keskiviikko 18. huhtikuuta 2018

A England Anne Of Cleves

Rumpujen pärinää...sain aikaiseksi ensimmäiset kynsikuvat uudelta asunnolta! Menihän tähän useampi viikko...syy tähän hitauteen ja epävarmuuteen on uusi kuvauspisteeni. Lamput eivät ole enää samalla tavalla kuin entisellä asunnolla. Valo on siis suunnattu eritavalla ja tarkkana tyttönä ahdistaa jos kynsikuvat on sitten huonoja. Ehkä valo vielä etsii paikkaansa ja kuvat muuttuvat mutta kommentoikaa!
Mullahan on myös uusi läppäri jossa on erilainen näytön valo ja näen siis kuvat kirkkaampana kuin ennen. Hankala selittää mutta kun valaistus ja kone muuttuu, tuntuu ettei näe kuvia enää kunnolla eikä jotenkin osaa muokata niitä hyviksi :D

A England Anne Of Cleves

A England Anne Of Cleves

Päivän kynsillä on uusi lakkani Anne Of Cleves. Näköjään A England lakkojen sivellin on uudistunut, tämä uusi on pyöreämpi ja parempi lakata. Muutoin lakka on tuttua A England laatua, peittää kahdella kerroksella. Väriltään lakka on hieman harmahtava vaaleanpunainen. Aika nude ja vaatimaton, ei pomppaa liiaksi esiin. Sopii hyvin muuton raatelemiin ja lyhennystä vaatineisiin kynsiin. Kasvatan nyt näitä että saisin tehtyä swatchit uusista Color Clubeista!

A England Anne Of Cleves

A England Anne Of Cleves

Olin uudesta lakasta niin innoissani että ekat water decalit laitettuani tajusin että swatchit...olisin siis voinut kuvata lakan ilman tarroja mutta...nämä tarrat eivät olleet ehkä parhaimmat mahdolliset lakan kaveriksi mutta mennään nyt näillä. Ehkä mun koristeluinnostus nostaa taas päätään koska mietin jopa kaikkien laattojen ja koristeiden myymistä. En ole koristellut kynsiäni liki kolmeen viikkoon, lakannut vain enkä niitäkään kuvannut blogiin. Mutta tämä on kuitenkin kiva harrastus jota ei halua lopettaa. Ehkä se siis tästä kun kaikki löytää paikkansa ja uusi elämä löytää raiteilleen :)

Kommentoikaa siis kuvien valaistusta ja laatua :)

19 kommenttia:

 1. Joo vähän erikoisen väriset decalit... en olisi varmaan itse näitä valinnut tän lakan kaveriksi, mutta toimii mielestäni varsin hyvin tää yhdistelmä :) ja kuvat on mun silmään tosi hyvät kaikin puolin. Pisti vähän naurattaan kun kirjoitit, että et ole koristellut kynsiä kolmeen viikkoon ja harkitset jo kaikkien koristeiden myyntiä :D Kolme viikkoa on kovin lyhyt aika, sanoisin et jos 1/2 vuoden päästä tuntuu vielä siltä et koristelut oli tässä, niin sitten rupeisin vasta suunnitteleen myyntiä. Ihanaa kevättä sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D en minäkään olisi valinnut näin jälkikäteen mietittynä...mitähän ihmettä ajattelin ;) heh, tuli vaan sellainen tympiintyminen ja olo että oliko tämä nyt tässä. Mutta kyllä se tästä lähtee, vähän kun saa intoa bloggaamiseen enemmän. Ihanaa kevättä Heidi, kyllä tässä alkaa piristyä kun kelit on näin ihanat <3

   Poista
 2. Ihan hurmaava A England! Kauniit kynnet muutenkin. :)

  Luen puhelimella, enkä ainakaan tätä kautta huomaa kuvissa mitään vikaa. Ehkä inan saattaisin lisätä saturaatiota, mutta pitäis käydä katsomassa oikeen tietokoneen kautta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei nämä vielä ole sitä tasoa mitä kynsikuvilta haen :) on vaan tosi hankala säätää lamppuja kun ne ennen olivat hyllyn reunassa kiinni ja niillä oli enemmän tilaa, nyt jouduin laittamaan ne pöytään kiinni ja eivät mahdu taipumaan niin paljoa. Mutta kiitos, tämä lakka oli tosi nätti vaikka tarrat vähän pilasi kaiken ;)

   Poista
 3. Tosi kauniit kynnet, ihanan hempeät<3 :) Mä tiedän ton tunteen, miten uusi kone (tai mun tapauksessa näyttö) aiheuttaa aluksi vähän ongelmia, kun valoitus onkin erilainen :D Onneksi silmä tottuu siihen aika nopeasti ja muokkaaminenkin luonnistuu taas paremmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) jospa minäkin totun tähän! Tämä kone on ollut meillä vuosia mutta en ole ikinä tätä käyttänyt koska silmä oli tottunut pöytäkoneeseen :)

   Poista
 4. Tiedän niin tuon tunteen värien säätelyistä. Mulla on pöytäkoneessa kaksi näyttöä, joista toinen on kallis ja tarkoitettu juuri siihen että toistaisi värit mahdollisimman luonnollisina, joten muokkaan kuvat siinä. Sitten toisessa näytössä ne näyttää sitten taas ihan erilaiselta. Siinä sitten ongelmaa, että mihin suuntaan kannattaisi valotuksia ym säätää, että ne näyttäisi muille edes joltain. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä...mä katson vielä puhelimen näytöltä miltä kuvat näyttää ja jos ei ole hyvät, homma alkaa alusta!

   Poista
 5. Kaunis keväinen lakkaus kaikkinensa :)
  A Englandin lakat on mun ykkössuosikkeja, ja tämä on kyllä paras <3
  Mä oon harmitellut kun en ole 3 kuukauteen koristellut kynsiä mitenkään - että pitääkö noista tarvikkeista luopua ennenkuin kunnolla pääsi edes alkuun... no en kyllä vielä raaski, josko pääsis vauhtiin uudestaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ehkä pääset vielä vauhtiin, alat vaikka leimailla niin siitä sitä sitten innostuu <3

   Poista
 6. "Aijai, että on nätit" oli minun eka ajatus näistä kynsistä. :D Kyllähän nuo siniset decalit pomppaa esille, mutta kesä niistä tulee mieleen. :) Kuvien laadussa ei moittimista, mutta kun tarkkaan katson, niin niissä on vähemmän kirkas laatu kuin ennen koneen vaihtoa. Kyllä se tästä paranee. :) Kiitos, kun teet huolellista jälkeä blogiisi. Näin ymmärsin kertomastasi.
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin kuvat on liian tummia mutta nyt olen saanut pulman jo ratkaistua :) eihän tätä kukaan lue jos kuvat on huonoja :)

   Poista
 7. Huomasin itsekin kuvausongelmaa, kun asunto vaihtui eikä mikään ollut niin kuin ennen :D Harmittaa myös se, että esim. parvekkeelle en voi mennä kuvamaan jos olen yksin, sillä en saa ovea kiinni (en myöskään kahta ikkunaa neljästä) :'D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3