sunnuntai 28. tammikuuta 2018

Jokaisen kynsiharrastajan must-have

Yhteistyössä CesarsShop, postaus ei sisällä mainoslinkkejä.

Jotkut vaihtavat mattoa olohuoneeseen, jotkut makkariin...minä kynsienkoristelu -pisteeseeni ;) sain siis valita CesarsShopista uuden silikonimaton kynsipöydälleni. Cesariin on tullut uusia mattoja viittä erilaista, jokainen samanhintainen. Tämä mun matto on mallia C.

Decal Work Mat

Decal Mat C pääsee kynsipöytäni oikeaan laitaan. Keskellä pöytää on kuvauspiste ja vasemmalla reunalla kynsilakanpoistoaineita yms. Pöytä ei ole aina noin kllinisen siisti ;)
Tilaa minun salongissani saisi olla enemmän mutta pääasia että tämä on vaatehuoneessa oven takana piilossa. Voi puuhastella rauhassa, asetonin katku ei leviä ja eläimet eivät pääse sinne tutkimaan. 

Decal Work Mat

Minulla oli ennestään Messy Mansionin matto mutta vaihtelun vuoksi otin tämän uuden käyttöön. Joka matossa on eri kuvioita mutta idea on sama. Kaikki ovat 30 x 40 cm kokoisia. Valitsin maton jossa on kynnen eri malleja, viivoitin, ympyröitä, mustaa ja laatta-aihioita. 

CesarsShop Decal Mat C

Matolla voi tehdä vaikka mitä. Minä käytän sitä pääosin suojaamassa pöytää. Teen sen päällä kaiken eli leimaan ja käsittelen lakkapulloja. Ei haittaa jos Decal Mat tahriintuu, sen pyyhkii siistiksi kynsilakanpoistoaineella. Sen päällä voi tehdä leimadecaleita, harjoitella mallikynsiin leimauksia ja kokeilla mustalle sekä vaalealle alueelle eri leimauslakkojen peittävyyttä. Silikonimatto pysyy paikoillaan eikä liu´u pöydällä.

Decal Work Mat

Decal Work Mat

Matto kestää kynsilakanpoistoaineella pyyhkimistä, ainakaan mun Messy Mansionin matto ei ole mennyt miksikään. Se on kestänyt myös kevyen työkalulla raaputuksen leimadecalia tehdessä. Maton siistin huuhtelemalla vesihanan alla. Silikonimattoon tarttuu pöly sekä karvat ja huuhtelu on nopein tapa putsata matto. Kuivaat vaan ilmavasti. 

Essien Dressed To The Nineties

Uudella matolla askartelin kynnet Milveillä ja Essien Dressed To The Nineties lakalla. En itse muista mitä käytin ennen mattoa. Olisko ollut mainoslehtiä? Niistä vaan tulee roskaa ja ei ne suojaa pöytää jos sotkua menee paperin läpi. Lisäksi inhoan heittää sekajätteeseen lakan tahrimia mainoslehtiä. Matto on pitkäikäisempi ja helpompi pitää puhtaana. Ja onhan se myös kivan näköinen!

Joko sinä olet perustellut itsellesi maton tarpeellisuuden vai löytyykö jo ennestään?

Silikonimatot kynsiharrastuksiin CesarsShopista 9,50 e / kpl. Mattoja viittä erilaista, esitelty matto Decal Mat C. Muista hyödyntää meneillään oleva 10% tammiale ;)

15 kommenttia:

 1. Ei oo mattoa, vaan lakkaan seiskan päällä. En tosin sotke leimoilla tms. Ihanat kynnet. Juuri itsekin meinasin lakata tumman liilat 😉👌

  VastaaPoista
 2. Pitäis varmaan hankkia tollainen, mulla ei ole varsinaista pistettä, mutta heitän alle talouspaperinpalan tai lehden kun lakkaan kynsiäni. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enemmän jos harrastaa niin suosittelen, on varsin pätevä!

   Poista
 3. Mattoja on kaksi, siltä mä onnistun sotkemaan pöytäni.
  Tein vanhasta klaffipöydästäni kynnenlakkaus pyhätön 😁 ja ostin meikkipöydän Ikeasta.

  VastaaPoista
 4. Nosiiis mullahan on matto, mutta se on jäänyt käyttämättä juuri siksi, kun siihen tarttuu niin äkkiä kaikki karvat ja pitäisi olla kokoajan pesemässä. En mä sellaista ehdi tekemään kun inspis iskee :P Niinpä oon uhrannut mun korkeakiiltoisen unelmapöydän jota metsästin _vuoden_ päivät kirppiksiltä (lopetettu 180cm malli Ikeasta) kynsilakkatahroille. Ihan tyhmyyttäni siis, koska kuvittelin, että jos tähän jotain sotkuja tulee, ne saa nätisti putsattua kynsilakanpoistoaineella. En tajua miksi mä sellaista luulin, se poistoainehan pilaa pintaa vielä pahemmin. Huoh. Nyt mä siis mietin, että vedänkö päälle DCFixiä vai metsästänkö uuden. Sit, kun tää on taas kunnossa kaivan kyllä maton ihan varmasti esiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla viisain vetää kalvo päälle ja siihen sitten matto :) tosin saa siitä kalvoltakin pyyhittyä mutta en tiedä kestääkö sekään ihan jatkuvaa asetonilla hankaamista :)

   Poista
 5. Ne karvat ja lakan jämät saa pois vaateteippirullalla.

  VastaaPoista
 6. Ensimmäisestä kuvasta jo arvasin, mikä lakka on kyseessä. ;) Minullakin on se nykyään. Tosin enempi syksyinen kuin keväinen lakka mielestäni.
  Lakkausmattoa minulla ei olekaan. Onko näillä jokin muukin tarkoitus kuin suojata pintaa?
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olla apuna koristeluissa eli just voi testata eri leimauslakkoja, kokeilla käsinmaalausta noille mallikynsille, tehdä leimadecaleja yms yms :) minustakin Nineties on enemmän syyslakka :)

   Poista
  2. Kiitos, tämä selvensi asiaa. :)
   t. TQ

   Poista
 7. Matot on ihan parhautta! Voi että mitä oli tuhria sanomalehtiä ennen ja tehdä decaleita leivinpaperiin...
  Mitkä valot sulla on tuossa hyvän näköisessä kuvauslamppusysteemissä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua...en muista enää :D jostain suomalaisesta nettikaupasta ne tilasin :)

   Poista

Kiitos kommentista <3