keskiviikko 25. huhtikuuta 2018

OPI Lisbon kokoelma

OPI maahantuoja Kauneudenkauppa muisti minua pr-näytteillä OPI Lisbon kokoelmasta. Kiitos paljon, rakastan OPI lakkoja ja on aina mukava tutustua uusiin kokoelmiin ;)

OPI Lisbon collection

OPI Spring/Summer 2018 Lisbon kokoelma koostuu hempeistä vaaleista lakoista sekä tutuista kesäisen värikkäistä väreistä. Lakkoja löytyy cremelakkoina sekä Infinite Shine kestolakkoina. Infinite Shine lakoissa on geelilakan kiilto ilman uunissa kovetusta. Lakat lupaavat 10 päivän pysyvyyttä sarjan alus- ja päällyslakkaa käytettäessä. 

Infinite Shine kestolakkojen kanssa käytetään omaa ProStay Primer aluslakkaa. Se estää kynttä värjäytymästä ja kiinnittää värilakan kynnelle. ProStay Gloss päällyslakan patentoitu ainesosa muodostaa luonnollisessa valossa kuivuessaan pinnalle kalvon ja antaa lakkaukselle upean kiillon. 

P4130022.ORF

Kelta-oranssi Sun, Sea And Sand In My Pants ja korallinpunainen We Seafood And Eat It pääsivät heti kynsille. Aivan ihanat kesävärit vaikka yhdessä käytettäväksi ja nättejä toki yksinäänkin ;) nämä vaan huusivat päästä yhdessä liukuväriin jonka päälle leimasin Ûberchic 1-02 laatan auringonkukat. Mulle tulee aina keltaisista lakoista tuo kuvio mieleen. Ja näistä lakoista tuli mieleen @nikteisin kynnet joita Instassa aikoinani ihastelin ja halusin kopsata itsellekin :)

OPI We Seafood and eat it

Ûberchic 1-02

Molemmat lakat levittyivät hieman raidoittuen, mutta tasoittuivat toisella kerroksella. Lakkojen sivellin saisi olla hieman pehmeämpi, levitys olisi silloin helpompaa. Koin kuitenkin lakat hyvin pigmenttisiksi ja helposti lakattaviksi että ongelma ei sillä suunnalla ollut ;)

OPI Sun, Sea And Sand In My Pants

Tykkäsin näistä kynsistä kyllä tosi paljon. Molemmat lakat olivat myös mieluisia ja niitä tulee käytettyä kesällä useampaan kertaan. Vaikka rakastan perinteisiä OPI lakkoja, myös nämä Infinite Shine geelilakat ovat miellyttäneet minua. Niissä on laadun tuntua ja pigmenttiä reippaasti. Kestoa en ole vielä sen kummemmin testannut, jossain vaiheessa sen ajattelin tehdä :)

OPI Lisbon swatches

Sain myös supersuloisen Lisbon minilakkasetin! Pakkauksessa on tosi kauniit värit sointujen sisällä oleviin lakkoihin. Minilakat on kyllä käteviä kokeiluun. Voit vaikka testata tykkäätkö Infinite Shine lakoista vai onko perinteinen cremelakka enemmän sun juttu. Myös jotkut värit saattavat arveluttaa tai olla liian sidottuja johonkin vuodenaikaan, silloin minilakka on parempi valinta. Tässä setissähän tulee Infinite Shine lakkojen alus- ja päällyslakka.

OPI minilakkapullo on 3,75 ml kokoinen. Oman kokemuksen mukaan sekin riittää useampaan lakkauskertaan. Setti maksaa 29,90 euroa. Lakkasin ensin ihanalla ja pehmeällä vihreäpohjaisella turkoosilla Closer Than You Might Belém -lakalla. Erittäin pigmenttinen ja nätisti levittyvä lakka! Minisuti vaatii hieman taiteilua mutta lakka itsessään oli kiitettävän hyvälaatuinen. Ja miten kivan värinen! Tein koristelut kultaisella ja valkealla Konad lakalla, leimauslaatta on MoYou London Pro 02.

P4160015.ORF

P4160013.ORF

You`ve Got Nata On me on sellainen persikka jollaisiin olen tänä keväänä ihastunut! Todella söpö väri, peittää kahdella kerroksella. Raidoittuu hieman mutta edelleen syytän hieman liian kovaa sutia joka ei tunnu pelaavan kestolakan kanssa. Onneksi päällyslakka tasoittaa pienet epätasaisuudet! Leimat tein mustalla Konad lakalla Born Pretty Storen BP-99 laatasta

OPI You`ve Got Nata On me

OPI You`ve Got Nata On me

Tuntuu että näiden lakkojen myötä innostuin taas enemmän bloggaamisesta! Sain kuvien ja säätämisen myötä kuvausvalot oikeaan asentoon, tehtyä leimoja pitkästä aikaa ja tietty keskityttyä kunnolla postauksen tekoon.

Kiitokset Kauneudenkaupalle lakoista! Mitä te tykkäsitte Lisbon -kokoelman lakoista? Entä koristeluista, nousiko jotkut kynnet ihan suosikeiksi?

32 kommenttia:

  1. Onpa ihanan keväiset ja pirteät sävyt, varsinkin tuo keltaoranssi-korallinpunainen -yhdistelmä. Niistä saa tosihauskat kynnet:)

    VastaaPoista
  2. Opin minilakkapullot on kyllä tosi söpösiä 😍 infinite lakat pysyy aika hyvin. Paremmin kuin cnd.n tai isadoran kestolakat. Laitoin varpaankynsiin, niin pysyy varmaan juhannukseen asti 😂

    VastaaPoista
  3. Ompa upeat lakkaukset taas! Kaikki näyttää tosi ihanilta, mutta nuo ensimmäiset on kyllä ihan... WAU!!

    VastaaPoista
  4. Ompa raikkaita keväisiä sävyjä! Ihanat lakkaukset ja koristeet ♥

    VastaaPoista
  5. Noi auringonkukat on niin kauniit! Liukuväri toimii alla täydellisesti. Todellakin jatkoon! :)

    VastaaPoista
  6. Noista ekoista kynsistä tulee ihan keskikesä mieleen ♡ Muutenkin kaikki nää kynnet on tosi hienoja :)

    VastaaPoista
  7. Oi että, aivan ihanat kesä sävyt tuo keltainen ja punainen! <3

    VastaaPoista
  8. Lisbon on ihan jees, yleensä mä herään niihin jälkijunassa kuten High tea ja Sooooo Swamped New Orleans kokoelmasta.
    Upeat on noi ekat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) onneksi näitä saa ja löytää alestakin vaikka myöhään heräisi ;)

      Poista
  9. Voi tuo ihana turkoosi ja persikka! Miten söpöt sävyt! Ihan "mun" kesävärit :)

    VastaaPoista
  10. Ai viiiitsit miten HERKULLISET kynsilakat - tuli niin kesäfiilis! Ja tosi kauniit ja sopivat lakkaukset olit tehnyt käyttäessäsi näitä uutuuslakkoja, wautsi :)

    VastaaPoista
  11. Pitäisi joskus raaskia ostaa noita, kun ne on niin hhviä. Lisäksi noit värejä taitaa olla joka lähtöön :)

    VastaaPoista
  12. Aivan upeat auringonkukkakynnet! Ihanan lämpimät sävyt. Lisäksi tykkään, miten leimat on sommiteltu. :)

    VastaaPoista
  13. Siis wau, miten ihanan kesäiset varsinkin nuo ekat kynnet! Tuo persikkainen sävy iski muhun :) Tosi kauniit kynnet tolla kukkaleimauksellakin! <3

    VastaaPoista
  14. Nuo ensimmäiset lakkaukset ovat hienot ja kesäiset. :D Minttu ja persikka -lakkaukset myös hienot. Kivat sävyt. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
  15. On kyllä nättejä lakkoja ja aivan älyttömän kauniit auringonkukat olet tehnyt ♡

    VastaaPoista
  16. Ooh, älyttömän upeet noi auringonkukkakynnet<3 Muutkin on hienoja!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3