lauantai 6. tammikuuta 2018

Liukuvärjätyt eläinkynnet

Rakastan eläimiä joten mikä ihanampaa kuin eläinaiheiset kynnet :) pääsin toteuttamaan visiotani joku aika sitten ostamani MoYou London Animal 13 laatan kanssa. 

MoYou London Animal 13

Tein kynsille liukuvärin kahdella Picture Polish lakalla; Gracella ja Cabaretilla. Molemmat on mun lemppari PP lakkoja, hyvät koostumukset ja nätit värit. Grace taisi muuten olla mun eka PP lakka! Kumpaakin on nähty täällä useampaan kertaan niin en enempää perehdy lakkoihin.

PB100032.ORF

Leimaukset tein valkealla Konad lakalla. Konadin leimauslakat ovat edullisia ja hyvin leimaavia. En oikein muita perusvärejä tarvii kun mulla on näitä. Maksavat 5 e pullo joten ei varmaan kukaan voi moittia niitä liian hintaviksi ;) 

MoYou London Animal 13

Päällyslakkana käytin Treat Collectionin Fast Drying pikakuivattajaa. Tämä kyllä kuivaa tosi nopeasti ja sopii leimausten päälle. On tietysti oltava hiukan varovainen, huomasin että tummanpunainen kärki on helppo leviämään valkean kuvion päälle. Mutta varovaisesti kun laittaa niin hyvä tulee. Minusta tämä pysyy kynsillä hyvin ja kiilto on hyvä, ei sammu heti seuraavana päivänä. 

PB260092.ORF

MoYou London laatat / CesarsShop
Konad leimauslakat / CesarsShop, saatu
Treat Collection Fast Drying päällyslakka / eleven.fi, saatu pr-toimistolta

Iskeekö eläinkynnet?

20 kommenttia:

 1. Onpa suloiset kynnet <3 toi MYL laatta on kyllä sulonen!

  VastaaPoista
 2. Oi että nätit! Heti matkittava!

  VastaaPoista
 3. Kivannäköinen lopputulos!!

  VastaaPoista
 4. Ihanat! Lakat sopivat hyvin yhteen ja eläinkuviot söpöjä.
  t. TQ

  VastaaPoista
 5. Nää kynnet on jotenkin niin ihanat! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3