sunnuntai 22. huhtikuuta 2018

Color Club Halo Chrome swatches

Nyt on kynnet saatu oikeaan malliin ja pääsee kuvaamaan swatcheja! CesarsShop kynsilakkataivas ystävällisesti lähetti minulle uusia Color Clubin kokoelmia. Minulta tulee swatchit myös Halo Hues Chrusheista mutta katsotaan ensin nämä Halo Chromet!

Halo Chrome kokoelma sisältää kuusi krominkiiltoista hololakkaa. Mä tiedän että moni on että häh...onko ne millaisia? Ei kai liian kromisia? Eivät ole, ovat ihan älyttömän hienoja! Minäkin olin alkuun että eivät varmaan ole mun juttu koska mistään ei näkynyt swatchejakaan. Mutta kun ekan sain kynsille, olin myyty. Halo Hues holot eivät ole mitään näiden rinnalla! 

Color Club Halo Chrome swatches

Halo Chrome on hologrammilakka krominkiillolla ja paremmin erottuvalla hologrammikuviolla. Ihan heti näistä tuli mieleen China Glazen OMG lakat. Täysin samanlainen efekti sisätiloissa ja varjossa. Niin, näiden hologrammikuvio näkyy myös varjossa, normaali Halo Hues lakkahan on ihan sileä ja eleetön, täysin tylsä suorastaan. Nehän elävät vain auringossa. 

Color Club Halo Chrome

Näissä on myös erittäin hyvä koostumus. Levittyvät tasaisesti, ilman raidoittumista. Ei siveltimenjälkiä. Täysi peittävyys kahdella ohuella kerroksella, nopea kuivuminen ilman pikakuivattajaa. En osannut päättää miten kuvaan koska halusin lakkojen monipuolisuuden kuviin. Eihän nämä ikinä näytä kuvissa niin kivoilta kuin luonnossa mutta yritin sentään! Otin kuvat lightboxissa, huomaa miten ihanasti krominkiilto tulee esille! Auringossa nämä tuovat holokuvion esiin mutta krominhohto hiipuu. Aivan ihania ja monipuolisia lakkoja siis!

Color Club Good as gold

Color Club Good as gold

Good As Gold kultainen kromi hologrammilakka. Oikein kaunis perusväri, olen itse erityisen ihastunut kultaisiin hololakkoihin :) Kaksi kerrosta. 

Color Club Is it love or luster

Color Club Is it love or luster

Is It Love Or Luster? violetti hologrammilakka jossa on voimakas pinkki krominhohto. Tosi paljon kivempi, pinkimpi ja hohtavampi livenä! Minusta kokoelman hienoin. Kaksi kerrosta. 

Color Club Metal of honor

Color Club Metal of honor

Metal Of Honor kaunis violetti hololakka sinipohjaisella kromihohdolla. Tämä on minusta erityisen kaunis lakka kokoelmaan, koostumuskin on niin hyvä. Kaksi kerrosta. Hyvä että on tehty kaksi täysin keskenään erilaista violettia!

Color club oh the irony

Color Club Oh the irony

Oh The Irony - Sininen kromi hologrammilakka. Nätti sävy, ei liian tumma muttei liian vaaleakaan. Kaikissa lakoissa on hirmu hyvä koostumus, tätäkin riitti kaksi ohutta kerrosta.

Color Club Tougher than nails

Color Club Tougher than nails

Tougher Than Nails - Vaalea minttu hologrammilakka krominhohdolla. Ai vitsit miten kaunis sävy, tääkin on mun suosikkeja! Tuli mieleen merenneito, sävy on niin vaalea ja nätti! Tämä on myös hyvä että tässä erottuu holokuvio selvästi eikä ole vaan sellainen vaalea hohtava minttu. Kaksi kerrosta.

Color Club Beg, borrow and steel

Color Club Beg, borrow and steel

Beg, Borrow, And Steel hopea hololakka. Muistuttaa niin paljon China Glazen OMG lakkaa. Mutta koostumus on täydellinen, ei raidoitu ollenkaan ja levittyy niin kauniisti. Kaksi kerrosta. Mun mielestä parhaita hopeita holoja, eleettömän mutta näkyvän värinsä ja koostumuksen ansiosta. 

Color Club Halo Chrome swatches

Color Club Halo Chrome kokoelmaa myy CesarsShop. Olen saanut lakat kuvattavaksi. En saa korvausta linkkieni käytöstä mutta ihanaa toki olisi jos suosisit suomalaista pienyrittäjää ja ostaisin kynsilakkasi Kynsilakkataivaasta. Koska kyseessä on erikoiskokoelma, hintaa lakoilla on 15,90 e / 15 ml. Color Club on vegaaninen, eläinkokeeton 3-free merkki. Lakkoja on rajoitettu erä joten omansa kannattaa poimia nopsasti!

Mitä ajatuksia kokoelmasta? Mikä lakka oli hienoin?

22 kommenttia:

 1. No pinkki ja violetti oli parhaat. Tosin yllättäen myös sininen näytti hyvältä.

  VastaaPoista
 2. Hienon näköisiä :) Se on kyllä jännä, ettei näistä Color Clubin kokoelmista juuri näy swatcheja missään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt näkyy, Halo Crushien swatchit on jo myös lisätty Cesarin sivuille :)

   Poista
 3. Kultainen ja minttu ovat todella upeita! <3

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Se on nätti mutta vaikka sinisistä tykkään, holoissa ne vähän tökkii itselle O_o

   Poista
 5. Juuri eilen koitin tuloksetta googlailla näistä jotakin swatcheja ja tässähän niitä nyt sopivasti heti perään löytää! Kiitti :) Kiva setti, mutta ehkä nyt ei lopputuloksen puolesta kuitenkaan juuri mitään aivan ennennäkemätöntä.. Jos Halo Hueseja jo omistaa, niin ne ehkä toimii paremmin holoefektin puolesta, eikä nämä näytä saturaatioltaankaan erityisen reippailta. Ehkä siis pärjään ilman? Tougher Than Nails on ehkä äkkiseltään suosikkisävyni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä :) holoefekti näissä on näkyvä mutta lighboxissa en saa sitä esiin. Ja aurinkokuvien kanssa luovutin koska alkoi satamaan vettä :D älä siis sano, minusta näitä tarvii vaikka Halo Hueseja jo olisi. Nämä ovat ihan erilaisia!

   Poista
 6. Mulla on tuo minttu kynsillä ja laatu on kyllä todella hyvä!

  VastaaPoista
 7. Minttu on paras. Voikohan näillä leimata?

  VastaaPoista
 8. Tougher Than Nails -lakan kohdalla tuli ensimmäinen vau. Muutkin hienoja, mutta tuo sykähdytti eniten. Kiitos esittelystä. :) Aiotko hankkia tästä kokoelmasta korvaajat vanhan OMG:n tilalle?
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä, kiva kun tykkäsit :) mä saan pitää lakat kuvauspalkkiona, mutta on mulla vanhoja OMG lakkojakin. Niissä tökkii vähän myrkkykoostumus ja paljon huonompi levittyvyys mutta ei niistä raaski luopukaan ;P

   Poista
 9. Oi oi toi kultanen on pakko tilata! Minttu mulla jo onki (:

  VastaaPoista
 10. Onpa nättejä. Violettinen on hienoin :)

  VastaaPoista
 11. How strong is the holo flame ? I wish you'd shown those pictures too :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. It is strong in sunlight :) pictures was taken in lightbox, there is no sunlight when i swatches them!

   Poista

Kiitos kommentista <3