maanantai 15. tammikuuta 2018

Talvi-ystävälliset

Edelliset kynnet alkoivat ahdistaa ja tuntua liian pitkiltä. Siispä nips, nips, nips ja pituutta pois :) eipä ahista enää! Koen nykyään olon yllättävän mukavaksi lyhyissä kynsissä. Ei tarvitse varoa koko aikaa, vaaratilanteita kun on pitkin päivää. Koiran kytkeminen, se kun tykkää aina tempoa ja leikkiä. Auton raappailu ja hiukan jäätyneet ovenkahvat. Lumityöt ja puiden kantaminen.

MoYou London Scandi 07

Lakkaan usein pelkillä lakoilla enkä koristele. Ne kynnet eivät useinkaan päädy blogiin. Mutta tännekin on keksittävä aihetta ja kaikkia koristeita käytettävä, siispä syntyivät talvivälliset eli talvi-ystävälliset kynnet.  Kynsien haalean harmaa pohjalakka on Color Clubin Silver Lake. Upea harmaa jota olen fanittanut aina. Koska aikaa ei taas liiaksi ollut, otin vain elmukelmun palasen ja töpöttelin sillä Color Clubin tummempaa harmaata Tall, Dark And Handsomea. Lakka muuten tuoksuu miesten partavedeltä, on tuoksulakka ;) ja vielä vähän valkeaa Color Club French Tipiä töpsöttäen.

distressed nail art

MoYou London Scandi 07 leimat päälle ja näinpä taas yhdet pikakynnet valmiina ;) miellyttivät kovasti omaa silmää koska tuntuu että nyt on harmaiden, hopeiden ja sinisten aika. 

PC130099.ORF

Mikä teille on turvallisin kynsien pituus talvella?

Color Club lakat saatu CesarsShopista.

18 kommenttia:

 1. Onpa nätit kynnet! Ja kauniin mittaiset <3

  VastaaPoista
 2. Hyvä pituus!
  Ihailen muuten usein bloggaajien kuvien koristeita. Ihana tuo sun viimeinen kuva ❤👌. Mistä te keksittekin, ja millainen varasto pitää olla tilbehööriä 😂
  Hyvää uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kuvia on mukava somistaa, joskus käy ihan yksinkertaisetkin jutut eikä tarvitse ostella erikseen mitään kalliita somisteita :) ja luonnosta niitä saa kesällä ilmaiseksi ;) Ihanaa viikkoa, minullahan se alkaa mukavasti vapaapäivällä :)

   Poista
 3. Aivan upea kynsidesign tällä(kin) kertaa! :)
  Musta-valkoisen väriyhdistelmän suurkuluttajana tämä miellytti kovasti silmiä.
  Ja kyllä vaan ne lyhemmät kynnet on aina helpommat. Eikä tarvitse olla jatkuvasti sydän syrjällään, että kuuluu naps.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos :) olen huomannut että nykyään myöskin tosissaan pidän enemmän lyhyistä, vuosi sittenhän kammoksuin niitä ja itkin kun kynnet katkeilivat koko ajan!

   Poista
 4. Kivat kynnet. :) Minulla on muiden määritelmän mukaan varmaan lyhyet kynnet, mutta oman määritelmäni mukaan keskipitkät. ;) Se on hyvä pituus.
  Vuosi sitten tammikuussa minulla oli hopeavärimieltymys. Saa nähdä tuleeko tänä vuonna. Valkoinen on myös kiva väri talviaikaan. :)
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) mä tykkään kyllä hopeasta mutta muuhun yhdistettynä. Samaten valkeasta mutta siihenkin leimat tai koristelut päälle ;)

   Poista
 5. Oispa mun näköiset kynnet! :) Mulla pysyy kynnet parhaiten ehjinä kun ne ovat vähän normia pidemmät, juuri oikean mittaisina ne tuntuvat napsuvan. Mutta nyt nämä onneksi taas kasvaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että kasvavat! Mulla tämä pituus pysyy ehjänä, teräväreunaiset neliskanttiset napsuvat kulmista poikki ja sitten pitäisi pyöristää...

   Poista
 6. Voi että miten kivat kynnet! Ja ihana uusi ilme blogissakin! :)

  VastaaPoista
 7. No nämä on kyllä ihan täydelliset talvikynnet, vau! <3

  VastaaPoista
 8. Kääk, nyt tuli kyllä edellinen kommentti ihan väärällä profiililla :D

  VastaaPoista
 9. Oikein silmäämiellyttävä lakkaus! Nää värit vaan toimii. :)

  Mun talvikynnet on just sen pituiset, miten ne sattuu katkeilemaan. :D Tai etusormet ja keskarit katkeilee, muut kyllä kasvais.. Tasapuolisuuden vuoksi kaikki on sitten aikas lyhyet.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3