tiistai 7. marraskuuta 2017

Mielipiteet jakava Anastasia Beverly Hills Subculture luomiväripaletti

Kun Subculture joku tovi sitten ilmestyi, en siitä liiemmin kiinnostunut. En kuitenkaan voinut olla huomaamatta pientä draamaa sen ympärillä. Seurasin joitakin keskusteluja ja paletti jäi mieleeni melko ristiriitaisena tapauksena.

Anastasia Beverly Hills Subculture

Paletin nappeja moitittiin liian nopeasti kuluviksi, luin jopa jostain että nappi olisi ollut kuopalla pohja näkyvillä parin käytön jälkeen?? Kuulostelin vähän ja mietin. Kun kaverini tämän osti, kysyin hiukan mielipidettä tapauksesta ja ihastelin sävyjä livenä. Koska rakastan mattameikkejä enkä pelkää vaikeatakaan koostumusta; päätin tilata molemmat Anastasian paletit eli tämän ja Modern Renaissancen.

Anastasia Beverly Hills Subculture

Sen voi sanoa että Subculture ei ole aloittelijan paletti. Se vaatii hyviä siveltimiä, kevyttä otetta ja taitoa häivyttää. Ymmärrän myöskin että tummat mattasävyt eivät ole kaikkien mieleen. Minä rakastan meikkaamista, ihania meikkejä ja kokeilemista. 

Subcultere sisältää pelkkiä mattavärejä kolmea sävyä lukuunottamatta. Minua innostivat eniten punertavat, vihreät ja kulta-pronssiset sävyt. Kokonaisuus oli mielenkiintoinen ja osasin jo luoda mielessäni vaikka millaisia meikkejä. 

Anastasia Beverly Hills Subculture

En ole kokeillut vielä paletin tummimpia sävyjä koska Subculture on aika haasteellinen tapaus! Napit ovat todella pigmenttisiä ja pöllyäviä. Sivellintä ei kannata missään nimessä pyöritellä napeissa vaan dipata varovasti. Yksi dippaus tuo jo runsaasti väriä. Paletissa ei ole häivtyssävyä vaan käytin erillistä Wet`n`Wildin Creme Brulee mattavaaleaa kulmaluulla ja häivyttämässä värien reunoja. 

Anastasia Beverly Hills Subculture

Rakastuin paletin sinapinkeltaisiin sävyihin joista suosikkini on Edge. Käytin sitä luomella ja luomen loppupuolikkaalla tummanvihreä Untamed. Punainen All Star on paletin parhaita sävyjä ja käytän sitä usein varjostuksessa. Nämäkin värit vaativat häivytystaitoa ja yhteensommittelua. 

Anastasia Beverly Hills Subculture makeup

Paletin jännäsävy on Electric. Pelkäsin sitä turhan nopeasti kuluvaksi ja pakko todeta että siitä häivyy pinta aika livakkaan. Muutenkin paletin nappeihin tulee aika äkkiä käytön jälkiä. Electric ihan sisänurkassa, koko luomella se on liian vaatimaton. Luomen kupari sävy on hohtava Adorn. Se on kyllä kiva poikkeus palettiin koska alussa meikkasin tällä joka päivä ja mattameikki alkoi tuntua aika raskaalta. Etenkin kun on kyse näin tummista sävyistä. Loppuluomella khakinvihreä Destiny ja varjostuksessa lämmin ruskea Fudge sekä pieni ripaus vaaleaa beigenruskeaa Dawnia. 

Anastasia Beverly Hills Subculture

Anastasia Beverly Hills Subculture makeup

Kurkatkaapa Virven postaus paletista. Tällä saa kyllä vaaleampaakin jälkeä joka näyttää ihan eriltä vaaleahiuksisella ihmisellä. Mullahan on pinkki-musta tukka joten se jo vähän kaipaakin vahvempaa meikkiä. Olin kyllä ostokseeni tyytyväinen. Paletti maksoi kuitenkin 52 euroa. Minä odotin tummia ja syksyisiä mattavärejä ja niitä sain. Arvostelen myös Modern Renaissance paletin, se on kyllä ihan erilainen kuin tämä ;)

Mitä Subculturen omistavat ovat paletistaan tykänneet?

28 kommenttia:

  1. Kyllä on kauniita meikkejä jälleen kerran 😍

    VastaaPoista
  2. Paletissa on kauniita sävyjä, todellakin omaan makuuni. Ja nuo meikit silmillä, voi että! Hän on taas onnistunut tekemään kaunista ja silmien väriin sopivaa taidetta. :)

    VastaaPoista
  3. Mä en viitsinyt tätä hankkia juurikin niiden ristiriitaisten arvioiden takia. Lisäksi en muutenkaan harrasta mattasävyjä mitenkään turhan paljon, joten paletti ei ehkä sen takia olisi ollut mulle paras mahdollinen. ABH:n uusin paletti Prism tuli sen sijaan hankittua, kun siitä löytyy selkeesti enemmän shimmeriä ja metallinhohtoa kuin tästä :) ABH:n luomivärit ei tosiaan oo aloittelijoille, sillä noi vaatii taitoa ja tosiaan myös hyviä siveltimiä. Modern Renaissancen laatu on kuitenkin mun mielestäni jonkin verran parempi kuin tän uuden Prismin, mutta onneksi suurin osa tonkin paletin sävyistä on tosi hyviä! :)

    Kauniita meikkejä oot tehnyt Subculturen kanssa! Varsinkin toi alempi on mun mieleen<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä taidan sivuttaa Prismin, eiköhän näissä ole ihan tarpeeksi mulle. Kun harrastan enemmän mattavärejä :) kiitos meikkikehuista <3

      Poista
  4. Tää paletti on niin upea! Itse ihastuin paletin sävyihin, sillä siinä on juuri sellaisia sävyjä mitä normaalisti ei tulisi välttämättä ostettua. Olet valinnut paletista kyseiseen meikkiin mahtavat värit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) tälläiset hieman erikoisemmat paletit alkaa aina kummasti kiehtoa!

      Poista
  5. Kiitos postauksesta, olen odotellut sitä! :) Tästä sai hyvän käsityksen paletista. Tulin siihen tulokseen ettei tämä ole mun setti alkuunkaan sävyjen puolesta joten en tilaa. Sinulla se näyttää kauniilta ja sopii silmiin hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) mun mielestä tässä on sävyjä joita tykkään käyttää. Ja ehkäpä sellaisiakin joita mulla on vähemmän? Eivät ainakaan ole tuttuja ja turvallisia ;)

      Poista
  6. En omista mutta olen ihaillut näitä värejä. Näyttää todella ihanilta sävyiltä ja tuo sinappi näyttää ihan mielettömältä luomellasi. Tosi hienoja meikkejä.
    Itse vaan korjailin tänään hajonneita luomivärejä :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) höh, miten ne sillee menivät rikki? Minä muuten tiputin tämän paletin käsistä kerran meikatessa...huh huh kyllä säikähdin, pysyi ilmalennosta huolimatta ehjänä.

      Poista
  7. Kiitos esittelystä. :) Hyviä kommentteja esitit paletin käyttöön liittyen. Sinun ja Virven meikeistä voi päätellä, että paletti taipuu moneen osaavissa käsissä. Hyvä, että on tällaisia vaativaan makuun tehtyjä laadukkaita paletteja tarjolla. Ehkä se maininta vaativuudesta voisi olla tarpeen tämän kohdalla, ettei tule turhia haukkuja. ;)
    Hienoja meikkejä sinulla yllä. Pidän alimmasta eniten. Kivasti värit sointuvat yhteen. Omalta kannaltani ehkä se turvallisin vaihtoehto näistä. ;)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä :) pitäisi ottaakin tämä paletti taas käyttöön, se meni hetkeksi syrjään kun meikkasin tällä niin monena päivänä että jo hieman kyllästyin :) kun tämän paletin kanssa pääsee kaveriksi, tämä on ihan helppo käyttää. Mutta ei ole aloittelijan ja vahvaa pigmenttiä pelkäävän paletti :)

      Poista
  8. Toi sinappinen sävy on musta ehdottomasti tän paletin upein sävy, aika uniikki ja sopii monelle. :)

    VastaaPoista
  9. Mä katsoin joskus ihan mielenkiinnosta pari arvosteluvideota tästä paletista, ja joillakin värit pöllysi tosi paljon. Pigmentti vaikuttaa hyvälle, mutta sellainen poskille pöllyävä koostumus harmittaisi hintavamman paletin kohdalla. En tiedä onko laadussa ollut sitten eroavaisuuksia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen kuullut että erissä on ollut eroja mutta en tiedä enempää enkä voi varmaksi sanoa. Pöllyävät kyllä mutta eivät mielestäni varise poskille sen enempää kuin muutkaan :)

      Poista
  10. Odotinkin kovasti tätä postausta kun huomasin että olit hankkinut tämän. Multa löytyy jo MR, mutta tän kanssa oon vähän kiikun kaakun. Osa väreistä ei innosta yhtään (sininen ja vihreät) ja tuo sinapinvärinenkin on vähän outo. Varsinkin kun on lukenut huonot arviot tästä. Jään vielä mietiskelemään, ja toisaalta ja maailma on täynnä ihania paletteja, varsinki Huda Beauty Desert Dusk ja Zoevan paletit himoittavat kovasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. MR on kyllä parempi ja helpompi käyttää kuin tämä :)

      Poista
  11. Olen tykännyt,vaikkakin armeijan vihreä hävisi luomelta kesken päivän. Se ei mössääntynyt tai raidoittunut vaan kokonaan katosi, muut sävyt jäivät ympärille. Onhan tällä erilaista meikata , mutta sävyt on upeammat kuin pieni vaiva niitten pehmyyden takia. Sullekin käy nää sävyt hirmu hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :) tämä sopi myös sulle tosi hyvin! Mulla ei ole sävyt kadonneet mutta hyvä tietää että sellaista saattaa olla odotettavissa ;)

      Poista
  12. Mulla ei ole kokemusta näistä, mutta jestas sentään, että oot tehnyt upeat meikit taas. Varsinkin tää jälkimmäinen on ihan täydellinen kirpeän syyspäivän silmämeikki. :)

    VastaaPoista
  13. Tässä paletissa on tosi ihania värejä! Itse en ole uskaltanut ostaa, juuri niiden negatiivisten kommenttien (laadusta) takia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kyllä sanon tästä positiivisesti, ei ollut missään nimessä pettymys mulle :)

      Poista

Kiitos kommentista <3