keskiviikko 24. tammikuuta 2018

CND Vinylux The Nude Collection Swatches

Kokoelma saatu maahantuojalta.

CND muisti taas minua upealla kevään 2018 uutuuskokoelmallaan. Kokoelma onkin minulle mieleen koska rakastan nudelakkoja ja arvostan CND Vinylux lakkojen hyvää laatua. CND onkin ammattilaismerkki mutta sitä voivat ostaa myös kuluttajat. Olen ennenkin maininnut että jos kuvitellaan että minun pitäisi valita muutama merkki jota saisin pelkästään käyttää, joukosta löytyisi CND. Niin vakuuttunut olen laadusta!

CND Vinylux on tuotesarja joka lupaa kynsilakoilleen seitsemän päivän pysyvyyden. Ideana on kiinnittää kynsilakka paljaalle kynnelle. CND Vinylux kynsilakka sisältää sisäänrakennetun aluslakan joka tarttuu ja kiinnittyy hyvin kynnelle. Lakat sisältävät e-vitamiinia, keratiinia ja jojobaöljyä. Vinylux lakka kovettuu luonnonvalossa. 

Päällyslakkana käytetään CND:n omaa Vinylux Weekly Top Coatia. On muuten loistava pikakuivattava päällyslakka jota voi käyttää muidenkin kynsilakkojen kanssa ;) muutenkaan Vinylux lakat eivät kuivu pitkään, kuivumisajaksi luvataan 8,5 minuuttia ja se muuten pitää paikkansa. Kun lakataan sitten normaalisti ja annetaan kerrosten kuivua ;))

Muutenkin kestolakkausta tehdessä on kiinnitettävä huomiota huolellisuuteen. Lakka levitetään tasaisesti ja kärki suljetaan kerrosten välillä. Kerroksen annetaan kuivua se 8,5 minuuttia ja levitetään toinen kerros. Sen kuivuttua päällyslakka. Jokainen tietää että kiireellä tehdessä ei tule mitään ;) kun lakkaus tehdään huolella, on mahdollista saavuttaa luvattu seitsemän päivän pysyvyys. 

CND The Nude Collection

Vinylux lakkojen sivellin uudistui ja tämä on nyt toinen kokoelma uusin sudein. Osaatte jo varmasti kuvan perusteella arvata kumpi on uusi ja kumpi vanha? Kummallahan se nude cremelakka voisi levittyä paremmin? Rakastan itse leveitä siveltimiä jotka antavat kynnelle kerralla hyvin lakkaa ja jotka liu`uttavat lakan siististi kynnelle. Ei raitoja eikä siveltimen jälkiä. 
CND Vinylux lakkojen sivellin on pehmeä ja hyvä käyttää. Vasemmalla oleva uusi sivellin on myös hieman pyöristetty joten lakkaaminen on varmempaa ja helpompaa etenkin tummien lakkojen kohdalla. Eivät mene niin helposti kynsinauhoille ja reunat on helpompi lakata. 

P1150115.ORF

Kevään 2018 The Nude Collection sisältää neljä nudelakkaa cremekoostumuksella. Lukijani kommentoi Instagramissa että nuohan ovat kaikki samanvärisiä! Ei, eivät ne ole ;) kaikissa on pientä eroa. Nämä samat sävyt ovat muuten saatavilla Shellac kestolakkauksessa ja kokoelmaa löytyy myös minilakkasettinä.

CND Vinylux Uncovered

Uncovered - Vaalea persikkanude. Puolipeittävä lakka, tarkoitettu lähes värittömiin nudekynsiin tai ranskalaiseen manikyyriin hennoksi värilakaksi. Kaksi kerrosta, hyvä levittää. Ei raidoitu ja kuivuu nopeasti.

CND Vinylux Unlocked

Unlocked - Viileä kermainen nude. Kaksi kerrosta, täysi peittävyys.

CND Vinylux Unmasked

Unmasked - Hiekkainen, ruskeaan taittava nude. Kaksi kerrosta, täysi peittävyys.

CND Vinylux Unearthed

Unearthed - Greige eli sekoitus harmaata ja ruskeaa. Täydellinen mutasävy! Kaksi kerrosta, täysi peittävyys. 

Eikö vain kaikissa ole jotain eroa? Kylläpä olivat huippulakkoja swatchata! Jokainen levittyi ilman raidoittumista ja kaikki kuivuivat nopeasti kynsille. Minä rakastan nudelakkoja koska ne ovat nopeita ja sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen. Aina jos haluan jotain nopeaa, valitsen joko tummaa tai nudea. Punaista tai värikästä harvemmin, eivät niin kuulu turvalakkoihin :) suosikkini tästä kokoelmasta olivat Unearthed sekä Unmasked. Jos nyt pitää ne suosikit poimia ;) 

Laatu oli kyllä 10+ ja näinhän se kuuluu ammattilaissarjalla kyllä ollakin. CND Vinylux lakkojen pullokoko on 15 ml ja lakkojen myyntihinta 15,90 e. Kokoelman lakkoja voit kysellä oman paikkakuntasi jälleenmyyjältä, heiltä löytynee tai on tilattavissa, myös huippuhyviä CND:n kynsienhoitotuotteita kuten Rescue RXx ja Solar Oil. Kaikkea tätä löytyy myös CND Suomen verkkokaupasta josta voi tilata kuluttajakin. Linkit tuossa alempana :)

Nyt minä haluaisin kuulla teidän mielipiteitä kokoelmasta? Tai Vinylux kestolakoista, oletko kokeillut näitä?

Vinylux kynsilakat ovat koostumukseltaan 7-free. Lähimmän jälleenmyyjäsi löydät tästä. Voit myös tilata tuotteita CND Suomen verkkokaupasta.

22 kommenttia:

 1. Mulla on vaan toi pällyslakka. Se on kyllä hyvä 👍
  Nättejä nudeja! 😍

  VastaaPoista
 2. Itse en taida omistaa ainokaistakaan CND-lakkaa, kunhan taas innostuu enemmälti lakkailemaan niin pitää korjata tämä erhe :)

  VastaaPoista
 3. Äää! No tokihan noissa värisävyissä on eroa, mutta niin vähän etten itse näkisi syytä ostaa kokoelmaa, jossa värit ovat noin lähellä toisiaan. :D
  Ymmärrän kyllä, että joillekin nämä ovat ihan must ja lähellä toisiaan olevat värisävyt ovat tarpeen.
  Tosi kiva ominaisuus, ettei tarvitse erikseen aluslakkaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään ostaisi kaikki mutta 1-2 ehkä :) kyllä mulla on 15-20 nudelakkaa ainakin, kaikissa jotain eroja ja kaikki tarviin ;D

   Poista
 4. Oikein hyvät perus nudesävyt. Kuvien perusteella Unlocked ja Unearthed näyttävät kivoimmilta.
  Mainiota, että sivellin on muutettu paremmaksi. Itsekin tykkään leveistä sudeista. Vielä en ole CND:tä kokeillut.
  Minäkin turvaudun kiireessä nudeen tai sitten sellaiseen lakkaan, jonka tiedän kuivuvan nopeasti.
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nopea kuivuminen on plussaa! Mullakin on joskus ollut cremejä jotka raidottuvat ja kuivuvat hirmu hitaasti...sellaisia lakkoja en käytä ollenkaan :)

   Poista
 5. Aivan ihana kokoelma ��
  Terv. Heidi Maria

  VastaaPoista
 6. Tuo on niin totta mitä kirjoitit huolellisen lakkaamisen tärkeydestä! Jos tekee kunnolla ja ajan kanssa, tulos kestää paljon paremmin ja näyttää hyvältä pitkään.

  Muilla (sulla!) nudelakat näyttää kauniilta. Mun kädet taas näyttää omaan silmään ihan aneemisen ankeilta nudelakkauksen kera :D Tottumiskysymys tämäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun pitäisi kokeilla useampaa nudesävyä, ihan varmasti löytyy sullekin sopiva sävy :)

   Poista
 7. Onhan nämä nyt tosi erilaisia keskenään! Ja niin kauniita <3

  VastaaPoista
 8. En ole itse ehtinyt kokeilla näistä mitään, mutta sävyistä tuo Unearthed on sellainen, joka mun käyttökokoelmasta vielä puuttuu. Se on kokeilulistalla ensimmäisenä. Ihanat kuvat, jälleen! <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nuo mutasävyt on ne jotka vie mun sydämen <3 Voi kiitos kovasti kuvakehuista!!

   Poista
 9. Onhan nää nyt kaikki ihan erilaisia! ;) ihania sävyjä, kelpuuttaisin jokaisen..! :))

  t. Martina

  VastaaPoista
 10. Mun viestit ei taas mee perille.
  Mutta ihania sävyjä! Nudet näyttää hyvälle pitemmissä kynsissä, siksi itse niillä harvoin lakkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Np nyt tuli! Näyttää ne lyhyissäkin hyvältä kunhan kynnet on tasamittaiset ja siistit :) mutta kyllä mä tiedän että joitakin sävyjä vaan vierastaa...

   Poista

Kiitos kommentista <3