tiistai 10. huhtikuuta 2018

Huhtikuun Bette Box

Postaus sisältää *-merkittyjä mainoslinkkejä. Boksi saatu blogin kautta.

Huhtikuun Bette Box* saapui tässä kuussa aavistuksen myöhässä. Mutta eipä hätää, hyvää kai kannattaa odottaa? Nappasin boxin mukaan töistä tullessa. Muutenkin huippua kaupunkiasumisessa, kaikki kiva on nyt lähellä. Illalla menen zumbaan ystäväni kanssa! Ihan erilaista aktiviteettia kuin siellä maalla :) mutta siihen boksiin!

huhtikuun bette box

Bette Box huhtikuu

Huhtikuun Bette Box pelastaa talven jäljiltä nuutuneen ihon, tuo uutta kalustoa juhlameikin tekoon sekä pelastaa pitkät hiukset pipoon piilotukselta ;)

 Mossa Vitamin Cocktail Active Renewal Facial Oil

Mossa Vitamin Cocktail Active Renewal Facial Oil
Tämä osuikin heti silmään boksia avatessa joten tarkastellaan mielenkiintoisin tuote ensin. Mossa on mun lempisarjoja luonnonkosmetiikan puolelta ja tätä öljyäkin olen miettinyt. Aktiivisesti ihoa uudistava öljy heleyttää, pehmentää ja kosteuttaa. Sopii kuivalle tai väsyneelle iholle. Onneksi tässä on sen verran päiväystä että tämä odottaa ensi talvea. Talvella öljyt on mun juttu, tippa päivä- tai yövoiteen joukkoon ja iho ei vaan ole niin kuiva ;) Täysikokoinen tuote 30 ml / 15,90 e.

Schwarzkopf Got2B Volumaniac tyvikohotussuihke

Schwarzkopf Got2B Volumaniac tyvikohotussuihke
Betten kortissa puhutaan hoitosuihkeesta pitkille hiuksille, onko boksissa siis kahta eri versiota? Jos on niin mahtavaa että lyhyet ja pitkät hiukset on otettu huomioon! Tyvikohottajalle on aina tarvetta, tulee siis käyttöön. Tuoksuu muuten tosi pirteältä :) Täysikokoinen tuote 150 ml / 5,95 e.

P4100060.ORF

Ibero meikkisivellinsetti
Setissä neljä matkakokoista sivellintä. Ihan hyvä idea mutta eivät ehkä meikäläisen meikkausmakuun, joku pikku neiti tulee innostumaan näistä enemmän ;) kummitytölle siis! Täysikokoinen tuote 10,90 e.

BIO2YOU Anti-Ageing Eye Gel Patch silmänympärysnaamio

BIO2YOU Anti-Ageing Eye Gel Patch silmänympärysnaamio
Nuorentava ja kaunistava naamio silmänympärysiholle. Paketissa on yksi pari naamioita, niitä voi käyttää pikakaunistavana hoitona ennen juhlia. Naamiot sisältävät kollageenia ja hyaluronihappoa jotka kosteuttavat, parantavat ihon kimmoisuutta ja kiinteyttävät ihoa. Kokeiluun! Täysikokoinen tuote 8,70 e / pari.

Oscar de la Renta Bella Blanca tuoksusample
Näitä on kiva testata ja ihan kivoja kaupanpäällisiä ovat ;)

 Lumene Nordic Chic CC Color Color Corrector peitekynä

Lumene Nordic Chic CC Color Color Corrector peitekynä
Aika mielenkiintoinen! Tajusinko nyt oikein että tätä on kolmea eri sävyä; persikka, vihreä tai violetti. Mulla on violetti kynä joka kirkastaa sameaa ihoa. Kokeilen heti huomisessa meikissä! Täysikokoinen tuote 1,8 ml / 15,90 e.

Boksissa olikin tällä kertaa viisi täysikokoista tuotetta ja yksi sample. Kokonaisuudessaan oikein kiva, Mossa, BIO2YOU ja Lumene olivat mieluisimmat, muutkin ihan hyviä valintoja. Ei mitään huonoa! Arvoksi laskin 56 euroa joten saatiin taas vastinetta rahoille. 

Mitä sä pidit tämän kuun Bettestä?

Oman Bettesi voit tilata tästä*. Hinnat 18,90 e 1kk /  56,70 e 3kk / 113,40 e 6 + 1kk.

32 kommenttia:

  1. Luin jostain että jotkut saivat Mossan tilalla Himalaya Herbalsin voiteen, se olisi harmittanut, koska tätä öljyä on niin moni kehunut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luin nyt samaa ja olisin kyllä itsekin ollut pettynyt!

      Poista
  2. Itsekin ihmettelin tuota, kun tuotekortissa puhutaan pitkähiuksisille tarkoitetusta tuotteesta, mutta kuitenkin Got2b:n tuotteen kohdalla otsikon alapuolella lukee (kohdennus: ei-pitkähiuksisille)? Jos on kahta eri tuotetta bokseissa, niin nyt tuli kyllä minulle väärä. Mun hiukset ylettää takapuoleen asti, joten en koe olevani ei-pitkähiuksinen :D Mossan öljy minunkin lemppari tästä boksista. Vähän kylmäksi jätti kyllä tämä kokonaisuus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitkähiuksiset taisivat saada hoitosuihketta :) onpa harmi että sulle osui lyhythiuksisen tuote mutta kyllä sitä voi pitkiin hiuksiinkin tyveen laittaa :)

      Poista
  3. Aika jännä, mulla monta eri tuotetta omassa boxissa! Tuli mm. paketti luomiväriapplikaattoreita, Himalaya herbals-voide ja eri merkkiset silmänalusgeelilaput. Harmi kun itselleni osui lyhythiuksisten tyvispray, mutta se menee kaverille sitten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika monta vaihtoehtoista tuotetta ollut, nyt kun luin tässä postauksia boxeista...harmi että sulle sattui lyhythiuksisten tuote mutta kokeilen tyveen jos kuitenkin tykkäisit ;)

      Poista
    2. Jeps, onneksi noita voi silti huoletta suihkia hiuksiin vaikka en olisikaan ns. kohderyhmää :D Toisaalta ystäväni olisi juuuri tuollaisen tuotteen tarpeessa ja uskoisin hänen pitävän siitä, joten ajattelin yllättää :) Pääsisi ainakin hyvään kotiin! Nyt kun toisaalta mietin niin vaikka vähän alkuun harmitti "laimeampi" boksi, niin oikeastaan olen ihan tyytyväinen. Jos itsekin jää pitkäaikaistilaajaksi niin sitten on mahdollisuus ehkä kivempiin juttuihin. Omalle kohdalle tuo Lumenen CC-kynä osui ihan nappiin, tuli vielä juuri se sävy minkä olisin ehdottomasti valinnut itsekin käyttöön. Se oli paras tässä boksissa!

      Poista
    3. Kiva kuulla! Kyllä mullekin sattui alussa ns. huonompia boksivaihtoehtoja tai joku huonompi tuote kun jotkut sai paremman. Ei se aina mene nappiin mutta pääosin olen ollut tyytyväinen ja pitkäaikaistilaajana saa näitä kivoja bonuksia aina :)

      Poista
  4. Mulla oli eri suihke hiuksille, jotka on siis pitkät! Tosi jees että meidän huomiodaan yksilöllisemmin ♥ Mun ajatuksia voi lukea:
    https://mansikoitajavaahtokarkkeja.blogspot.fi/2018/04/huhtikuun-bette-boxi.html

    VastaaPoista
  5. Tilasin ekaa kertaa ikinä boxin ja oli kyllä valtava pettymys! Kuten edelläkin jo mainittiin sain paketin täysin turhia luomiväriaplikaattoreita, Himalayan voiteen, Lumenen peitekynän, tyvisuihkeen sekä erilaisen silmänympärysnaamion unohtamatta tuoksunäytettä. Hieman kyllä harmittaa, vaikka toisaalta ymmärrän pitkäaikaistilaajien paremman boxin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi kyllä, olisin ollut itsekin pettynyt tähän toiseen vaihtoehtoon. Rehellisesti sanottuna on se kyllä hieman vaisumpi kuin tämä pitkäaikaistilaajien kokonaisuus! Mutta kun sitä boxia tilaa, pääsee pitkäaikaistilaajaksi :) ja pääosin sisällöt on kuitenkin hyviä olleet ja rahansa arvoisia :) äkkiä se status tulee sitten täyteen.

      Poista
  6. Mossan öljy olisi kyllä kelvannut :) Kohtalainen boksi, ei huono, mutta ei sieltä parhaimmasta päästäkään.

    VastaaPoista
  7. Mulla samanlainen paketti kun Tolu-nimimerkillä. Aikamoinen pettymys oli saada Himalaja Herbsin rasva jonka ovh 2,90€... Myös iberon pienet luomiväriaplikaattorit aivan floppi verratuna tuohon sivellinsettiin. Nyt kun tarkemmin lukee tuota tuotekorttia huomasin, että tämä versio boksista on ei-pitkäaikaistilaajille. Plaaah... ainoa kiva tuote siis Lumenen cc-kynä. 🙄

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt vaan jatkat tilausta niin tulee se pitkäaikaistilaajan status täyteen :) mutta ymmärrän täysin harmistuksen, toisaalta kiva myös että pitkäaikaisia tilaajia hemmotellaan ja kannustetaan tilaajia yleensäkin jatkuvaan asiakkuuteen jota sitten palkitaan :)

      Poista
  8. Mäkin arvelin, että pitkä- ja lyhythiuksisille on laitettu eri tuotteet, kun kortissa oli erikseen mainittu pitkähiuksiset :) Huippua, että tällaisiinkin kiinnitetään huomiota! Mä tykkäsin sisällöstä tosi paljon, mutta kieltämättä harmittaa kaikkein ei-pitkäaikaistilaajien puolesta, sillä sisältö oli niissä bokseissa mielestäni selkeästi huonompi kuin näissä meidän :/

    VastaaPoista
  9. Mun boksi oli NIIN surkea että lopetan tilaamisen sen jälkeen. Mun boksi näytti siltä kun siitä puuttuisi oikeasti jotain. Mutta siitä oman blogin puolella vasta lauantaina, instagrammista jos ettii aina #bettebox niin näkee aika nopeasti millasia on ihmiset saanut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta kyllä että ilman Mossaa boksi on ollut ankeampi! Voin siis samaistua, harmi että oli niin paljon eroavaisuutta..

      Poista
  10. Kiva boksi - siis tuo pitkäaikaistilaajien versio. Mossan öljyä on moni kehunut, mutta mulla on kaapissa melkein käyttämättä Estelle & Thildin öljy, jonka ostin vahingossa, joten en ole tuota Mossaa hankkinut. Kiva nyt päästä kokeilemaan. Pitkähiuksisten hoitoaine tuli tarpeeseen ja kiva kun sitä tuli enemmän kuin parin pesun tarve, niin näkee oikeasti tekeekö se mitään hiuksille.

    Eka boksi, josta ei lähtenyt jotain heti kiertoon. Sivellinsetistäkin aplikaattori ja luomivärisivellin tulevat käyttöön. Tosin tästä olisin mieluummin ottanut sen aplikaattorisetin. Tykkään käyttää luomivärien siirtämiseen luomelle aplikaattoria ja suosikkiluomivärien seuraksi mieluusti varaan vakioaplikaattorin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi tässä isossa setissä oli pitkävartinen aplikaattori, tosin itse käytän niitä niin harvoin :)

      Poista
  11. Hoksasin vasta tässä noita sulle tulleita kommentteja lukiessani, että variaatioita boxeissa onkin melkoisesti ollut pitkäaikaistilaajien ja ei-pitkäaikaistilaajien kesken.. Tosi harmillista, koska jo pelkästään tuo Mossan kasvoöljy olisi varmasti monille ollut ihan super.

    https://blingershimmer.blogspot.fi/2018/04/bette-box-huhtikuu-2017.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, onneksi näin paljonkin vaihtoehtoja sisältäviä bokseja ei nyt usein ole..

      Poista
  12. Luin eilen tämän postauksesi ja olin innoissani boxista, kun en omaani ollut vielä saanut. Sitten aloin lukea kommentteja, että nämä tuotteet kuten Mossan öljy on tullut vain pitkäaikaistilaajille niin siinä se into sitten lopahtikin..:( taas joku rasva ja aplikaattorisetti, jolla en tee mitään. Kaiken lisäksi boxini on jäänyt jonnekin matkan varrelle. Harmittaa...


    -Milla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joko sait boksin? Ymmärrän kyllä harmistuksen, pitkäaikaistilaajien boksi Mossan öljyineen oli kyllä paljon parempi ja itsekin luulin alkuun että kaikilla on samanlainen sisältö!

      Poista
    2. Sain boxin eilen. Onneksi sentään hiustuotteen kohdennus oli mennyt oikein ja sain hoitosuihkeen, jota mielelläni testaan. Jotain positiivista siis :)

      -Milla

      Poista
    3. Kiva että sait sen ja tykkäsit sentään jostain :)

      Poista
  13. Olin erittäin tyytyväinen boksiin pitkästä aikaa mietteitä myös blogissa =)

    VastaaPoista
  14. No enpä saanut mossan öljyä vaan jonku himalaya-minipurkin (voide sisälsi jotain kiviä, lensi roskiin, tuntui roskalta iholla, surkea halpisvoide) ja luomiväriaplikaattoreita tuli, ei tuota settiä. Oman boxini arvo siis paljon alhaisempi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi että ei-pitkäaikaistilaajien boksi oli arvoltaan alhaisempi eikä sisältökään näin kiva ollut :/

      Poista

Kiitos kommentista <3