keskiviikko 3. tammikuuta 2018

OPI XoXo Holiday 2017

OPI lakkojen maahantuoja Kauneudenkauppa ilahdutti minua OPI XoXo Holiday 2017 kokoelman lakoilla. Sain esiteltäväksi minilakkojen setin jossa on neljä upeaa lakkapoimintaa talven Holiday kokoelmasta. 

OPI XoXo Holiday 2017

OPI XoXo Holiday 2017

Minilakkasetti sisältää neljä lakkasävyä joiden pullokoko on 3,75 ml. Näistäkin riittää useampaan lakkauskertaan ja minilakat säilyvät hyvänä kunhan niitä joskus sekoittelee. Minipullo on myös kätevä valinta jos haluaa kokeilla eri sävyjä tai jos ei halua ostaa isoa pulloa. XoXo Holiday 2017 lakkasetti sisältää lakat Ornament To Be Together, Coalmates, Holidazed Over You ja My Wish List Is You. 

OPI XoXo Holiday 2017 swatches

OPI Ornament To Be Together

Ornament To Be Together - Hopea shimmerlakka. Kolme ohutta kerrosta. 

OPI Coalmates

Coalmates - Upea metallinhohtolakka joka välkehtii sinistä ja harmaata. Kaksi kerrosta. 

OPI Holidazed Over You

Holidazed Over You - Lähes musta tummansininen creme. Peittää kahdella kerroksella. Helppo lakata, ei valu kynsinauhoille.

OPI My Wish List Is You

My Wish List Is You - Tomaatinpunainen creme. Peittää kahdella kerroksella, kärkiraja jää kuultamaan kuten lakan tarkoituskin on. 

OPI XoXo Holiday 2017 swatches

Mitä tykkäsitte OPI-swatcheista? Innostutko minilakoista vai pitäisikö sen olla iso pullo? Ainakin mulle nämä minilakat on just täydellisiä, pieni suti on tosi hyvä varpaiden lakkaamiseen. Ja kuten ylempänä jo kerroin, pienestä pullostakin riittää useampaan lakkauskertaan ;) mutta jos kyseessä on ihan supersävy, siitä haluan ison koon. Nämä neljä minilakkaa olivat söpön värisiä, Coalmates oli mun suosikkini. Mikä oli sinun suosikkisi?

OPI lakat löydät Kauneudenkaupasta!

16 kommenttia:

  1. Minipullot on oikein hyviä. Aika harvoin tulee kokonaista "normaalin" kokoista kynsilakkaa käytettyä loppuun, joten pienemmät on siinäkin mielessä parempia :) Tuo Coalments on aika huikee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En muista olenko minäkään ikinä saanut isoa OPI pulloa loppumaan :)

      Poista
  2. Eilen juuri katselin tätä kokoelmaa kaupassa ensimmäistä kertaa. :D Kokoelman punaiset lakat olivat ihastuttavia - ainakin pullossa. ;) Näistä kivoin on siis My Wish List Is You -lakka. Tykkäsin tosin enemmän Adam Said “It’s New Year’s, Eve” -lakasta. Onpa hauska nimi tuolla. ;)
    Hyvä vinkki, että näitä OPI:n minilakkoja voisi käyttää varpaankynsille. Itse en pidä tuosta minisudista, kun on niin hankala käyttää. Ison pullon suti on oikein hyvä.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varpaankynsille just hyvä :) pitkille kynsille pikkusuti on hieman haastava mutta hyvin sain lakattua ;)

      Poista
  3. Niin söpöjä ❤
    Mie muuten voitin glitz n glamin arvonnasta opin lakka setin, siistii 🙂👍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana voitto, on kyllä kiva voittaa blogiarvonnoissa :) mullakin oli muutamassa arvonnassa onnea joulukuussa.

      Poista
  4. Tuo tummempi metallilakka ja punainen iski muhun! :)

    VastaaPoista
  5. Mulla on jotain OPIn minilakkoja (ostin joskus kentältä sellaisen setin missä oli erilaisia punaisia ja vaaleanpunaisia) mutta ei oikein tule käytettyä, vaikka sävyt on kauniita. Ne haisee tosi vahvasti! Jotenkin mun muut kynsilakat eivät mielestäni haise ihan niin "myrkylliselle" vai kuvittelenko vain... Mutta minipullot ovat tosiaan hyvin käteviä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos ne ovat vanhempia Opeja, niissä on tujumpi tuoksi. Mutta ei näissä uudemmissa ainakaan mun nenään ole sen voimakkaampi kuin muissakaan :) mutta joskus sitä vaan haistaa kaiken herkemmin, mistä näistä tietää! Minilakat on just hyviä monen värin testailuun ;)

      Poista
  6. Oi, onpa nättejä sävyjä! :) Tuo Coalmates on erityisen ihana <3

    VastaaPoista
  7. Mulla on kaikki minit menny huonoks, paitsi sokerilakat missä ei ole mitään logiikkaa 😁

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh, luulis että sokerilakat menis eka kun ei ne säily isoissa pulloissakaan :/

      Poista
  8. OPIn minit on niin söpöjä<3 Sain tän saman setin mummulta ja papalta Lontoon tuliaisena, mutta oon vasta lakannut swatch-tikut näillä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3