keskiviikko 17. tammikuuta 2018

Vaikeuksien kautta voittoon

Minulla oli ajatuksena tehdä tietynlainen skittlette lakkaus. Nimettömään sokerilakkaa ja muihin liukuvärjäystä. Kuten näette, ei niistä taaskaan tullut sellaiset kuin suunnittelin ;)

Tein kynsille liukuvärin kahdella violetilla Fabyn lakalla. Lakkasin ensin tummemmalla Vincerolla ja tein liukuvärin vaaleammalla What The Eyes See... lakalla. Kun olin tehnyt liu`un tajusin että daa, minunhan piti lakata nimetön IsaDoran sokerilakalla Diamond Crush! Voihan kökkö! Päädyin sitten kostuttamaan meikkisienen ja töpsöttämään sillä hopeaa sokerilakkaa sinne tänne. Ajatuksena oli sellainen jäinen talvinen tunnelma.

MoYou London Enchanted 16

Tunnelmaan sopi MoYou Londonin Enchanted 16 laatta. Tuo on yksi kivoimpia talvilaattoja ja siinä on monta hyvää kuvaa. Leimasin erilaisia kuvioita mustalla ja valkealla MoYou London lakalla. Päällyslakkana Konad Top Coat, se ei sottaa leimauksia.

PC140034.ORF

Pääsen nykyään helpommalla kun suojaan kynsinauhat lateksilla ennen leimausta. Vihaan ylikaiken siistiä mustaa leimauslakkaa sormista, tuntuu että se vaan leviää joka suuntaan. Pääsee vähemmällä vaivalla kun jaksaa sipaista lateksisuojaa kynnen ympärille. 

PC140047.ORF

Pakko todeta, kynsistä tuli kyllä hienommat näin! Olikin hyvä idea töpsöttää lakkaa, se välkehtii kivasti leimojen seasta. Kokeillaanpa tällee toistekin ;)

Faby lakat saatu Kauneutta.comista. Leimaustuotteet ja lateksi CesarsShopista

20 kommenttia:

 1. Liukuvärjäykset on vaan niin hienoja! Varsinkin kun joku osaa tehdä ne noin hienosti. :)
  Itsekin ostin BornPrettystä lateksia, mutta en vaan jotenkin ole saanut käytettyä sitä vielä. Tosin eipä ole kynsissä ollut about kuukauteen edes lakkaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) mä en pärjäisi enää ilman lateksia, on ihan elintärkeää koristeluhommissa :)

   Poista
 2. Oikein hienot ja onnistuneet kynnet. Kivat värivalinnat.
  Tammikuussa en aina keksi millä värillä lakkaisin. Seuraavana kuitenkin OPI:n Happy Anniversary!, koska synttäreitä lähipiirissä. :)
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) mä käytän nyt pääosin talvisia sävyjä, kirkkaat ja hempeät on vähän vähemmällä huomiolla.

   Poista
 3. Aivan ihanat! Mun mielestä just hyvät näin, ilman erilaisia aksenttikynsiä. Värimaailmakin on ihan justiinsa. :)

  VastaaPoista
 4. Ihan täydelliset kynnet ♥ Värit, leimat, kaikki! :)
  Itelläkin käy usein niin, että on ajatellut tekevän aksenttikynnet mutta suitsait niissäkin kynsissä on se sama väri mikä muissakin, eikä millään jaksa poistaa enää :')

  VastaaPoista
 5. No näistähän tuli ihan täydelliset näin! Todellakin huurteisen talviset ja kauniit <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3