuubi käytössä ja pieni varalla. Todella ravitsevaa ja täyteläistä, tuoksua inhoaa tai rakastaa...TBS:lla on paljon hyviä ja edullisia pikku käsirasvoja kaikissa kivoissa tuoksuissa :)

Cien q10 silmänympärysvoide

BC Bonacure hopeashampoo on siinä kympin rajamailla. Mulla on ollut monenlaisia hopeashampoita mutta tämä on siitä hyvä ettei tämän tarvitse antaa vaikuttaa. Kirkastaa vaaleaa väriä ihan huomattavasti ja sopii kukkarolleni. On myös helposti saatavilla. 

Neutrogena Visibly Clear Spot Proofing kasvovesi sisältää salisyylihappoa ja on aivan loistava torjumaan epäpuhtauksia. Sopii myös herkälle iholle eikä kuivata! Säännöllisessä käytössä pitää ihon kirkkaana, sopii kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille. 

Biozell Rakenne- ja volyymisuihke antaa todella hyvän pohjan kampaukselle. Antaa rakennetta ja tuuheutta sekä kestää uudelleenmuotoilua. Todellakin hintansa väärti! 

Cien Q10 silmänympärysvoide piti ostaa testiin pelkästään tätä juttua varten. En muuten välitä Cienin tuotteista kynsilakanpoistoainetta lukuunottamatta, en varmasti olisi ostanut ilman blogikehuja :) tätä hyaluronihappoa sisältävää ja superhalpaa Q10 silmänympärysvoidetta on kehuttu joka puolella. Liityn kehujien joukkoon, voide kosteuttaa ja on riittävän paksua kuiville silmänympäryksilleni. Oikein hyvä hintaansa nähden!

Ziaja Oliivivoide on kevyestä versiostaan huolimatta täyteläistä ja ravitsevaa. Pidän voiteen koostumuksesta joka tuntuu iholla ihanalta ja tehokkaalta. Tuotteessa on vieno oliivin tuoksu, voide sisältää oliviiöljyä ja karitevoita. Haluaisin tutustua Ziajan tuotteisiin enemmänkin, minusta nämä ovat aivan mahtavia vaikka ulkonäkö on vaatimaton eikä herätä mielenkiintoa. 

Mitä huipputuotteita sinä olet löytänyt alle 10 eurolla?

18 kommenttia:

  1. Dermosilin jutut, niin meikkiin kuin niiden poistoo, ihonhoitoon jne aivan huippuja hintalaatu suhteeltaan.

    VastaaPoista
  2. Toi Biozellin rakennesuihke on kyllä niin rakkautta mun suomalaisen hennolle ja lättänälle tukalle <3

    VastaaPoista
  3. Ziajalta voisin listata tähän vaikka mitä tuotteita! Rakastan niin Goat's Milk, Olive, Cupuacu kuin Cocoa Butter -sarjan tuotteitakin ja nehän on kaikki tosi edullisia :) Biozellin rakennesuihkeesta oon myös samaa mieltä, ihan huippuhyvä tuote!

    VastaaPoista
  4. Kiva postaus ja muutama edullinen uutuus joita on ostettava :)

    VastaaPoista
  5. Oli joitain samoja täällä! Pitää ottaa toi Biozellin rakennesuihke muistiin, en ole edes huomannut heiltä vastaavaa. Toi silves shampoo on oma suosikki monen vuoden ajalta :)

    VastaaPoista
  6. Essencellä on paljon hyviä tuotteita. On kyllä hutejakin, mutta onneksi ei ole kallis merkki kokeilla. :)
    Miten Biozellin rakennesuihke eroaa suolasuihkeesta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rakennesuihke antaa minusta kuohkeamman pohjan, suolasuihke ei kohota niin hyvin. Suolasuihke on enemmän koko tukkaan, antamaan pitoa ja karheutta, tyvisuihke antaa rakenteen tyveen :)

      Poista
  7. Biozell rakenne- ja volyymisuihke on todela hyvä tuote. Samaten tykkään Cienin sy-voiteesta. Cienillä on paljon muitakin hyviä tuotteita, kuten käsivoiteita. Myös Simplen ihonhoitotuotteet on minusta hyviä ja myös edullisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Simpleä on tullut aika vähän kokeiltua mutta sen mitä olen käyttänyt, olen myös tykännyt :)

      Poista
  8. Biozellin suihke on kyllä ihan mahtava!

    VastaaPoista
  9. Hyvä postausidea! Mm. TBS:n tuotteita olen löytänyt hyviä alle kympillä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäisi käydä taas TBS:lla bongailemassa tarjouksia :)

      Poista

Kiitos kommentista <3